Niet wat je mag verwachten...

Twee simpele vlaggen besteld en na een maand wachten mijn geld maar terug gevraagd. Men antwoord netjes op mijn vragen etc maar verdere actie blijft uit. Slechte ervaring. Nooit meer.

Duidelijk en snel geregeld

Product voldoet niet aan verwachting

Prima vlag aangeschaft met mogelijkheid tot halfstok hangen. Vlag, houder en stok dik in orde. Helaas moet je zelf gaatjes gaan boren en schroefjes plaatsen in de stok om de vlag tegen een beetje wind bestand te maken. Clips houden niet voldoende. Als dit vooraf helder was had ik dit niet gekocht en zal het niemand aanraden.

top

Kwaliteits vlaggen voor een zeer schappelijke prijs.

duidelijke website en een vlotte levering

Het bestel proces is duidelijk

Prima levering, volgens wens

Prima levering, volgens wens

Prima product, goed verpakt en goede kwaliteit

Na bestelling, een snelle en goed afhandeling. Het product ziet er goed en mooi uit. De kwaliteit is hoogwaardig. Goed Bedrijf

Doen wat zij beloven

Ik merk dat zij service ‘hoog in het vaandel hebben staan’

geweldig

snelle levering alles volgens afspraak duidelijke instructies op youtube

Goede en snelle afhandeling bestellingen.

De bestellingen bij Vlaggenunie worden altijd snel opgenomen en als er iets vertraging op gaat lopen, "hoor" je dit snel middels een e-mailbericht. Kortom, een echte aanrader voor een betrouwbare leverancier, waar goed mee te vlaggen is!

ook fouten worden opgelost

goede communicatie

Keurig op tijd en prima verzorgd

Netjes alles uitgevoerd en opgeruimd

correcte en vlotte behandeling van de bestelling

snelle en eenvoudige en correcte verwerking van mijn bestelling, alles duidelijk aangegeven en verwerkt.

Duidelijke website voor afmeting vlaggen en wimpels, snel geleverd, kwaliteit die je mag verwachten.

Duidelijke website voor afmeting vlaggen en wimpels, gerelateerd aan de lengte van je vlaggenmast. Prijzen lijken scherp te zijn, kwaliteit die je mag verwachten. Snel geleverd, binnen 24u.

Keurig geregeld

Wat besteld was keurig en op tijd geleverd

Top!!!

Snelle levering en goede kwaliteit!!!!

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit vlaggen! Gaan lang mee

Goede kwaliteit vlaggen! Gaan lang mee

product snel geleverd

Snel en keurige levering.

Na via internet mijn vlaggenmast te hebben besteld keurig een bevestiging per mail, duidelijke info over levering en alles keurig door chauffeur afgeleverd op afgesproken dagven tijd.

Snelle reactie levering. Zeer content

Prima. !!!!!

Prefect, geen klachten!!!!

Een snelle levering van een kwalitatief goed product tegen een mooie prijs!

Tussen alle vlaggenaanbieders in Nederland ben ik met vlag en wimpel geslaagd bij dit bedrijf!

snelle levering en perfectproduct.

Werd snel geleverd en het product is boven verwachting perfect.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten