Snelle bestelling snelle levering

Online besteld voor Koningsdag. Bestellen ging makkelijk en snel. Helaas miste bij levering een wimpel, maar na 1 mailtje werd zonder probleem deze alsnog verstuurd welke ik de volgende dag binnen had! Top!

Snelle en goede service

De bestelde vlag was snel geleverd en van goede kwaliteit.

Slechte levering

Voor Koningsdag, al twee dagen later dan voorspeld, krijgen wij met het blok van de straat 1 vlaggenstokhouder binnen i.p.v. 4..... Het werd een Koningsdag zonder een vlag op te kunnen hangen. Erg vervelend!

Alles compleet en op tijd geleverd

Prima service, alles keurig geleverd volgens afspraak

Beter kan het niet!!

Bestellen simpel en makkelijk. Bezorging flitsend met daarbij een goede informatie van de status.

Vlot en netjes

Bestelling vlot binnen. Mooi op tijd voor koningsdag op mijn laat minute bestelling. Netjes ingepakt en fijn dat je je pakket zelf in kan vullen met wat je wel en niet wilde hebben.

Makkelijke keuze uit diverse optie’s vlaggenmasten met toebehoren

Snelle levering en goed verpakt compleet met uitgebreide beschrijving.

Super snelle levering, fijne shop

Helemaal fijn, niks op aan te merken.

Goede kwaliteit

Altijd goede kwaliteit Wel prijzig Bij het afrekenen komt er altijd nog btw bij, is dit nodig apart te vermelden voor een particulier? Noem gewoon de prijs incl btw, dit voorkomt irritatie Levertijd is altijd snel

Prima prijs-kwaliteit verhouding en goede service

Omdat er wat ontbrak in de bestelling gelijk gebeld. Dit werd netjes en snel afgehandeld. Zeer tevreden over de geleverde producten.

Betaalbare snelle en goede service!

Op een heel eenvoudige en snelle manier een order geplaatst. Ik bestelde een vlaggenhouder met vlaggenstok en Nederlandse vlag, dit d.m.v. een makkelijk te selecteren voordeelbundel! De volgende dag zeer netjes verpakt afgeleverd aan huis. Keurige communicatie, snelle levering en betaalbaar. Ik zou zeggen als jij de vlag eens buiten wil hangen, dan moet je hem bestellen bij Vlaggen Unie!

Prima service, mooie vlag.

Snelle service, alles compleet en netjes verpakt ontvangen.

Kwalitatief product, snelle levering!

Breed assortiment, goede prijs / kwaliteit verhouding en klantgerichte processen

Werkt uitstekend

Nieuwe vlag gekocht met een flag fixer , werkt uitstekend . Een paar dagen uit kunnen proberen , nooit meer een opgerolde vlag over de stok gehad . Levering was ook super snel Kortom blij dat we nieuwe spullen hadden voor Koningsdag , 4 en 5 mei.

mooie vlag, snelle levering

snelle levering, mooie vlag

Snel en mooie kwaliteit

De Nederlandse vlag met de oranje wimpel, werden snel geleverd en de kwaliteit van het geleverde is prima. De prijs komt zeker overeen met de kwaliteit van de producten.

Snelle levering en topkwaliteit vlag!

Een mooie vlag waar vind je die!

Binnen een kort tijdsbestek is de vlag geleverd. Ik fronste de wenkbrauwen toen ik het formaat van de verpakking zag! Maar de vlag inclusief de stok zat in de verpakking. De stok ( metaal en hol ) bestaat uit 2 delen en kan handig in elkaar geklikt worden. Maar nog een 2 de voordeel hiervan is dat makkelijk opgeborgen kan worden. Vlag ziet er keurig uit. Stof is van goede kwaliteit. Netjes afgewerkt en mooi van kleur. Zelfs met de harde wind op 4 en 5 mei heb ik hem buiten gehad en ziet er nog steeds als nieuw uit. Ik heb de juiste keuze gemaakt

Snelle levering, prima kwaliteit

Ik heb kort voor Koningsdag een vlag en toebehoren besteld bij Vlaggen Unie. De dag erna was het pakket al binnen. Qua materiaal is het precies zoals ik verwachtte. Ik zou de webshop zeker aanraden aan anderen.

Snel, betrouwbaar, overzichtelijk en kwalitatief goed.

Een overzichtelijke site met een praktische bestel- en betaalmodule. Levering was binnen 24 uur en bestelstatus was steeds actueel en inzichtelijk. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Mooi om te weten is dat de produkten in Nederland worden gemaakt en het geen handelsbedrijf is dat alles uit het buitenlandse importeert. Maatschappelijk gezien erg positief!

Niets op aan te merken: snelle levering, prima kwaliteit: de vlag kan uit!

Wat is er leuker dan je dochter een vlag cadeau doen bij de verhuizing naar haar nieuwe huis? Een feestelijke 'wapper' die verwelkomt!

Goed materiaal en een snelle levering

Snel en duidelijk

Mijn bestelling werd snel geleverd.

Uitstekende ervaring zowel product als levering

Helemaal tevreden.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.