snelle levering prima kwaliteit

makkelijk uit zoeken en op tijd geleverd

Snel en erg klantvriendelijk!

Ik had een wimpel besteld maar door mijn eigen fout in de verkeerde maat, na kort contact werd het direct aangepast en kreeg alsnog de volgende werkdag de juiste maat wimpel.

Resultaatgericht

Besteld & gekregen.

Keurig nette medewerkers die je vriendelijk te woord staan. Weten waar ze het over hebben. Snel en netjes geplaatst, gewoon goed

Snel, goed. professioneel

Goede advisering, snelle complete offerte, snelle levering, snelle, vakkundige plaatsing en laten alles netjes en opgeruimd achter inclusief nog een goede instructie en de nodige 'tips & trucs'. Geen onaangename verrassingen: helemaal volgens wens en compleet ontzorgt! Helemaal tevreden: wat wil de mens nog meer!? ;-)

Snelle levering, mooie vlag.

Ik heb al vaker op deze site besteld. Goede kwaliteit, snelle levering en goede service.

Snelle en keurige levering.

Duidelijke site. Wat er beloofd werd qua levering werd ook gedaan . Prima.

Vlot geregeld en goede producten

Uitstekende ervaring

snel en precies wat ik besteld had

snel en precies wat ik besteld had

Prima geleverde kwaiteit

Bestelde. Wimpel werd snel en accuraat geleverd

prima kwaliteit

Goede website, prima levering (keurig verpakt)

Perfecte wimpel

Snelle en correcte service met een keurige prijs

Bestelling binnen enkele dagen in huis, duidelijke website en een zeer keurige prijs.

Prima service en vriendelijke medewerkers.

Helemaal toppie super gedaan

Afgelopen vrijdag 15 januari contact gehad, maandag de offerte gekregen. Vandaag netjes/perfect geleverd. Heel goed toch!!!!! Ik vind van wel. Top.

Overzichtelijke duidelijke site.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Prima afgewerkte vlag in juiste maat.

Vlotte levering

ziet er netjes en verzorgd uit

zeer goede ervaring. snel en op tijd ontvangen

Uitstekend bedrijf met innovatieve oplossingen

Wij hadden een vlaggenmast die kapot was gegaan. Andere bedrijven wilden alleen een compleet nieuwe mast leveren. Vlaggenunie wist op basis van de bestaande mastvoet een nieuwe mast te krijgen. Hulde!

Vlotte afhandeling

Ik heb een vlaggenmast en een provincie wimpel aangeschaft in 2 tempi. De vlaggenmast voldoet goed. De zogenaamde fluiterwimpel is meer een zacht pratende wimpel; hij tikt nog wel, maar gelukkig niet zo erg als een met normale knopjes.

Zeer tevreden en uitermate klantvriendelijk!

Zeer goede en snelle service. Ik was op korte termijn op zoek naar een vlaggenmast en ben heel goed geholpen. Wat is besteld heb kon ook erg snel geleverd worden.

snelle levering product ziet er prima uit

Wimpel voor vlaggenmast besteld. Snel geleverd. Wimpel ziet er goed uit

goede prijs, prima kwaliteit

Vlotte levering en goede website met veel keus.

Mooie vlaggenmast boven verwachting

Erg vriendelijk personeel En ze hebben top kwaliteit Ik heb zelf de 115/65 mast aan de kust dus met veel wind En dat gaat heel goed

Prima service van begin tot eind, product kwalitatief uitstekend.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten