Uitstekende service

De ervaring die ik heb is dat er altijd snel geleverd wordt en de kwaliteit heel erg goed is.

Snelle correcte levering

Je kunt stellen : vandaag besteld morgen in huis!!!!

Snelle levering mooie vlag en stok.

Positief en een handige website

via duidelijke site besteld en snel de juiste producten geleverd

snel en voor een redelijke prijs een goed product

Afspraak is afspraak. Gewoon perfect

Levering geschiedt volgens aangegeven informatie.

Super, bestelling is top verlopen!

Kreeg exact geleverd wat ik besteld heb. Iedereen zal straks zien dat onze zoon geslaagd is! Top kwaliteit en snelle levering. Ik zal zeker opnieuw bestellen bij jullie als ik een vlag nodig heb!

Duidelijke communicatie, plaatsing supersnel

Binnen een week besteld, geleverd én geplaatst! Echt een aanrader.

Prima service en goede vlaggen die lang mee gaan

Topper en aanraders

Snelle goede levering

Net verpakt en zeer vlot geleverd

Mooi compact pakje

Zoals verwacht, alles ontvangen. Nu van de zomer kijken hoe de kwaliteit van de vlaggen is.

Waren alle online bedrijven maar zo duidelijk.

Gemakkelijke bediening site, producten goed te herkennen en na bestellen snel geleverd. Ga zo door.

Kwaliteit snelheid en een goede prijs

Zie boven

Een prima en betrouwbaar bedrijf.

Hier klopt eenvoudig alles. Het aanbod, de prijs, de vlotte afwikkeling, korte verzendtijd en niet te vergeten de goede kwaliteit van het product.

Prima vlaggen goede service

Mooie vlaggen en alu stokken, snelle duidelijke klantenservice, als het kon had ik een foto gestuurd met mijn 3 piratenvlaggen en alustokken, ga zo door. Tip misschien mogelijkheid om wat zomerse vlaggen designs in het assortiment op te nemen 150 x 100.

Snelle levering, goede kwaliteit

Toppie!

Ervaren receptionist en snelle levering

Telefonist leidde mij snel naar het juiste artikel op de website. Vervolgens werd de bestelling snel geleverd.

Geen positieve ervaring

Verkeerde bestelling geplaatst Hierna meteen een mailtje gestuurd dat ik een verkeerde bestelling had geplaatst. Nette reactie via de mail de ochtend na de avond van order plaatsing, namelijk dat de bestelling al was verstuurd. Balen maar kan gebeuren. Hierdoor waren de retour kosten voor mij. Toevallig was ik binnen enkele dagen in Drachten zodat ik het product kon omwisselen voor een ander product. Helaas niet mogelijk, alleen retour zenden geen ontvangst mogelijk bij het bedrijf. Product retour gestuurd a €7,- en hierna mijn producten besteld bij de Groninger vlaggen centrale. Bedrijf doe je voordeel met deze feedback.

Vriendelijke chauffeur, levering perfect verlopen enkel doordat we zo content waren ivm prijs en levering heb ik het doorgegeven aan mijn zus die ook vlaggenmasten nodig had, ik heb hier vanmorgen voor gebeld wanneer ze zouden geleverd worden? Aan de telefoon werd mij gezegd dat ze gisteren geleverd waren, Addy is de hele buurt afgelopen, nergens niemand iets gezien, teruggebeld naar Vlaggenunie en werden vandaag geleverd. (haar man is met spoed opgenomen in het ziekenhuis, vandaar dat ik belde, zij moet ook thuis zijn voor de levering)

positief

Bestelling en bevestiging vd bestelling was prima, 't zou alleen ook prettig zijn als er een mailtje wordt gestuurd, wanneer het pakketje is of wordt verzonden.

VLOTTE LEVERING EN GOEDE KWALITEIT!

Groninger vlag besteld, mooie kwaliteit voor een goede prijs.

Prima product, prima levering.

Snel en zorgvuldig.

Snelle service, mooie kwaliteit!

Royale keuze en snelle afwikkeling. Bestelling was volgende dag al in huis.

Good quality

Rapid delivery

Goede en snelle service

Alles volgens afspraak netjes en snel geleverd

Betrouwbaar

Duidelijkheid in levering en je krijgt wat je ziet.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.