Uitstekende service !

Uitstekende service !

Snel en goed

Snel geleverd, goed materiaal klopt met beschrijving

Kwaliteit en snel geregeld

Kwaliteit en snel geregeld

Goed, snel en duidelijk

Goed product

Snelle levering netjes verpakt goed product.

Jammer van de extra werkzaamheden.

Omdat ik om de hoek woon van jullie vestiging in Drachten vond ik het een teleurstelling dat ik mijn artikelen niet direct kon afhalen bij jullie vestiging. Het had jullie inpak werkzaamheden en verzending bespaard en mij verzendkosten. Vr. Gr.

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering.

Mooie Friese wimpel. Top.

Snelle en complete levering

Snelle en complete levering

Levering moet nog plaats vinden

Levering is door omstandigheden later dus producten moet ik nog beoordelen. Ben echter keurig op de hoogte gehouden. Wat daaraan fijn was is nog echt een bericht uit naam van iemand vanuit het bedrijf die tevens ook nog telefonisch contact op nam. Heden ten dage niet altijd gebruikelijk meer.

Besteld, betaald, snel ontvangen

Snelle levering en prima kwaliteit.

Klopt wat je koopt

Twee wimpels besteld , kreeg exact de juiste

Service bij iets wat niet goed was, ten top ! Chapeau !

Ik had een setje flagfixers besteld, waarvan er 1 niet goed was. Na overleg een nieuw setje toegestuurd gekregen. Hoefde defecte setje niet eens te retourneren. Zeer vertrouwelijk.

Fijn Bedrijf

Alles is duidelijk aangegeven op de site, bestellen is overzichtelijk. Levering is onderweg. Zeer tevreden tot nu toe!

Snelle service wanneer er kort dag is.

Snel geregeld en goeie service.

Mooi

Zeer snelle levering en mooie vlag!

Oud materiaal

Enorm kleurverschil in de wimpel. Komt dus ook retour

Klantvriendelijk

Geen ervaring met vlaggen. Vaak moeten bellen. Altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Niks was teveel. Super!!

Geweldig!

Ik ben dik tevreden !!

top

Heldere uitleg en snelle levering.

Prima dus

Beroerde service na reclameren

Bij mijn bestelling was verwarring ontstaan , doordat de installatiefilm op de website aangeeft dat er bij het bestelde product bijbehorende onderdelen zijn, daarmee wordt de suggestie gewekt dat die zijn bijgesloten. Na reclameren wordt na veel praten een deel van de verzendkosten van de ontbrekende onderdelen overgenomen. Bij ontvangst van de ontbrekende onderdelen blijken ook die incompleet.

Verkapte kosten

Geen verzendkosten wel voorrijkosten berekenen. Als de klant dit niet wil dan kan er niets worden besteld. In het bestelformulier moet door de klant een vinkje worden gezet om akkoord te gaan met de voorrijkosten, anders kan men niets bestellen. Ook nog een bestelling in de plaats waar het bedrijf gevestigd is. Misleidend om te zeggen: boven een x bedrag geen verzendkosten. Maar wel de klant voorrijkosten te laten accepteren. Hier in de opmerkingen een klacht ingediend bij het bedrijf. Helaas geen gehoor. Door deze verkooptechnieken geen aanbeveling.

Levering zoals verwacht. In de plaatsingshandleiding wordt aangegeven dat het plaatsen van de vlaggenmast vrij eenvoudig is, maar met een lengte van 8 meter en een overschuifpen die zo'n 60 cm uit de grond steekt is dat nog best een uitdaging.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten