goede kwaliteit

Had een kleine vlaqg gekregen maar heb nu de juiste maat

Het is toch zoals het hoort om op deze wijze je gekochte artikelen thuisbezorgd te krijgen

Chapeau,prima ga zo door dan krijg je heel veel tevreden klanten.

gode vlag,snel geleverd

Waardeloos veel geld vragen voor verzending briefpost

Teveel geld voor verzending briefpost

Een prima en keurig afgewerkte vlaggenhouder

Mooie vlag

Mooie vredesduif vlag

Goede levering en tijdig

Prima levering en product

ik heb een vlaggenmast compleet besteld, maar nog geen mast ontvangen.

ik heb een vlaggenmast besteld, compleet met installeren. helaas heb ik nog niets ontvangen. ook geen mail over datum en tijdstip van leveren en plaatsen.

Prima producten vlotte levering

Prima echter de banier ringen sluiten erg moeilijk

Perfecte snelle levering

Snel besteld en zeer snel geleverd! De perfecte vlag!

Mooie vlag

heel goed

Het was voor het eerst dat bij mij de vlag uit ging. Nooit eerder kunnen doen. Vlaggenstok plus vlag aangevuld met wimpel en andere onderdelen. Nog niet alles gebruikt, maar ik ben tevree.

Mooie masten, snelle levering en niet duur

Goede service en bereikbaarheid

Duidelijke website, goede bereikbaarheid en service.

Op tijd gelevetf

Afspraken correct nagekomen, netjes opgeleverd

Ik zou een 10 geven als ik geen tips meer had. Wat ik persoonlijk jammer vind is dat de website niet alle details goed toelicht. De volgende zaken vallen mij op 1) Ik heb een zwarte kunstof mast gekozen, echter je ziet een naad, dit zouden jullie beter kunnen toelichten in het verschil tussen aluminium en kunstof. (informatie ) 2) Ik heb een gouden knop erop laten plaatsten maar omdat ik het opdraai systeem heb gekozen wordt deze met een witte adapter tussen de zwarte mast en de gouden knop gezet. Detail niet mooi, de adapter had ook zwart moeten zijn. 3) Op de zwarte mast zit een wit koord. Had dit niet beter zwart kunnen zijn. Bij jullie concurrenten zie ik dat wel nu. Dus een paar details om 100 punten te scoren. Succes! Verder super tevreden!!!!!

Gewoon prima

Ok

Mooi product, snel geleverd

Meerdere keren vlaggen gekocht en ze worden keurig thuis afgeleverd

Flexibel in aanvang. Later vallen over 15 euro. Dure plaatsingskosten

Eerste contacten liepen soepel. Aanpassingen werden eenvoudig doorgevoerd. Maar toen ik een extra vlag wilde bestellen ging het mis. Dit moest via de webshop terwijl ik nog creditfacturen open had staan. Ondanks mijn verzoek bij de bestelling, waarbij ik een betaling MOEST kiezen en koos voor de optie "betalen op rekening" om dit bedrag te verrekenen met creditnota's, kreeg ik 15 euro kosten aan mijn broek. En dit terwijl ik al 275 euro plaatsingskosten en 75 euro bezorgkosten betaald had. Dit zijn hoge bedragen als je ziet hoe weinig werk het plaatsen is. En dat moeten ze toch komen doen dus die 75 euro pakken ze erbij. Volgende keer gewoon weer naar de lokale winkel gaan.

Mocht ik in de toekomst jullie nodig hebben weet ik waar ik moet zijn.

steek de vlag uit

Makkelijk kiezen, snelle levering, goede kwaliteit

prachtige vlag

prima ervaring met de Vlaggen Unie. ik heb een mooie vlag besteld, die werd snel en goed verpakt geleverd, en dat voor een scherpe prijs.

Prima.

Goede ervaring. Snelle levering.

prima!

oude vlaggen omgeruild en meteen geld terug. Nieuwe besteld. allemaal op rolletjes

Gemakkelijk besteld en goed bezorgt

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.