Afwikkeling van de bestelling is prima verlopen

Correcte manier van afwikkeling, informeren over en bezorging van de bestelling. Bovendien gunstige prijzen t.o.v. concurrenten.

Mijn ervaring is zeer positief en beantwoord al mijn verwachtingen

De site was duidelijk en bestellen ging vlot. Ook de artikelen zijn zoals ik ze verwachten had.

Goede en snelle service

Heb fairybell besteld nette aflevering en binnen afgesproken tijd

prima levering en mooi materiaal

Ik heb een goede ervaring. Alles is vlot verlopen. Wij hebben het onze schoonzoon cadeau gedaan voor bij zijn nieuwe huis. Hij is erg tevreden.

Prima.

Mooie wimpel. Snel geleverd. Hij hangt heel mooi aan de 6 m. hoge mast . Ik kan het iedereen aanbevelen.

Helemaal goed

Snelle levering, goeie kwaliteit

Product op tijd geleverd Behulpzaam bij support igv vragen Helaas ontbrak een track en tracé mogelijkheid

Goede service en doet wat klanten vragen

Uitstekende levering

Altijd top service

Wordt altijd netjes optie opgestuurd. En met goede kwaliteit afleverd.

Goede levering

Goede snelle service

Had 2 vlaggen nodig. 's avonds bestelled, volgende dag verzonden en dag daarna ontvangen.

Simpel en goed! Besteld betaald en snel correct geleverd!

Advies optie: Keuze in diverse kwaliteiten vlaggenstof aan de klant aanbieden per produkt.

Snel en duidelijk

Zeer te spreken over het contract en met de levering

fijn bedrijf

Een bedrijf met een fijne, duidelijke website. Daarbij eerlijke prijzen voor een goed product. Snelle levering en goede communicatie over de levertijd.

Goed geholpen en snel geleverd

We hadden nog een paar vragen over de banier mast Goed en fijn geholpen door een medewerker van de vlaggen unie We zijn ook blij met de snelle levering

Professionele, stipte en correcte bediening.

Als eerste ervaring, makkelijke website, duidelijke en volledige gegevens, correcte prijs kwaliteit en een vriendelijke, behulpzame chauffeur bij de levering!

Goede website, service en snelle levering.

Je krijgt wat je kan verwachten. Goede service, hulp bij de juiste keuze. Bereid om te kijken of je speciale wensen realiseerbaar zijn.

Zijn wel eens probleempjes geweest, zoals lange wachttijden door drukte en soms moeilijk te bereiken door drukte , waarschijnlijk door corona tijdperk !

Goed afgewerkte vlag, snel geleverd

Voor onze vlaggenmast heb ik een Airbornevlag van 150x225cm besteld. De bestelling kwam de volgende dag al binnen. De vlag is netjes afgewerkt. Kleine aanmerking: het rood van de vlag is niet het rood zoals ik het had verwacht. Ik had verwacht dat het dezelfde kleur als de "rode baret" zou zijn, maar de vlag is een stuk lichter, dat vind ik jammer.

Een mooie vlag

Goed met zorg ingepakt en op tijd verstuurd.

Goede service en snelle levering

De levering was zoals beloofd de volgende dag. Handig dat het pakketje door de brievenbus kan, zo hoef je er niet voor thuis te blijven.

Snel geleverd en vakkundig geplaatst

Had een leuk gesprek telefonisch en heb de mast en vlaggen besteld binnen 2 weken geplaatst, ik zeg netjes allemaal. Nu lekker vlaggen op de dagen dat het mag en de wimpel hangt er elke dan mooi in. Top, Groet, Menno

Goed,

Prima vlag, ben wel benieuwd hoe lang die het houdt!

Super mooi!

Vlaggenstok was prachtig en een geweldige goeie kwaliteit! Super bij mee!!

Snelle service en levering

De service is super. Ondanks dat er iets niet helemaal goed is gegaan bij de productie is na een telefoontje direct alles in het werk gesteld om dit goed op te pakken. Complimenten en een aanrader.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.