Per ongeluk de verkeerde wimpel gestuurd, doch na melding hiervan werd prompt de correcte wimpel verzonden en werd onmiddelijk een retour label toegestuurd. Snelle en adequate actie!

makkelijk te bestellen

makkelijk te bestellen en zonder bericht snel binnen per post

Fantastisch.

De bestelling kwam meteen de dag nadat ik het besteld had en dat was super,want ik was iets te laat met bestellen.

Groot aanbod, prijstechnisch aantrekkelijk en snelle levering!

Met eenvoudige knoppen op de website heb ik snel kunnen vinden wat ik nodig had. Prijzen zijn in vergelijking met andere aanbieders aantrekkelijk. Levering is snel en correct geweest.

Bij Vlaggen Unie zou ik zo weer bestellen!

Het uitgebreide aanbod, de duidelijke site, het bestelgemak, aantrekkelijke prijzen en de goede service zijn dé reden om hier in de toekomst weer te bestellen. Helemaal TOP, zoals het eigenlijk altijd hoort te zijn!

Goed geregeld, snelle levering

Ik had vlaggen besteld die ik op korte termijn nodig had. Door de ruime keuze en snelle levering was dit ideaal

Zeer netjes en correct

Zeer netjes en correct bestelling afgehandeld en sneller geleverd dan beloofd. Prima dus, aanrader, ga zo door!

Het overtrof onze verwachtingen!

We hebben een banner-vlag aan de mast hangen maar er was geen banneruithanger aanwezig. Die hebben we bij de Vlaggen Unie besteld en snel ontvangen. We hebben deze gelijk gemonteerd wat heel gemakkelijk ging en nu hangt de banner er als een juweeltje bij! We zijn er ontzettend blij mee!

Vlotte levering, waar voor je geld

Vlotte levering, waar voor je geld

Prima site en snelle verwerking en levering

Het product opzoeken en bestellen gaat snel en logisch. De bestelling en verwerking gaat snel en zonder fouten. De levering is snel en gaat via postnl. Maar geen probleem verder. Al met al prima bestellen en werken met jullie!.

Ik heb echt een super ervaring vanuit jullie, dit komt door de extreem snelle en zeer nette levering de nederlandse wimpel was al met ander halve dag hier. En de mast met een week! Zeer netjes geleverd en zorgvuldig ingepakt!

Goed en snel

Leuk.

Snel en prima!

Bestelling gins soepel en snel! Dikke voldoende!

Helemaal TOP!

Een vlotte en bovendien hele nette service! Totaal geen klachten over!! En bovendien een hele mooie kwaliteit van de tot nog toe geleverde vlaggen!! Superblij mee!! En wat hangen ze uiteraard dan prachtig!! ik weet waar ik aan kan kloppen! Met recht: helemaal TOP!

Goed geholpen

Goede zaak met duidelijke afspraken.

Zeer snelle en correcte levering.

Ik bestelde 1 vlaggenstok en 2 vlaggen ( 1 Nederlandse en 1 vlag Eemnes ) Alles werd binnen 1 week geleverd. Dus hier gaat de vlag uit voor Vlaggen Unie!

Prima kwaliteit, slechte informatie van/over het tijdstip van aflevering

Zie mijn reclamatie van vandaag 8 oktober 2021. De mast zag er goed uit. Goede kwaliteit, alles erbij geleverd. Het boortje was na 3 omwentelingen krom en afgebroken. De installatie instructie zou nog uitgebreid kunnen worden met het maken van de lussen voor de vlag(gen).

Super snelle levering.

Super snelle levering.

Betrouwbaar en snelle afhandeling.

Mooie en kwalitatief vlaggenassortiment en redelijk in prijs. Betrouwbaar en de leveringstijd zoals aangegeven bij bestelling. Tot op heden zeer tevreden.

goed en snel geleverd,

Fijne duidelijke website met goede uitleg makkelijk bestellen en snel geleverd. Alles zoals afgesproken.

Snel en punctueel

Goede service, snelle levering

Snel antwoord op mijn vraag ontvangen en een dag later de bestelling in huis. Top!

Zeer goede kwaliteit.

Mooie vlag van een hele goede kwaliteit voor een zeer schappelijke prijs. Echte aanrader.

Afwikkeling van de bestelling is prima verlopen

Correcte manier van afwikkeling, informeren over en bezorging van de bestelling. Bovendien gunstige prijzen t.o.v. concurrenten.

Mijn ervaring is zeer positief en beantwoord al mijn verwachtingen

De site was duidelijk en bestellen ging vlot. Ook de artikelen zijn zoals ik ze verwachten had.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.