Deze firma heeft de vlag hoog in het vaandel

Goede bestel site Mooi assortiment en heel makkelijk te bestellen. Levering is snel: volgende dag

Het is zo gegaan als ik gehoopt had het

Nvt

Super goed en……vlotte levering

Geweldig,beter kan gewoon niet

Door bezorgers 2 dagen later aangekomen, maar direct (binnen 1 uur) antwoord via mail gekregen van Team Vlaggen Unie. Dat is enorm fijn! Producten waren ook zo als geadverteerd, perfect dus!

Betrouwbaar, snel, topkwaliteit!

Vlaggenset besteld inclusief premium vlag. Mooie kwaliteit zoals beloofd en keurig ingepakt en verzonden! Betrouwbare winkel, aanrader!

Perfect!

Snel gevonden wat ik nodig had, goede prijs en kwaliteit en supersnel geleverd. Heb sinds kort een vlaggenmast en ik wil verschillende vlaggen en wimpels zodat ik er altijd eentje kan uithangen gewoon omdat ik het leuk vind. Ik kom dus binnenkort een keer terug voor de volgende in de collectie.

Mooie producten en keurige service.

Meerdere keren iets besteld. Telkens keurig afgeleverd. En extra bijzonder, dit is een van de weinige bedrijven waarvan ik zelfs de aanbiedingen via de e-mail waardeer.

Een paar maal gebeld voor informatie, zeer vriendelijk geholpen elke keer

Goede en snelle service

Geslaagd met „Vlag en Wimpel”.

Prima service en een snelle levering, na bestelling.

Snelle levering, goede afhandeling

Vlaggen en vlaggenstokken snel en correct aangeleverd

Snelle levering mooie vlaggen gewoon doen mensen!

Gewoon geweldig

Prima bedrijf, snelle levering

Top artikelen en zeer snel geleverd!

De artikelen zijn niet goedkoop, maar wel van zeer goede kwaliteit en echt super snel geleverd!! Een prettig bedrijf welke ik iedereen kan aanbevelen.

goed advies maar slechte bezorging

Wij kregen snel en goed advies welke vlaggenmast wij het beste konden bestellen voor aan de gevel van ons pand in Amsterdam centrum. De prijs bleek redelijk te zijn voor een 5 meter lange mast. Helaas werd de mast 2 dagen eerder bezorgd dan afgesproken (gelukkig was er nog net iemand thuis) en op de vrachtbrief stond een geheel verkeerd telefoonnummer van ons vermeld). De bezorging laat dus nogal te wensen over en kost bovendien €50.

Kwalitatief goede en mooie vlaggenmast

Goede stevige en mooie vlaggenmast vakkundig geplaatst. Prijs kwaliteit verhouding prima. Telefonische bereikbaarheid is niet optimaal.

prima service, snelle levering

Kreeg keurig bericht wanneer de mast zou komen, ook na een kleine vertraging een update TIP zet bij masten vanaf 7 meter er nadrukkelijk bij dat je dan (waarschijnlijk) een vergunning nodig hebt

Komt afspraak na

Duidelijke uitleg van het product via you tube filmpjes

Tevreden en naar verwachting

Zowel de welkomstwimpel als de oranje wimpel zijn prima producten. De bestelde producten zijn op tijd en goed verpakt afgeleverd.

Mooie vlag en prima kwaliteit.

De rest is aan het Nederlands elftal. We hopen dat het nu niet misgaat.

Weinig communicatie over een erg late levering

Aangegeven dat het product binnen 1 werkdag geleverd kon worden is het eer nog steeds niet.

Snel, goede kwaliteit, prima prijs

De Vlaggen Unie had, ook in deze drukke tijden, precies wat ik nodig had, snel geleverd en de prijs kwaliteit verhouding is helemaal goed

Zoeken, bestellen, ontvangen binnen 2 dagen

Als ik een vlag zoek is er voor mij 1 optie, de vlaggencentrale. Prima website, ruime sortering, eenvoudige bestelling en betaling, snelle levering. Goede prijs/kwaliteit.

Snelle levering, en heldere communicatie

Voor ons nieuwbouwwoning wouden we graag een vlaggenmast bestellen. Via de site snel de keuze kunnen maken en voor een scherpe prijs hadden we binnen een paar werkdagen de mast inclusief kantelanker bij huis. Wij hebben gekozen de mast zelf te plaatsen. Met de heldere handleiding was dit een fluitje van een cent. Een dikke aanrader.

Mooi vlaggenmast bij mee

Mooi vlaggenmast compleet geleverd met vlag. Met een duidelijke beschrijving hoe de mast geplaatst moet worden

Richterlaan 4

9207 JV Drachten