Dag van te voren besteld volgende dag in huid

Snelle levering top

Snelle levering en goede communicatie

In korte tijd twee vlaggen besteld en zeer snel geleverd! ook snelle en duidelijke communicatie via de e-mail. kortom zeer tevreden

Prima op tijd geleverd.

Mooi op de afgesproken tijd geleverd.

Prima en snel

Goede kwaliteit

Het totale proces van bestellen tot en met plaatsing van de vlaggenmast is perfect verlopen.

Het zoeken naar de gewenste vlaggenmast via de website verliep voorspoedig. Het telefonisch contact voor een plaatsingsafspraak van de gekozen vlaggenmast verliep prettig. En tot slot, de aflevering plaatsing van de vlaggensmast gebeurde op het afgesproken moment en is netjes en vakkundig uitgevoerd.

Veel keuze en direct contact

Voor mijn Brabantse vlag kon ik kiezen uit diverse soorten. Uiteindelijk de vaandel aangeschaft. Via een zeer gebruiksvriendelijke omgeving afgerekend en binnen twee dagen hing het vaandel aan onze vlaggenmast.

De bezorging was snel en goed verlopen. De vlag was netjes en in goede staat. Ook de verpakking was zo gemaakt dat de vlag vrijwel geen beschadiging op kon lopen. Daarnaast was de kwaliteit van de vlag erg goed. De stiksels zijn netjes weggewerkt en de kleuren zijn erg mooi.

Wimpel bestelt, die snel werd geleverd. Het doek van de wimpel ziet er kwalitatief goed uit. Alleen nog afwachten of de wimpel zijn kleur wat langer behoudt als onze vorige wimpel.(die ergens anders vandaan komt).

Een duidelijk en helder aanbod voor een eerlijke prijs!

Uitleg, aanschaf en levering verliepen geheel volgens afspraak.

Uitstekend verwerkt

1x Besteld en in 1x goed afgeleverd.

Uitstekende service en verzending!

Heb een vlaggenmast van 6 mtr besteld en geleverd gekregen. Uitstekende service en verzending. Hulde! Had al goede ervaringen met deze firma in het verleden (jaren 2000-2005) met de aanschaf van een vergelijkbare vlaggenmast.

Fantastische service, vlaggenmast is snel geplaatst

Fantastische service, vlaggenmast is snel geplaatst

Goede kwaliteit met lange levensduur!

Duidelijk website, mooie uitstraling, handige informatie. En goede snelle service!

Perfecte service

Dit was de eerste bestelling bij de Vlaggen Unie en dat is zeer goed bevallen. Uitstekende service en zeer vlotte levering. De vlag is van uitstekende kwaliteit!

In één zin: een vlotte en correcte levering en afhandeling.

In één zin: een vlotte en correcte levering en afhandeling.

Het was wel duur, maar de kwaliteit is niet te vergelijken met andere merken.

Het duurde wel wat langer als dat ik gedacht had, en het was zeker wat duurder. Vooral de verzendkosten waren wat overdreven. Maar ik hoefde niet in contact te komen met enige post bezorgers door de compactheid van de vlaggen. Ik ben ook zeer tevreden met de kwaliteit van de vlag. Bedankt

Uitstekende service en producten

Ik heb bij deze webshop een paar keer een bestelling gedaan van verschillende producten. De kwaliteit van de geleverde producten is gewoon A++ kwaliteit. De geleverde producten zijn ook snel en goed verpakt aangekomen. Ook de gemeente vlag van hier die hadden ze gewoon in hun assortiment. Moest speciaal gemaakt worden en is snel en vakkundig gemaakt. De 2e bestelling is helaas niet aangekomen. Ik baalde daar echt van terwijl ik wel de ontvangstbevestiging van had gekregen. Na contact te hebben gehad met een medewerker van vlaggenuni is dit zonder enig probleem opgelost. Hier kunnen veel andere webshops nog van leren van deze klantenservice. Ook de vriendelijkheid van de medewerkers waar ik mee te maken heb gehad zijn uiterst positief. Dus mocht je vlaggen of toebehoren nodig hebben dan weet ik zeker dat je hier op het juiste adres bent. Ik ga hier zeker in de toekomst meer bestellen.

Voldoet geheel míjn wens

Zeer snel bezorgd en netjes verpakt

prettig om mee te handelen

besteld via internet, product op tijd en netjes verpakt geleverd Goede kwaliteit, kortom: blij mee

Snelle en goede service

Overzichtelijke site met duidelijke opties voor grootte en type vlag. Na bestellen is pakketje ook snel geleverd en nu heb ik een hele mooie vlag voor een schappelijke prijs.

Snel en makkelijk

Handige en makkelijke site. Combi-pakket is praktisch. Snelle levering en keurig verpakt geleverd.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Vlotte levering

Duidelijke prijslijst met indicatie van noodzakelijke maten, gezien de grootte van de mast

Prima, verpakt.

Verzending liep vertraging op door het winterse weer. Uiteindelijk vlaghouder en stok nog net optijd kunnen plaatsen voor de Carnavalsvlag in ons dorp.

Perfecte levering

Makkelijke bestelling met goede afspraken.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.