Snelle levering en goede prijzen

Telefonisch goed geholpen door de medewerker. Levering was volgens afspraak. Echter was de schroef waar de knop op bevestigd moet worden scheef, waardoor de knop niet recht op de vlaggenmast geplaatst kan worden. Hebben de schroef zelf zo recht mogelijk

Voor herhaling vatbaar

kwaliteit en snelheid!

Ik ben erg blij met de bestelling die ik heb gedaan bij de vlaggen unie! De vlag is van zeer goede kwaliteit, daarnaast moet ik zeggen dat de snelheid van de bestelling in positieve zin heeft verrast. Ondanks de drukte binnen anderhalve dag was de bestelling op locatie. Super!

geweldige service binnen 1 dag mijn bestelling in huis

Ik had dringend een vlag nodig , een goede zakenrelatie ging de andere dag naar huis en ik wilde hem als grap een Hollandvlag meegegeven dat is gelukt dankzij de service van Vlaggenunie

Ze doen op een prettige manier wat ze beloven

Vanaf het moment van bestellen tot en met het leveren en plaatsen van de bestelde vlaggenmast ging alles zoals je wilt als klant. Duidelijke afspraken, goede informatie en deskundige medewerkers die de mast hebben geplaatst. Kortom, ze doen wat ze zeggen en alles gaat op een prettige manier. Heel tevreden en trots op onze mooie vlaggenmast

Goed, op tijd, mooie prijs, goede kwaliteit

Eenvoidige en duidelijke website. Snelle afhandeling en producten voldoet aan verwachting.

Een mooie mast van een bedrijf met kwaliteit

Vlag volgens afspraak geleverd. Zelfs van te voren gebeld zodat we de jarige konden filmen tijdens de verrassing

Duidelijk, snel, prijs - kwaliteit uitstekend

Website makkelijk, snel en duidelijk. Verzending en track en trace uitstekend. Kwaliteit/prijs verhouding uitstekend.

Gewoon een geweldige ervaring

Prima website, prima service en prima communicatie. Dis met een woord, GEWELDIG !! DANK EN TOT GAUW,

Snelle levering van het juiste product

Helemaal blij mee

Heel erg goed.

Makkelijke site, snelle levering, goed verpakt.

vlag en stok, prima materiaal, keurig verpakt

De bestelling werd vlot geleverd. Alles netjes ingepakt. Goede kwaliteit.

Prima service snelle levering

Vandaag besteld de dag erna geleverd, product is van goede kwaliteit

Verschillende vlaggen in diverse maten

Bij de vlaggen unie kan je verschillende vlaggen bestellen in verschillende afmetingen. Handig want zo kan je de juiste vlag aanschaffen voor de plek waar hij komt te hangen. De levering is vlot en alles is zeer goed verpakt. De prijs is iets hoger dan bij de gemiddelde bouwmarkt maar dan krijg je ook wel hoogwaardige kwaliteit.

Prima producten, snelle levering

Ondanks de korte reactietermijn leverde Vlaggen unie snel en voor een goede prijs!

Pracht oranje vlag

Mooie vlag , goede kwaliteit ( beter als Oranje zelf) Wil me nu een vlag van de Tour bestellen ..

Alles zonder problemen in 1x geleverd.

Voldoet aan de verwachtingen.

Goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Betrouwbaar en goed materiaal

Alles is volgen wens verlopen.

Goed bezig

De vlag was snel binnen Ziet er goed uit

Goede Kwaliteit,snelle service.

Besteld,ontvangen in korte tijd. Vlaggen en stokken en houders ,hele fijne kwaliteit. De service is gewoon goed. Houden zo. Klasse. !!

Geweldig!

Goede kwaliteit en snel bezorgd. Ben er blij mee!!!

Richterlaan 4

9207 JV Drachten