Mooie vlaggenmast, duidelijke instructies en mooie aanbieding

Na bestelling binnen enkele dagen de vlaggenmast keurig ontvangen. De mast is goed ingepakt en netjes geleverd. Alle toebehoren waren afwezig en gisteren het kantelanker in de grond geplaatst. Met behulp van de instructiefilmpjes van Vlaggen Unie op Youtube is dit ook een fluitje van een cent. Zojuist de vlaggenmast zelf geplaatst (na weer een Youtube filmpje over het assembleren van de mast te hebben bekeken en deze instructies te volgen) en de mast staat fier rechtop. Nu nog de fairybell die in aanbieding met de mast was geleverd hijsen en dan ben ik helemaal klaar. Kortom: Goede aanbieding, goede levering, eenvoudig assembleren aan de hand van duidelijke instructies en instructiefilmpjes en een mooie mast. Wat wil je nog meer?

Goede ervaring met dit bedrijf

Goede ervaring en snelle nette reactie op mails die je hun verstuurd en altijd correct afgewerkt,

zeer goed

snelle levering , keurige montage , gewoon degelijk en goed

Kwalitatief prima materiaal en perfect geholpen

Zijn persoonlijk op bezoek geweest en zijn op een perfecte wijze geholpen door uw medewerker die nog niet heel lang bij u werkte maar ons op een keurige wijze te woord heeft gestaan.

Prima en snel geregeld

Duidelijke website prima prijzen en snel geregeld

Super snelle levering en goede kwaliteit vlag.

Moest een Griekse vlag hebben voor een begrafenis. Binnen 24 uur de vlag thuis afgeleverd. Zeer tevreden over de hele gang van zaken.

Alles is perfect geregeld top

Ik heb een bestelling gedaan en de bestelling ging verder heel snel Zeer snel top

Snel en keurig geplaatst .

Na bestellen supersnelle levering en plaatsing . Met bewondering staan kijken(ik kan het niet meer) hoe netjes en mooi de plaatsing verliep. Zorg dat je deze knapen in je ploeg houd, zeer beleefd en leveren schoon werk. Met vriendelijke groet, Herman van Maarsseveen steigerdijk 11-88 3257 LP Ooltgensplaat [email protected]

Prachtige mast, snel geleverd en geplaatst.

Online een mast met vlag, 2x wimpel en kerstboom besteld! We kregen een overzichtelijke orderbevestiging. Na 10 dagen werd de vlaggenmast al geplaatst! De andere spullen keurig ingeplakt meegeleverd. Je kunt de vlaggenmast naderhand met stel doppen stellen om de mast recht te zetten. Vrolijk waait de wimpel ‘ al heen en al weer’. Nu maar wachten tot het kerst wordt… Een aanrader!

snel geleverd

zeer goede kwaliteit en snel geleverd

De vlag kan uit voor Vlaggen Unie!

Goede en overzichtelijke presentatie; betrouwbaar en eerlijk geprijsd; snel met leveren, kortom wat wil je nog meer!

snelle levering, goed produkt!

Duidelijke website, snelle levering

mooi product, snel bezorgd

Goeie site met duidelijke fotoś en beschrijvingen. Ruime mogelijkheden wat betreft betalen en ook de keuze uit diverse producten is erg groot. Zeker een aanrader!!!

Prima prijs, prima, levertijd, prima kwaliteit.

Geweldig en een snelle bezorging

Ik heb mijn spullen op tijd ontvangen en ben Heel blij mee..ik heb de vlag van Max gisteren weer Opgehangen en hij heeft weer geluk gebracht..

Snelle levering, goed product. Zeer tevreden

snel, duidelijk en correct

vlotte en duidelijke site, keurige afhandeling. precies zoals het hoort

Prima prijs

Heel snel geleverd

Goede service snelle en vakkundige plaatsing, vriendelijke monteurs.

Absoluut geweldig

Het was gewoon heel simpel. Product kwam aan zoals beschreven. Eerlijke prijzen tegenover andere vlaggenwinkels & een heel breed en specifiek assortiment

Prima geregeld!

Mooie en nette vlaggenmasten. prima levering en service

Echt zoals verwacht

De site online is overzichtelijk, makkelijk het product te bestellen. Ruime assortiment, met mooie en goed kwaliteit. Tevens zijn de producten zeer snel geleverd .

Mooie mast, snelle levering.

Gemakkelijk te bestellen. Kwam snel, is netjes geplaatst. Een en ander voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Een wimpel wappert weer vier in onze voortuin.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.