Snel, goed en correct !

Duidelijke website waar de producten eenvouwdig te vinden zijn en daar door SNEL de juiste keus gemaakt kan worden. De kwaliteit van de producten is GOED en voldoen aan de beschrijving die op de site staat beschreven. De levering is CORRECT gedaan en volgens de belofte die worden gemaakt.

Vlaggenmast geplaatst

Perfect en netjes uitgevoerd. Zonder dat ik aanwezig kon zijn. Het nieuw aangeplante gazon is nauwelijks beschadigd door de noodzakelijke werkzaamheden. Vlaggenmast staat keurig in is heel snel geinstalleerd

Keurige levering en goed product

Nette levering en blij met de zwarte vlaggenstokhouder. Wij laten de vlag wapperen de komende feestdagen. Ook fijn dat de Vlaggen Unie een echt Nederlands/Fries bedrijf is en geen Azië knaller.

Zoals beloofd

Vlag binnen gekregen na beloofde tijd, niks op aan te merken verder.

Mooie degelijke vlag, snel geleverd

Maar niet alle vlaggen passen door de brievenbus.

netjes volgens afspraak geleverd

ziet er allemaal goed uit

prima prijs kwaliteit

Snelle levering, prima kwaliteit. De wimpel had van mij gemaakt mogen worden van dikkere stof. Had ik zeker best meer voor willen betalen. In vergelijking met andere leveranciers is dit de beste prijs kwaliteit

Snelle en keurige levering. Prima materiaal

ik ben blij met de prima bezorgde vlag

Ik ben blij met de prima verzorgde vlag.

Prima snel en goed werkend bedrijf

Bestellen en verzenden in zeer korte tijd.. goede score!

Perfecte service.

De vlaggen kwamen snel binnen en zijn van uitstekende kwaliteit. Je vind hier de beste vlaggen voor de beste prijzen!

Krek wak woi

Precies wat ik wilde.. Mooie kwaliteit!

Top, levering volgens afspraak

Goede overzichtelijke website en levering en plaatsing geheel volgens afspraak en onze verwachtingen. Keurig gewerkt!

Snel, gemakkelijk, vlug geleverd

X

Lang gezocht en mijn goede mast bij Vlaggenunie gevonden.

Al jaren en houten vlaggenmast in de voortuin en deze vertoonde goed sporen van slijtage. Bij Vlaggenunie een mooie aluminium mast gevonden.

Goede contacten en tevreden.

In januari een mooie vlaggenmast besteld. Deze door jullie laten plaatsen. Van te voren goed contact met jullie gehad. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. We bevelen jullie zeker aan derden aan! Als we weer mooie vlaggen nodig hebben bestellen we ze zeker weer bij jullie.

Naar verwachting

Levering duurde wat langer wellicht door corona, verder prima product zoals omschreven

Met vlag en wimpel geslaagd!

De formaten , de kleuren, de vlaginstructie en assecoires zijn volledig. De bezorging vlot en het betalen ook. Een tip: de vlag paste door de brievenbus en toch de volledige bezorgkosten moest ik betalen en dat had ik graag van te voren geweten en netjes gevonden de bezorgkosten dan te retourneren wanneer het door de brievenbus past. Daardoor voelde ik me een beetje bekocht. Ik zou het fijn vinden om die keuze vooraf te kunnen maken.

Snelle service maakt veel goed

Voor het eerst ergens iets bestellen is altijd spannend. Hoe is de service? Wordt er snel verzonden? Hoe is de klantenservice? Mijn bestelling kwam snel binnen, maar was helaas niet compleet. Ik heb dit na ontvangst gelijk gemeld en de volgende dag het onderdeel alsnog ontvangen. Top! Maar omdat het mijns inziens niet had mogen gebeuren geen 5, maar 4 sterren.

Snel geleverd, goedekwaliteit en mooie vlag!

Snelle levering, netjes verpakt, echter niet compleet.

Bestelling snel geleverd en netjes verpakt. Er mist echter een onderdeel. Telefonisch goed bereikbaar en wordt ook snel opgelost.

Prima levering en service

Ik moest een nieuwe vlaggenstok, maar wist niet helemaal wat. Vlaggen Unie heeft me prima geholpen, ook met de vlag fixers. Zeker een aanrader, nooit meer een vlag gedraaid om de stok.

Helemaal Super!!

Zeer vriendelijk geholpen.... Goede prijs kwaliteit verhouding, Zeer snelle levering!!! Top!!!

Bestelling vlot en netjes afgehandeld

Vlotte, adequate levering van bestelling, alles o.k.

Prima producten

Vlag en wimpel besteld. Prima producten, prijs kwaliteit verhouding meer dan prima. Levering zou vlotter kunnen als men gebruik zou maken van postnl.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten