Prima ervaring

Ondanks de drukte werd het pakket snel geleverd en alles was keurig verpakt. Helemaal niets op aan te merken dus.

Ik kan geen negatief punt ontdekken

twee keer wat besteld en beide keren geen enkel negatief punt kunnen ontdekken.

Snel en mooi

Snel geleverd en het materiaal is heel goed

snel efficiënt

prima product voor een redelijke prijs snel geleverd en keurig verpakt

kwaliteit en snelle levering !

en kwaliteit met snelle levering !

prima kwaliteit en snelle levering

Wat ik besteld heb was goed. Mooie kwaliteit ook

Alles super geregeld

Van bestellen tot aan de levering alles super geregeld

Snelle en goede service

Alles naar wens

Alles is geleverd volgens de voorwaarden die op de website werden gesteld. Het product vertoond geen gebreken.

Vlotte plaatsing van vlaggenmast en vriendelijk personeel

Wij zijn 2 broertjes en wilde voor onze stiefvader een wimpel kopen. Via onze moeder kregen we jullie adres. Nou toen zijn we gelijk gaan bestellen. Voordat we het door hadden was de wimpel binnen. Echt snel! Goed geregeld!

Correct en heel klantvriendelijk

Heel snel de mast neergezet, keurig, absoluut geen aanmerkingen

goed spul en goede service.

Prima producten (Vlaggenmast, vlag, wimpels, Fairybel) en bij een probleem snel telefonisch contact en ook snel een goede oplossing.

Prima kwaliteit en snelle levering

Ik ben gek van de Nederlandse Antillen, ben nu mijn tuin aan het verbouwen in caribische stijl, mooie overkapping en een barretje eronder, gele muren met felle tinten, klm vliegtuigje op de muur, toen zag ik jullie voorbij komen op Facebook, gelijk kleine vlaggen besteld van die prachtige eilanden, mooie maat, allemaal op voorraad, snelle levering, mooie prijs, prima geregeld, ben er blij mee, nu de zon nog, bedankt gr Jan Scholtus

Top product.

Goed product voor een redelijke prijs, snel geleverd, en helemaal naar wens

1 onderdeel in eerste instantie niet mee geleverd, maar zonder problemen snel na geleverd!

Prima werkende en overzichtelijke website. Telefonisch uitstekend bereikbaar (en dat in een tijd waarbij bedrijven tegenwoordig toch zeer goed hun best doen om het telefoonnummer te verbergen en onbereikbaar te zijn) en juiste persoon aan de lijn voor advies en afhandeling. Komen afspraken correct na. Alles in orde geleverd en geplaatst. Aanrader

Zeer tevreden goede kwaliteit

Al meerdere keren een bestelling bij de vlaggen unie gedaan en ook deze keer weer zeer tevreden. Goede kwaliteit.

Zoals het hoort, snel geleverd.

Duidelijke site, makkelijk te bestellen. En mee van de goedkoopste.

Zeer goed, bestelde is snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Makkelijk te bestellen op de website, de vlag werd snel en volgens verwachting geleverd.

Correct en snel

Gemakkelijk te bestellen en een snelle afleverimg

Gekregen zoals gehoopt en verwacht

Gewoon dik voor mekaar. Het bestelde was er snel en zag er goed uit.

Snelle levering van goed product

De door mij bestelde vlag en wimpel hingen de dag na de bestelling in prima staat aan de vlaggenmast.

Snel, netjes, alles in orde

Goed verpakt, snelle levering, alles helemaal prima!

Aanrader om hier uw vlaggenmast te bestellen

Snelle en correcte levering met duidelijke plaatsingsinstructie

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.