Snelle levering, prima product

Goede prijs

Super geregeld

Duidelijke communicatie Op de hoogte houden van je bestelling Snel en compleet geleverd Kwaliteit is goed

Correcte en snelle levering

Zonder problemen een snelle en correcte levering van een vlag.

Ging allemaal heel vlot

Het ging allemaal heel vlot. Snelle levering. Correct afgewerkt

Bestelling gedaan en alles perfect afgeleverd

Wat ik wilde heb ik besteld. Dat is afgeleverd zoals de firma had beloofd. Resultaat: klant super tevreden.

Levering van de vlaggenmast was perfect.

Al een tijdje op zoek naar een vlaggenmast. De vlaggenmast werd op de aangegeven datum netjes geleverd. Instructie voor het plaatsen van de mast was super duidelijk en eenvoudig zelf te doen. Door het eenvoudig plaatsen stond de mast mooi op tijd voor 4 mei. Momenteel hangt de Friese wimpel mooi hoog in de mast. Groeten uit Limburg.

Prima prijs en kwaliteit

Onlangs hebben wij een vlaggenmast, balkon bevestiging en rollers (tegen het omslaan van de vlag) besteld. Het zijn allen keurige producten en werken naar behoren. De producten zijn vlot geleverd en er was geruime keuze in aanbod.

Mooie vlag voor scherpe prijs

Snelle levering voor een goeie prijs en bovenal een mooie kwaliteit vlag en stok. Ik zou hier zo weer bestellen.

Zeer tevreden over deze vlag.

Mooie vlag, goed afgewerkt en een vlotte bezorging.

Goede producten en nette levering

Mooie mast besteld, kompleet set met vlag en wimpel. Korte levertijd en goed product.

Niks op aan te merken.

Snelle levering.

Prima product!

Snelle levering. Goede stof en de vlag wappert heel mooi!

prijs en kwaliteit is in uistekende verhouding!

Prima kwaliteit spullen en een perfecte aflevering precies op tijd.

Prima vlaggens, compleet geleverd en snel bezorgd.

Duidelijke site, goede kwaliteit materialen en bezorging volgens afspraak. Een aanrader wanneer men een degelijke vlag wil hebben. Doordat de stok uit 2 delen bestaat, is deze steeds makkelijk op te bergen.

Werkt zelfs met windkracht 6!

Eindelijk wikkelt de vlag zich niet meer rond de mast, maar blijft hij mooi hangen. Zowel halfstok als aan het uiteinde werkt het fantastisch!

Bestellen gaat makkelijk via de site, snelle levering

Goede services

Er was iets verkeerd gegaan met mijn bestelling...maar na een telefoontje snel opgelost... goede services!

Snelle levering en gekregen wat ik had verwacht.

Snel gezocht snel geleverd

Voor een fluisterwimpel maakt hij nog te veel lawaai. Wij lossen dit op met een stuk tuinslang over het stokje,maar zou eigenlijk niet nodig moeten zijn.

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service en uitstekende kwaliteit!

Eenvoudig, snel en compleet

Heel eenvoudig te bestellen. Snel en compleet geleverd. Een hele goede kwaliteit. Super tevreden.

Keurig op tijd geleverd

Keurige en tijdige levering. Onze huidige vlaggen houder is helaas kapot gegaan, dus zal een nieuwe bestellen.

Gewoon goed

Duidelijke site, goede prijs, snel geleverd.

Een snelle levering + je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling

Richterlaan 4

9207 JV Drachten