Helemaal goed

Ging helemaal top alleen werd hij pas na 10 dagen afgeleverd door gestuurd ik was de eerste keer ook gewoon thuis maar kreeg dat ik er niet was jammer

Vlag besteld, snel en goed geleverd in zeer korte tijd

Snel geleverd en zoals verwacht!

Mooie vlag snel geleverd!

Mooie vlag snel geleverd!

keurig!

Makkelijk te bestellen en betalen en snelle en nette levering!

Snel, klantvriendelijk en goed

Vlotte levering van de bestelling. De geleverde producten zijn van prima kwaliteit.

Makkelijke bestelling en vlotte levering.

Makkelijke bestelling en vlotte levering.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Makkelijk te bestellen op de site en snel geleverd, prima voor elkaar

Ik heb de airborne vlag recent besteld. Hangt vol in top. Topper!

Snel en makkelijk

I

Prettig geholpen door vakkundige mensen.

Ik was al een tijdje opzoek naar onderdelen voor mijn (verplaatste) vlaggenmast en ik kon bij dit bedrijf prima geholpen worden.

Vertrouw kopen online bestellen is belangrijk hier kunt je Vertrouw kopen mijn bestelling was er super snel dankjewel hier voor

Snelle levering en mooi materiaal

Makkelijk bestellen

Mooie vlag, goede kwaliteit, snel geleverd

De volgende keer bestel ik weer mijn vlaggen bij jullie, Ik moet zelf wel beter op de maat letten.:-)

Duidelijke foto's van de vlag. Maten erbij. Makkelijke site om te bestellen. Snelle service. Ik heb op mijn bestelling niets aan te merken. Dus ik kan geen verbeter punt bedenken.

Kwaliteit in producten en webshop!!!

Je kan snel en eenvoudig de juiste vlag en afmeting vinden in de webshop. De levering is vlot en netjes. De vlaggen die ik tot nog toe besteld heb zijn van prima kwaliteit.

Goed en snel geleverd

Door video instructie op YouTube makkelijk en snel te plaatsen

Betrouwbare leverpartner

Web-site uitgebreid, compleet en correct weergave van, advies en levering conform afspraak.

Helaas deed PostNL niet wat ze beloofde, echter de Vlaggen Unie wel. Reageerde accuraat op het niet leveren

Vlag van Max besteld 2 dagen later hing hij al in de mast! Prima service

Duidelijke website en snelle en perfecte levering.

Ik ben zeer tevreden over de levering, de prijs en de ondersteuning van Vlaggen Unie. De website is overzichtelijk met goede beschrijvingen van de producten. De levering is snel en stipt. De prijs is scherp en het belangrijkste: de vlaggenmast en de vlag zijn mooi en het geheel geeft onze woning een enorme meerwaarde.

Topbedrijf.

Duidelijke website, marktconforme prijzen en snelle levering.

Vlekkeloze aankoop bij vlaggenunie!

via internet besteld, betaald en product ontvangen

Met vlag en wimpel!

Voor de éérste keer hier bij vlaggen-unie besteld en alles prima geleverd zonder problemen! Sneller dan de afgesproken datum zelfs…

Richterlaan 4

9207 JV Drachten