Heel goed!

Goede kwaliteit van stof! Heb jullie adres ook aan ander familielid doorgegeven!!

Kwaliteit

Altijd goede kwaliteit bij Vlaggenunie. Mooie producten gemaakt in Nederland. Interessante, optionele mails met herinnering wanneer de vlag uit kan.

De vlag is van prima kwaliteit en hangt voor het raam.

Geen vlag

Ik had de juiste besteld maar wat krijg ik lege verpakking waarbij de verpakking open was niet gesloten er zat geen vlag in

Uiterst tevreden !

Voor de eerste keer besteld bij vlaggen unie. Bestelling is vlot en correct uitgeleverd. Ben uiterst tevreden !

goede ervaring

goede ervaring, producten netjes afgeleverd.

Snelle levering. Kwaliteit uitstekend.

Zeer professioneel en goede kwaliteit

Bestelproces verliep soepel en prettig. Levering conform afspraak, snelle klantenservice en prima kwaliteit vlag.

Goede zaak

Website goed . Makkelijk te bestellen. Snelle goede levering. Vlaggen van hele goede kwaliteit. In een woord zeer goed

Goed bedrijf!

Het product was niet op voorraad, dan kun je aangeven een mail te ontvangen aks het er weer is. Dat werkt prima en daarna was bestelling en levering heel snel geregeld. Prima dus!

snel geleverd en precies zoals omschreven

Prima product / ziet eruit als omschrijving en de volgende dag al geleverd

Perfect!

Bij mijn bestelling werd gemeld dat de Friese wimpel niet voorradig was. Ik kon mij inschrijven voor email bericht zodra de wimpel weer leverbaar was. Dit gedaan, en na een paar weken bericht ontvangen : de wimpel was weer leverbaar! Na twee dagen thuis ontvangen. Perfect!

supersnel geleverd

snel en netjes geleverd

Snel en voordelig

Alles is keurig verzorgd.

Snelle en goede service

Snelle service en goede prijs

De vlaggen zijn snel geleverd ondanks dat er een vlag van de Ukraiene bijzat. De prijs is zeker concurerend te noemen.

Ondanks enorme vraag toch binnen week geleverd

Bestelling geplaatst voor vlag Oekraine. Bij aanvraag reeds gewezen op enorme vraag en voorraad uitgeput was. Desondanks toch na een week de vlag ontvangen. Hulde.

mooie vlag, goede kwaliteit

volgens afspraak geleverd

Prima levering. Goed product.

Korte tijd geleden een vlag van Oekraïne besteld. Deze zijn ten tijde van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland niet aan te slepen, maar toch had ik hem binnen enkele werkdagen binnen. Het is een mooie vlag van goede kwaliteit. Ik ben tevreden!

Goed product. Vlotte levering.

Zoals de titel al zegt. Uiterst tevreden dus.

Is erg jammer dat jullie profiteren. Vlag van oekraïne veel duurder is dan de rest. Vind dat niet kunnen. Alle maal 1 prijs

Prima vlag, wel een beetje dun

De bestelde vlag werd snel geleverd en ziet er prima uit. Wel een beetje dun en hij draait zich in korte tijd om de vlaggenmast heen. Als iemand daar een slimme oplossing voor heeft, houden wij ons aanbevolen!

Vlag is prima

Ik begrijp dat de Oekrainse vlag snel uitverkocht was. Maar de levertijd was toch langer als gemeld werd. Toch heb Ik meerdere mensen hierna naar u bedrijf verwezen

Richterlaan 4

9207 JV Drachten