Prima product en snelle levering

Ik heb een vlaggenset besteld. Website is overzichtelijk, prijs/kwaliteit prima en een snelle levering.

Zeer snelle levering

De website is prettig en de producten zijn goed te selecteren. Bij de levering was een zakje met schroeven vergeten toe te voegen maar één belletje en zeer snel en correct opgelost. Zou hier zeker weer bestellen.

Goede kwaliteit

Mijn bestelling was prima in orde, goed verpakt en van zeer goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

snel en duidelijk

Snelle levering, goede communicatie, duidelijke uitleg beschikbaar.

Snel geleverd en goede prijs

De fairybell vlaggenmast kerstverlichting maken mijn tuin helemaal af. Via Vlaggenunie snel en voor een goede prijs geleverd

Het adres voor een nieuwe vlag

Supersnelle levering en ze hebben ook nog de oud-Nederlandse vlag op voorraad.

Met vlag en wimpel geslaagd

Snelle nette levering en een mooie vlag. Hij hangt nu net buiten fier in top

Zeer snel en goed product.

Geen spijt van.

Prima wimpel, snel geleverd

Wimpel besteld, ziet er goed uit. Mooie heldere kleuren.

Prettig contact en goed advies

Even wat vraagjes, snel en fijn beantwoord!

Super kwaliteit en uitstraling

Levering prima op tijd prachtige vlaggenmast en vlaggen Word een prachtige eye catcher in onze voortuin

Super snel en goede kwaliteit

Duidelijke communicatie en een prima product

Duidelijk

Duidelijke site, en snelle afhandeling zowel terugkoppeling per mail als bezorging!

Goede informatie gegeven

Duidelijk telefonische uitleg gekregen

Goede snelle levering komen afspraken na

Ik heb een vlaggenmast besteld en ook het laten plaatsen. Na iets meer dan een week kon ik mijn vlag hijsen. Snelle levering vakkundig geplaatst

Service zoals service gegeven zou moeten worden.

Op deze site een artikel besteld. Hierna werd ik steeds op de hoogte gehouden, hoe de levering verliep. Een goede service.

Bestellen is makkelijk en snelle levering

De vlag als nog heel snel op gestuurd gekregen

Er was iets verkeerd gegaan met het uit leveren van de regenboog vlag . Was een fout in het gestel systeem blijkbaar. Ik had alles al betaald dus daar lag het niet aan. Heb toen een mail gedaan en heb hem toen heel snel toe gestuurd gekregen. Mijn dochter als nog heel leeg blij met de regenboog vlag.

Super snelle levering!

Keurig verpakt en nogmaals super snelle levering.

Top van bestelling, planning en plaatsen

Vlaggen Unie levert conform afspraak, belt keurig na voor planning en plaatsing is binnen 30 minuten gebeurt! Alles en iedereen is super attent en denkt mee of geeft gepast advies. Na plaatsing een keurige kort en bondig uitleg. Toppers zijn jullie

Van aanvraag tot levering een prettige ervaring. Dank!

Van aanvraag tot levering een prettige ervaring. Dank!

Perfecte voorlichting, service en plaatsing. Super geregeld!

Perfecte voorlichting, service en plaatsing. Super geregeld!

Netjes geleverd

Gewoon goed. Wachten nog even op het verlengsnoer. Hij hoeft toch nog niet in de mast.

Mijn vlag is van goede kwaliteit en is snel geleverd.

Ik heb mijn vlag heel snel gekregen. De kwaliteit is prima. Ik zou het iedereen aanraden om bij jullie de vlag te kopen.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten