Goede kwaliteit en snelle levering

Ze zijn niet de allergoedkoopste maar daar staat wel een goede kwaliteit en langere levensduur tegenover. De vlag is ook goed afgewerkt.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Veel keuze bij het bestellen, goede uitleg en tips op de site. Kleine tip: advies met betrekking tot de hoeveelheid snelbeton voor het plaatsen via een scharnieranker.

Goed, levering volgens afspraak

Manier van bestellen was eenvoudig en alles werd volgens bestelling op de voorf aangegeven dag bezorgd.

Goede kwaliteit en mooie vlaggen

De vlaggen zijn van goede kwaliteit mooi van kleur en precies de goede maat

Duidelijk en goede service

Duidelijke snelle service

Komt afspraken na!

Vlaggenmast besteld maar moet op een bepaalde datum geleverd worden. Krijg netjes een bericht dat het geen probleem is. Top!

Super product snellelevering

Komt afspraken goed na

wimpel prima product

wappert vrolijk dag en nacht aan de mast

Snel geleverd en compleet

Snel geleverd, compleet en duidelijk. Kom pakket goed volgen. Goed bedrijf.

Hele goede service! Nette levering. Vlag hangt in top

Gewoon goed!

Bijzondere kennis van zaken, prettig in omgang en snelle levering

Prima service, kwaliteit niet onderscheidend

Bestelling van simpele vlag en stok kwam snel en keurig verpakt. In kwaliteit zie ik zelf geen verschil met wat ik in de bouwmarkt heb zien liggen voor een veel lagere prijs. Omdat dit een product is dat ik niet veel zal gebruiken ga ik het onderscheid waarschijnlijk ook niet merken.

Besteld via vlaggenlijn zelf. Goede service, bezorg informatie en bezorging ging goed en was snel in huis

Alles netjes verlopen. Overzichtelijke site. Dankjewel

Wederom perfectie

Snel, goed en nog een verpakking om om te kunnen lachen. De vlag kan inderdaad uit, dankjewel Vlaggen Unie.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Mooie 70mm Vlaggenmast gekocht voor de beste prijs die ik kon vinden. Ondanks de transportkosten.

kon beter met vermelding van artikel

ik had ringen voor de vlaggenmast besteld maar de de doorsnee van de ringen was na bestelling binnen gekregen te smal voor een standaard vlaggen mast en nu dus is het een helaas dure aanschaf geworden vanwege ik er niks aan hebt dus moet nu weer 4 ringen bestellen voor een vlaggenmast met een dia doorsnede van 300 mm doorsnede helaas

Verkeerd product geleverd en niet netjes opgelost.

Een vlag en twee wimpels + vlaggenlijn besteld en is een veel te kleine vlag geleverd en de wimpel was niet netjes gestikt en vond ik niet mooi in de mast hangen. Daarom telefonisch contact opgenomen (duurde lang voordat ik iemand aan de telefoon kreeg). Verhaal uitgelegd en moest foto’s maken en mailen. Mocht na de mail artikelen retour doen. Krijg je daarna een mail en blijkt dat je de verzendkosten gewoon moet betalen, omdat we de vlaggenlijn hebben gehouden. Tja dat had ik al lang uitgelegd… m’n man heeft hem op maat gesneden omdat we anders de vlag niet eens konden hijsen. Toen zagen we de verkeerde afmeting.

goede en snelle service

binnen 1 dag bezorgd, keurig

De klantvriendelijkheid spreekt me naast de snelle service heel goed.aan.

Naast een duidelijke website is het toch prettig om telefonisch contact te kunnen hebben. Dit het ik als zeer klantvriendelijk ervaren. De geleverde materialen zijn van goede kwaliteit.

Snelle en goede levering

Wat je koopt is wat je krijgt! Goede klantenservice.

geweldig

Zeer professioneel geholpen en zeer snelle service

Heel goede service

Snelle levering. Duidelijk omschrijving. Hoe te monteren.

Snelle levering voor een goede prijs

Ze hebben veel in voorraad en kan direct geleverd worden , goed advies en materiaal van goede kwaliteit

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.