Super goede ervaring.

Goede ervaring! Goede prijs en snelle levering Alles was netjes afgeleverd

Prima en vlot geleverd

Makkelijk bestellen en netjes en vlot geleverd. Prima prijs-kwaliteit verhouding

Snel geleverd en netjes ingepakt

Op de afgesproken tijd netjes bezorgd

Bestelling gedaan, goed contact tussentijds, duidelijke afspraken over plaatsingsdag en tijd. Aardige mannen die snel de mast op de plek hebben gezet.

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Prima geregeld! Maar …..

Ik had een oranje wimpel besteld en daarbij ging ik er vanuit dat Nederland met de EK een ronde verder zou komen. Toen ik de mooie oranje wimpel ontving hadden ze de dag ervoor verloren :-(

mooi product, nette levering

Dat wat ik heb besteld ziet er goed en mooi uit; de levering was netjes alleen wat aan de late kant

Snel en conform afspraak

We kregen onze wimpel snel en zoals het omschreven was op de website.

Geweldige vlag van goede kwaliteit

Vlag makkelijk kunnen bestellen via de website. Werd goed op de hoogte gehouden w.b. orderbevestiging en levering. Top.

goed geregeld

ik had de vlaggen besteld en keurig bezorgd. ga zo door

Snel geleverd, plaatsing ging erg snel en prachtig resultaat!

In eerste instantie was ik verbaasd dat er slechts 1 persoon kwam. Deze man was erg vriendelijk, plaatste in zijn eentje de mast op onze aanwijzingen en een top resultaat! En supersnel ook. Jammer dat hij geen tijd had voor een kopje koffie, hij had nog een drukke dag voor de boeg.

Sueprsnelle levering en vlag in goede kwaliteit

Ik had een friese vlag besteld en hij zou 2 werkdagen later aankomen, maar hij was er al een dag eerder. En de kwaliteit van de vlag is super.

heel tevreden service heel goed

makkelijk te bestellen snelle levering heel erg tevreden

Makkelijke site en snelle levering.

Vlaggenmast polyester is een super product. Goede kwaliteit. Makkelijk zelf te plaatsen.

Geweldig, excellente dienstverlening!

Geweldig, excellente dienstverlening!

Makkelijk te bestellen, vlotte leveringen

Een goed product of te wel een mooie vlag goed afgewerkt

Zeer snelle levering en top kwaliteit vlaggen!

Twee vlaggen besteld die binnen twee dagen geleverd werden! Top service en uitstekende kwaliteit! Zeer tevreden mee, ik beveel Vlaggen Unie aan bij iedereen die opzoek is naar een vlag!

snelle en nette levering

Echter bij de eerste poging ging er iets mis, waarnaar ik gelijk een tweede nieuwe poging heb gedaan die gelijk lukte ook de betaling. Ik bleef steeds meldingen krijgen dat de betaling van de eerste poging niet was voldaan. de laatste dagen niks meer ontvangen dus ik dat het nu goed verwerkt is.

Schitterend

Op een gegeven moment was in heel Haaglanden geen oranje t-shirt (maat XXL) en regenboogvlag meer te verkrijgen, maar Vlaggen Unie heeft de Roze Règâhs uit de brand geholpen! Vrijdagmorgen bellen, zaterdagmorgen de vlaggen in huis en zondag de hele dag ermee kunnen lopen zwaaien in Boedapest voor, tijdens en na Nederland - Tjechie. Grote klasse van een bedrijf dat mee denkt mat de klant.

Mooi assortiment & een snelle levering

Bij Vlaggen Unie vond ik precies alles wat ik zocht: een mooi assortiment, een goede prijs en de bestelling werd vlot en keurig geleverd!

snel, goed, prima prijs

Mooie vlag snelle levering en een goede prijs

Snelle perfecte levering

Fijn dat de bestelling zo snel en correct is afgeleverd .

Fijne service!

De vlaggen unie heeft een hele duidelijk site maar desondanks bestelde ik het verkeerde formaat vlag. Na een telefoontje werd de bestelling omgezet. Een goede ervaring dus en de vlag heeft al aan de gevel gewapperd.

goede en snelle levering

snelle levering en een goede kwaliteit Heel tevreden

Richterlaan 4

9207 JV Drachten