Correcte service

Makkelijk een bestelling te plaatsen en toen in mijn geval na een week het bestelde er nog niet was werd ik goed en adequaat te woord gestaan

Mooie vlaggenset voor een mooie prijs

Complete set vlag met stok en houder voor een mooie prijs. En snel geleverd, top

Prima communicatie, jammer dat de vlaggenmast beschadigd was, echter vervolgens een goede serrvice.

Goede en snelle communicatie en levering. Vlaggenmast was bij productie beschadigd. Dit werd snel verholpen en een vervanger geleverd. Instructie voor het plaatsen was duidelijk en eenvoudig. Zelfs mijn buurman maakte complimenten over aluminium mast. Dus daarom tevreden. waarderingscijfer een 8 omdat in eerste instantie een beschadigde vlaggenmast werd geleverd. Overige was prima op basis van prijs / kwaliteit.

TOP !!!!!

Goed product en snelle levering.

Mooie kwaliteit vlaggen en supersnelle levering

Tevreden!

Prima bedrijf, uitstekend product

Alles naar wens verlopen. Mooie vlaggenmast en andere producten. Er zat geen handleiding bij, maar die heb ik op YouTube kunnen vinden.

Geen enkel obstakel!!

Geen enkel obstakel

Snelle levering goede verpakking

Na de bestelling was er een snelle levering. De verpakking was optimaal.

Zo blij mee!

Gisteren besteld vandaag in huis. Zo’n prachtige service! Alles compleet en ik heb een schitterende kerstboom aan mijn vlaggenmast hangen.

Kerstboom verlichting

Snelle en goede levering

Super service. Goed en mooi product. Snelle en vakkundige plaatsing.

Bestellen gaat heel makkelijk. Levering en plaatsing ook. Kwaliteit is top.

Prima muv bezorging

De vlaggenunie heeft prima werk geleverd. Het is alleen niet zo een goed idee GLS te laten bezorgen. Deze mensen kunnen niet lezen en leveren de pakjes op geheel andere adressen af.

Zeer goed en mooie vlaggen goed gelevert

T zat goed verpakt en zijn mooie. Vlaggen

Scherp en klantgericht

Met duidelijke website is het eenvoudig bestellen tegen scherpe prijzen. Snelle levering in goed overleg gepland en binnen 30 minuten vlaggenmast gebruiksklaar opgeleverd door 2 vriendelijke medewerkers.

8 m hoge Fairybell

Kwaliteit is goed en hij is de prijs waard. De levering en het opzetten ging snel. Wij zijn erg tevreden met deze Fairybell.

Erg goede service, snel geleverd en professioneel geplaatst

Het enige wat ik jammer vind en gemist heb is dat er nergens wordt aangegeven dat er een standaard aantal banier binders bij een bepaalde mastlengte wordt geleverd. In ons geval kwamen we die tekort omdat wij een andere maat banieren hebben besteld dan die door jullie op de site wordt geadviseerd bij onze mastlengte. Die extra binders hebben we moeten bijbestellen waarna we de banners konden ophangen. (ps. de Banieren hebben we gesponsord gekregen en daarom ergens anders besteld)

Prachtige koppen snel geleverd

Onze drie vlaggenmasten waren aan een up date toe.Alle houten koppen vervangen door plastic koppen en hijstouw en hijsoog vernieuwd. We zijn weer klaar voor de winter. Dit dankzij jullie duidelijke webshop en snelle levering. Ijsclub De Amstelbocht, Ouderkerk aan de Amstel

Fijn bedrijf

Heel makkelijk te bestellen en snelle levering

Prima service en mooi materiaal

In verband met een storing op uw site, kon ik niet online bestellen, maar dat is telefonisch netjes door uw medewerker opgelost.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden over de vlag. Goede kwaliteit. Wappert mooi in de mast.

Snel geleverd goede kwaliteit

Verkeerd bestelde producten ingeleverd meteen bericht dat het geld weer wordt terug gestort

Snelle levering, prima product

Snelle levering. Eenvoudig op zetten bij onze staande vlaggenmast. Mooi licht effect. Enige verbeterpunt is de afwerking. Op afstand in het donker bij werkende verlichting niet te zien, maar van dichtbij zit het lichtsnoer niet overal goed opgespannen. Komt dan wat goedkoop over. Past dan niet helemaal bij de prijs van het product. Ondanks dat toch heel blij dat hij feestelijk licht geeft in onze tuin.

Besteld, snel geleverd.

We hebben een wimpel uitgekozen, daarna ik het product snel geleverd.

Makkelijk te bestellen via site. Vlot geleverd mooi product

Goede levering perfecte service

Goede levering perfecte service