Mooi vlaggenmast bij mee

Mooi vlaggenmast compleet geleverd met vlag. Met een duidelijke beschrijving hoe de mast geplaatst moet worden

IJzerzaag of Kosteloze service bij nieuwe bestelling :((

De twee baniermasten die de Vlaggen Unie heeft laten plaatsen hebben ver uitstekende banieruithouders. Antwoorden op mijn verzoek om dit alsnog op maat in te korten: 1. "Deze korten wij echter zelf nooit in bij de plaatsing. Dit kunt u gemakkelijk doen d.m.v. een ijzerzaag of dergelijk." Na telefonisch overleg volgt het kosteloze serviceaanbod: 2. "We willen het wel kosteloos op maat zagen in combinatie met een andere opdracht, en bij volgende opdrachten kunnen we vast in het systeem zetten op welke maat de banieruithouders afgezaagd moeten worden." Links of rechtsom vinden we dit een vrij schaamteloze en teleurstellende reactie.

Goede kwaliteit Goed verpakt Snel levering

Ik ben zeer tevreden met de levering het was snel binnen en goeie prijs kwaliteit verhouding zeker een aanrader

precies zoals omschreven

Prachtige vlag, goede kwaliteit.

Goede snelle levering. De kwaliteit van de vlag is erg goed.

Snelle levering en goede service

Bestelling was snel binnen. Toen ik het later uitpakte zag ik dat ik geen vlaggenstokhouder erbij had gekregen en de verkeerde vlag. Dit gelijk gemaild en de volgende dag dit al mogen ontvangen. Super goed service!

Snelle service en mooie vlag

Een leuke en mooie vlag ontvangen, we zijn er tevreden mee.

Na wat verwarring, moet ik een groot compliment geven. Alles is super opgelost

Zeer tevreden Snelle levering Goede kwaliteit vlag

Precies wat ik dacht en gehoopt had

Chapeau

Geweldig mooi produkt

Voor de 1e keer een bestelling geplaatst en werkelijk alle gedane beloftes zijn waargemaakt. Goede en snelle levering en prachtig product. Complimenten!

alles in 1 woord top

Alles netjes en top verpakt en goeie kwaliteit

Ruime keuze en snelle levering

Ik heb grondpinnen besteld, ze werden op de aangegeven dag geleverd. Goede kwaliteit en een duidelijke beschrijving op de website.

snellelevering

2 x iets besteld, en twee keer de volgende dag in huis

Mooie vlag en snelle levering

De vlaggen zijn van goede kwaliteit en heldere kleuren. De levering was snel en mooi ingepakt.

Super Service

Na 3 dagen niets ontvangen. Gemeld en ze stuurde meteen een nieuwe vlag. Zonder rare vragen/acties en direct opgelost.

Snelle levering, goede kwaliteit, kortom een uitstekende ervaring en een aanrader!

Prima vlaggenmast voor een zeer redelijke prijs.

De vlaggenmast en bijbehorende onderdelen waren netjes verpakt. Ik heb de mast zelf geplaatst. Het graven en storten van de fundering is wel even wat werk, maar ik ben tevreden met het resultaat.

Goede kwaliteit producten en goede service

ik heb een kantelbare 8 meter mast met Nederlandse vlag (225 x 350 cm), 2 wimpels (rood/wit/blauw en een oranje) aangeschaft. De producten zijn van heel goede kwaliteit. Ook de levering is snel en goed verzorgd. Ook is de Vlaggenunie goed bereikbaar om eventueel nader benodigd advies te vragen.

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering! Kreeg aanvankelijk eerst scheerlijnen in plaats van vlaggen maar dit was snel opgelost. De juiste producten werden vervolgens snel geleverd!

Super service

Vlagpakket gekocht, waarbij het schroefje van de duo verbogen was. De volgende dag lag er al een nieuwe in de brievenbus. Super! Ook de producten zien er zeer degelijk uit. Nu wachten tot het EK voetbal begint, zodat ik de EK- vlag kan laten wapperen. De Nederlandse vlag zal nog wel even in de kast blijven liggen. Al met al, tevreden!

Zeer goede ervaring

Vlaggenmast van 7m besteld met een vlag en wimpel. Werd netjes op afgesproken datum geleverd. Nog even gebeld om wat plaatsing tips, werd netjes en vriendelijk te Woord gestaan. Een goede ervaring met een netjes bedrijf! Enige puntje van kritiek: de info op de site mocht wel iets vollediger. Had een gewicht voor de vlag besteld a€22 maar die bleek achteraf Al in het pakket van de mast te zitten. Stond er niet bij.

Gezocht, gevonden, snel geleverd

Probleemloze bestelling van een vlaggestokhouder. Goed product geleverd gekregen.

Goede service en degelijke producten

Bij de levering was iets vergeten te leveren. Dit onmiddelijk hersteld, zodat ik de volgende dag het ontbrekende al in huis had. Tevens zijn de vlaggen van prima kwaliteit. Snelle levering, ook voor de speciale vlag.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten