Geweldig en kwalitatief

Snel geleverd en top service. Mooie kwaliteit vlag en ik zou hier alle vlaggen van de wereld direct willen bestellen. Die €100 zullen dus goed van pas kunnen komen. Met vriendelijke groet, Cas Louwarts

Overzichtelijke site, zeer goede service

Ik zocht een onderdeel en kon dit eenvoudig zoeken. De site was duidelijk, makkelijk in gebruik en voldeed aan alle verwachtingen. Ook de levering voldeed aan alle verwachtingen. Ik werd goed op de hoogte gehouden en de gemaakte afspraken werden nagekomen. De kwaliteitsomschrijving was goed en duidelijk en de kwaliteit van ons product ook! Zoek je iets op vlaggengebied, het maakt niet uit wat, Vlaggenunie lijkt echt alles te hebben!

Snelle service tegen normale prijs!

Online bestellen en snel in huis

Mooie vlag en niet duur.

Ik kan vanaf nu natuurlijk vaker bij jullie terecht.

Ruime keuze, duidelijke uitleg, goede prijs

Vlaggenunie heeft een ruime keuze aan vlaggen. Maar ook aan de diverse maten vlaggen. Daarbij staat duidelijk uitgelegd welke maat vlag er geadviseerd wordt. De prijzen zijn zeer gunstig. De vlaggen van goede kwaliteit.

Prachtige vlag

Prachtige vlag

Prima duurde even maar vanwege corona tijd.

Op tijd snel en netjes geleverd. Zeer tevreden met bestelde vlag.

Zeer snelle, stipt en correct

Nadat we de vlaggenmast met vlag hadden besteld werd de bestelling kort daarna correct geleverd. Echter er zat een foutje in de bijgeleverde Fairybell. Na onze melding werden we direct daarna gebeld hoe het euvel zelf op te lossen. Dat lukte zodat nog juist voor Kerst de lampjes konden branden.

Top product en super snelle bezorging!

Alles goed verzorgd

Alles compleet, volgens bestelling!

Mijn bestelling was kwijt, maar de medewerker deed er alles aan om eea op te sporen. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan!

Duidelijk en overzichtelijke website

Super snel gevonden en ook nog eens snel geleverd.

Netjes verpakt en snel geleverd

Snel gevonden op de site en bestellen was ook gemakkelijk

Goede producten, goede prijs, snel geleverd.

Onze wimpel hangt dag in dag uit in weer en wind buiten en was na een aantal jaren aan vervanging toe. De nieuwe was snel gevonden op de site en net zo snel geleverd. We kunnen weer jaren vooruit!

super snel geleverd

Prachtige boom van lichtjes. Een aanwinst!

Prachtige en goede kwaliteit vlag!

Een paar dagen voor de race nog een vlag van max bestellen. Zal ik deze online bestellen of toch even bellen. Ik hoopte op het beste en heb de bestelling toch online gedaan. De dag erna stond de postbode op mijn oprijlaan! Wat een service dat mijn bestelling zo snel geleverd was. Bij anderen krijg je je bestelling na een week pas. Ik ben erg tevreden met de Vlaggen Unie. Echt het gaat hier om perfectie! Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen. En zal deze service zeker aan mensen doorvertellen.

Prachtige, mooie kerstboom, een aanwinst, eenvoudig op te hangen, zeker een aanrader.

Prachtige mooie kerstboom, prima maat voor onze vlaggenmast (8 meter) Extra twinkeling van de lampjes geeft extra ambiance. Van ver af goed zichtbaar. Een genot om naar te kijken, een sfeervolle kerstboom. Een aanrader!

schitterende levering

Wat een prachtige Max Verstappen 33 vlag hebben jullie op de markt gebracht. Superkwaliteit en voor een leuke prijs!

heel goed

prettige en duidelijke site. aflevering volgens afspraak. prima, niets op aan te merken

Uitstekende service

Snelle levering zeer tevreden

Ideale website. Grote keuze. Makkelijk betalen. Snelle levering ondanks topdrukte bij bezorgers.

Prima service en levering

Vlaggenmast en Fairybell besteld. Afwikkeling van bestelling en levering was goed en zorgvuldig. Ook ondersteuning oo vragen was prima.verzorgd.

Slecht

Wij hebben onze bestelling retour gestuurd omdat hij niet paste. De retourlabel accepteerde de PostNL welke bij ons in de buurt was niet, dus hebben wij het pakket zelf terug verzonden, ook via PostNL. Na ruim een week hebben we gebeld met Vlaggen Unie, waarom wij niets hoorden. Bleek dat het pakket 2 dagen na verzending al afgeleverd was in het magazijn maar daar niet verwerkt. Als wij niet gebeld hadden, hadden we misschien nu nog niets gehoord. Aangezien het om een bedrag van bijna €470,- gaat wat wij al betaald hadden, vinden wij dit bijzonder slecht. Ook de persoon aan de telefoon was niet vriendelijk . Nooit meer Vlaggen Unie

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.