Gewoon goed

Producten zijn van uitstekende kwaliteit, zeer goed verpakt en snel verzonden. Het telefonisch contact verliep erg vriendelijk en snel. Aanrader.

Geweldig en goede kwaliteit

Goede ervaring en top kwaliteit

Prima bedrijf

Vlaggenset beateld, snel geleverd, prima.

Duidelijk & snel

Het overzicht op de site is prima. Nu ik ook nog door heb dat bij onze vlaggenmast van 6 meter een bepaald formaat vlag hoort is het heel eenvoudig om de juiste vlag snel in huis te hebben

duidelijke website en scherpe prijzen

Vlaggenunie heeft een zeer breed leveringsprogramma en de laagste prijzen. De webshop werkt goed, en de levering is vlot.

Snel thuis gestuurd Alleen was er te weinig gefrankeerd Kost me drie postzegels

Mooie kwaliteit vlag en snel geleverd.

Product conform omschrijving, heeft de eerste stevige wind en regen glansrijk doorstaan.

Perfecte service. Zeker is dat geweest toen we de mast bestelden. Snelle en perfecte uitvoering.

Vanaf het begin is de service fantastisch geweest. advies was duidelijk. Wij hebben de mast laten plaatsen door de vlaggen unie. Dit is zeer netjes en snel gegaan. Zeer vriendelijke vaklui die de mast geplaatst hebben. Daarnaast de berichten die je krijgt met advies over een vlag strijken op het moment dat het zwaar weer wordt. eveneens de meldingen van het vlaggen protocol. Dit wordt zeer gewaardeerd.

Grote keuze en heel snel geleverd!

Grote keuze aan wimpels met duidelijke tips voor de afmetingen voor de lengte van onze mast. En de volgende dag in huis, dikke plus!

transperant

bestellen via website goed. Afleveren met track en trace code is goed te volgen.

Verwachting gedaan

nvt

Goede kwaliteit en snelle levering

Bestelling was er snel en werd op de hoogte gehouden wanneer het product geleverd werd. Goed verpakt. Compleet.

Gewoon goed, snelle levering, product ok

Ik bedacht mij vlak voor Koningsdag dat ik nog geen vlag en vlaggenhouder had op mijn nieuwe huis. Dus snel nog even besteld en de bestelling was op tijd binnen. Dus gewoon goed, snelle levering zoals je tegenwoordig in dit online tijdperk mag verwachten. Ga zo door.

Snelle levering en mooie kwaliteit materiaal

Snelle levering en mooie kwaliteit materiaal

mooie kwaliteit

Snel geleverd en heel voordelig

Goede vlag,goed afgewerkt. Heldere kleuren. Snelle bezorging. Verpakking wel stuk, maar zal aan de bezorgdienst kunnen liggen.

Super vlaggen systeem

Bestel de halfstok oplossing ook voor het regulier vastzetten van de vlag dan zit ie stevig zodra je schroeven erin hebt.

snel en goed

snelle levering en zijn goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Voor een gevelvlag had ik slechts 2 dagen voor koningsdag een vlag besteld en deze was de volgende dag al binnen. Prima kwaliteit met deelbare aluminium vlaggenstok. snel geleverd en makkelijke site

Snelle levering en goed product

Bij de ontvangst bleek door een fout een onderdeel te ontbreken. Dat kan altijd gebeuren. Er werd snel gereageerd en had ik binnen 2 dagen het ontbrekende onderdeel ook binnen.

Vlotte levering

Heldere en duidelijke website en service

De website is overzichtelijk en duidelijk waardoor ik makkelijk kon vinden wat ik zocht. Ook de informatie die bij artikelen staat is duidelijk en handig.

Geslaagd met vlag en wimpel

Eerst prima advies gekregen daarna besteld en binnen een dag in huis. Mijn vlag slaat nu mooi niet meer over de stok. De inzet hulp is superhandig voor onze hoogte op bijna drie meter.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.