Overzichtelijke webshop, snelle levering.

Overzichtelijke webshop | Snelle levering | goede prijs/kwaliteit verhouding.

Vlaggenunie heeft goede service

Ik vindt dat vlaggenunie een goede service heeft. De levering is goed en vlot gegaan. De financiële afhandeling is ook goed. Als ik weer iets nodig ben, zou ik hier opnieuw bestellen.

Top product.

Snelle en correcte levering,een mooie vlag. Heel tevreden.

Snelle levering en top produkt

Snelle levering en top produkt zoals omschreven

Goed product en snel geleverd

Vlag is van goede kwaliteit en zeer snel geleverd.

Keurig geleverd

Toppie levering

Goede snelle levering netjes verpakt en uitstekende kwaliteit vlag

Vlot en snel geleverd

waardeloos

Er staat op voorraad dus volgende dag, donderdag, zou het bezorgd moeten worden. Maandag nog niets ontvangen. Na bellen te horen gekregen dat het vrijdag wordt. Bijna tien dagen later. Als je niet op tijd kan leveren laat dan wat van je horen. En haal die tekst over volgende dag leveren van je site.

Snel geleverd en super kwaliteit

Zeer tevreden. Ga zeker weer bestellen.

Prijzen zijn goed en bezorging op tijd!

Prima prijzen en de bestelling wordt geleverd als aangegeven.

Dik ynoader!

Snel geleverd , topkwaliteit .

Snelle levering, prima producten

Goede kwaliteit / prijs verhouding. Levering was snel. Wel relatief duur wat betreft verzenden.

Efficiente orderverwerking

Ene dag besteld en dag 3 binnen!! Geheel probleemloos.

Uitstekende dienst

Uitstekende dienst, snel en op tijd met goed degelijke Friese kwaliteit!

Niets te klagen

Snelle levering.

alles op tijd en en netjes verzorgd geleverd

Alles geleverd in een keer en mooi op tijd door vriendelijke bezorger dus goede leverancier om iets te bestellen

Mooie kwaliteit vlag en stevige stok en houder

Vlag die hopelijk jaren mee kan, stevig, van goede kwaliteit. Goede stok en houder erbij.

Hij erg mooie

Hij is erg mooie en hij was op tijd.

Goed advies en klant vriendelijk

Makkelijker website, snel in huis

Toen Nederland nog niet uit het EK2020 was gegooid een Nederlandse vlag en vlaggenstokhouder besteld. De website is duidelijk en de levering was snel.

Mast besteld die snel geleverd is enkel nadeel Is dat er nog verzendkosten bij komen. Toon de ware prijs dan zullen mensen zich bij bestelling niet ******en uitkomen. Zoals 20% korting €55 ex BTW zonder verzendkosten dat zou ik aanpassen tenzij dit jullie verkoop strategie is. Mast is goed

slim en snel!

degelijke constructie, kwalitatief hoogwaardig zo te zien van de vlag corrector, we verwachten er veel van!

Vlaggen goed, afwerking vlaggenstok en houder kan beter

Vlaggen goed, afwerking vlaggenstok en houder kan beter

Uitstekend!!

Scherpe prijs snel en correct geleverd.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten