Easy to buy

All went well and they have a great choice

Kwaliteit en snel

Vlag met perfecte confectie, zeer degelijk, voldoende goed afgewerkt. Snelle levering. Eigenlijk vind ik: té snel. Een vlag kan nooit dringend zijn. En nu we de sociale uitbuiting in de koerierswereld kennen, wil ik hieraan eigenlijk niet meer meewerken (als klant dan).

Snelle levering, goede service

Snelle levering van de bestelling en goede service!

prima verlopen met bestellen

prima verlopen met bestellen

Ook deze vlaggenmast is een verrijking voor het appartement

Al weer bijna 4 en een half jaar geleden kochten wij bij Vlaggen Unie Friesland onze eerste vlaggenmast. Laten we hopen dat we nu bij de aankoop van de tweede vlaggenmast net zo veel plezier mogen beleven. Ook deze mast werd snel geleverd en vakkundig door de medewerker van Vlaggen Unie geplaatst.

Goede service snelle levering

Goed assortiment snelle levering, goede kwaliteit

Prima levering, mooie vlag!

Vlaggenunie leverde de vlag binnen een week. Ik had de vlag eerder verwacht, maar dit was geen probleem. Contact over de levering (via de mail) verliep prima.

Overzichtelijke website met achtergrondinformatie

Op deze website vind je snel wat je zoekt en je krijgt ook nog een flinke portie achtergrondinformatie over de producten.

Perfect!

Snelle levering, goede service, perfect ingepakt en kwalitatief uitstekende producten. De vlag zelf helaas een maatje te klein besteld, niet goed opgelet. Maar erg tevreden, mijn complimenten!

Uitstekende ervaring vanaf orientatie tot aankoop en levering van een mooi product

Heb een 8 m. alu vlaggenmast met liersysteem van 8 meter gekocht. Montage van de onderdelen en plaatsing in de bestaande grondbuis vielen erg mee. Website biedt overzicht en geeft per productsoort heldere informatie. Telefonische ondersteuning is snel (opnemen na 3x bellen), professioneel en vriendelijk. Kort na bestelling volgde er een telefonische check op juistheid/volledigheid - dat voorkomt een hoop gedoe achteraf - De afleveringsdatum werd duidelijk gecommuniceerd en gehaald. Miniem verbeterpuntje: ik had moeite om de montage video's te vinden (opgelost via de on-line vraagbaak).

Zeer te vrede

Heel te vrede over de geleverde vlaggen

Alles prima in orde!

Makkelijk gevonden wat ik wilde hebben, makkelijk besteld, de volgende dag in huis. Vlag en wimpel waren in uitstekende staat en stevig verpakt.

Site is duidelijk, kwaliteit van de producten is prima, tijdige levering conform afspraak. Goede prijs kwaliteit verhouding. Wat wil je nog meer?

Betrouwbaar bedrijf met hoogwaardige producten

Product volgens afspraak geleverd met een goede service een aanrader.

Snelheid

De vlag van mijn keuze werd één dag na bestelling geleverd.

Prima vlaggen, goede levering

Prima vlaggen, goede levering.

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering . Helaas na anderhalf week is het lusje boven aan de vlag al los gegaan en gaan ravelen . Nieuwe toe gestuurd gekregen super service

Mooie vlag van de Republiek Oekraïne, geleverd conform toezegging.

Afspraken maken en afspraken nakomen. Kortom niets om kritiek op te leveren. Als ik dan een kritische opmerking zou moeten maken, dan zou dat een opmerking zijn over de prijs. Gelet op de eenvoud van de van van Oekraïne, vond en vind ik die aan de hoge kant. Met vriendelijke groet, Robert Croll mobile: 06 513 57 355

Zeer klasse en snelle levering

Zeer goed. En ook al hadden jullie mijn vlag niet meer op voorraad snel geleverd. Ben hier echt super blij mee

Snelle levering en ruim voldoende kwaliteit

Keurig verzorgd en bezorgd. Materiaal was van kunststof wat ik niet had gezien; had liever iets met meer natuurlijke stof gehad maar die zou wellicht veel duurder zijn geweest.

snel!

Makkelijk bestellen en zeer snel in huis! Top!

Heel goed!

Goede kwaliteit van stof! Heb jullie adres ook aan ander familielid doorgegeven!!

Kwaliteit

Altijd goede kwaliteit bij Vlaggenunie. Mooie producten gemaakt in Nederland. Interessante, optionele mails met herinnering wanneer de vlag uit kan.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten