Snelle en nette communicatie

makkelijk zelf een ontwerp maken online

geweldig

Prima website duidelijk en snelle verzending zonder teveel poespas TOPPIE

Goede service en snelle levering

De vlaggenunie denkt met je mee bij bestellingen, levert snel en tegen een nette prijs!

Snelle levering van prima producten

Ondanks de bestelling op een vrijdagavond kon mijn bestelling al op dinsdag geleverd worden.

Bestelling goed verwerkt en afgeleverd.

Het contract is goed de vlag minder

Hallo ik heb de vlag nu 11 maand en deze begint nu al uit elkaar te vallen de repen stof vliegen er af, nee ik had er meer van verwacht. Met de vriendelijke groeten Martin Kuiper

Snel geleverd, duidelijke informatie, compleet pakket

Op aanraden van familie op de site gekeken. Erg fijn dat de vlaggenmast met een compleet benodigd pakket verkocht wordt. Op deze manier hoefde ik niet zelf alles uit te zoeken. De mast werd snel geleverd.

Geweldige, vlotte service, nette produkten

Overzictelijke site, vlotte levering. Vlag en alles wat erbij hoort prima geheel.

Correct bedrijf en gemotiveerde medewerkers

Beleefd en vriendelijk personeel Kwalitatief goede producten en betrouwbare snelle leveringen

Gemakkelijk en snel besteld en geleverd.

* Overzichtelijke website * Makkelijk bestellen en betalen * Snelle levering * Tevreden over geleverde producten

besteld en zeer snel geleverd

In voetbalkringen noemen ze dit eredivisiewerk!!!

wapperend succes

binnen 24 uur geleverd ; 7 meter mast, fundatie, vlag en wimpel werkelijk prima materialen

Gewoon goed

Levering is compleet en volgens afspraak afgehandeld. De instructie voor het maken van de grond verankering was helder.

Snel en accuraat.

Het bestellen van de wimpel ging als een speer. De snelheid van het afleveren ging als Max Verstappen. De kwaliteit is als vanouds, mooi, stevig en is met de tijd meegegaan, zoals het draaiende dingetje aan het houtje met de rubberen dopjes. Kortom, wimpels en vlaggen klaar. Wapperen maar!

Goed en blij met het bestelde product

Zeer goede conische vlaggenmast van Polyester met inwendige lijn. Kwaliteit en uitstraling, met zorg gemaakt. Kantelanker met toebehoren uitstekend!

Snelle levering en gemakkelijke bestellingsproces!

De bestelde wimpel is van goede kwaliteit, werd snel geleverd en het proces is gemakkelijk te doorlopen! Kom zeker terug!

Duidelijk bestel proces en snelle levering!

Wij hebben al meerdere keren besteld bij vlaggen Unie en zijn altijd zeer tevreden over het bestellen op de website (duidelijk en helder), daarnaast gaat de levering vlot en volgens afspraak)

gieße service

Ook verzending naar het buitenland verliep zonder problemen. Top !!!

Mooie producten en snelle en correcte leveringen

Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Goede en snelle afhandeling van mijn order

Mijn 6m lange vlaggenmast was eenvoudig besteld met bijbehorende vlaggen en wimpels. De instructievideos zijn goed te volgen en helpen bij de installatie van de mast (is goed te doen voor een doe-het-zelver met linker handen zoals ik). Wel nog een keer moeten navragen voor instructie op papier (waar de maten op staan). Deze zouden ze standaard mee moeten leveren.

Makkelijk te bestellen overzichtelijk site.En snelle levering.Dik tevreden

Besteld en de volgende dag al geleverd. De prijs is prima in verhouding tot andere soortgelijke bedrijven en product werd goed verpakt. Zou hier zeker nog eens bestellen.

Producten naar verwachting snel geleverd.

De site werkte goed, producten waren makkelijk te vinden, en het aanbod was up to date. De bestelde producten waren volgens de beloofde levertijd geleverd en in perfecte staat. Niks op aan te merken :)

De Vlaggen Unie heeft mij een mooie vlag en wimpel verkocht en toegestuurd

De Vlaggen Unie heeft mij een mooie vlag en wimpel toegestuurd, die van goede kwaliteit is en snel is geleverd.

Aan verwachting voldaan en snelle levering.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.