Goed bedrijf met duidelijke website

Goed bedrijf, duidelijk bestelwijze en goede service! Ik had de bestelling snel in huis!

Helemaal top!

Ik wilde op het laatste moment nog een vlaggenmast voor de 50e verjaardag van mijn vriend. Bij Vlaggenunie was dat geen probleem! Snel geleverd en vakkundig geplaatst. Super vriendelijk geholpen. Kan Vlaggenunie aan iedereen aanbevelen!

Snelle service met een prachtige verlichting voor in de vlaggenmast

Een prachtige verlichting voor in de vlaggenmast, gemakkelijk montage. Snelle levering.

Wij kregen wat wij hadden verwacht

Na bestelling was de vlag voordat wij weer van Terschelling thuis waren al in de bus. Ook de mast die wij 4 jaar geleden hebben geplaatst voldoet uitstekend. Wij hadden een stoffenvlag en nu lijkt het nylon te zijn. Ben benieuwd of die ook weer 4 jaar meegaat. De organisatie Vlaggenunie doet war ze zegt en dat is als klant altijd heel fijn.

Mijn ervaring met vlaggen Unie is makkelijk, vriendelijk en correct.

Wij zijn zeer te spreken over Vlaggen Unie, ze zijn klantvriendelijk behulpzaam en denken mee, wat wij als erg prettig hebben ervaren bij het kopen van onze kerstboom om vlaggenmast. Echt kerst geschenk.☺️ Vriendelijke groet KS Veenstra

Prima levering en service

Prima levering en service

Snelle service met goede kwaliteit

Meerdere vlaggen al besteld met een zeer snelle levering en goede kwaliteit

Prima verlopen.

Als boven. Prima verlopen, naar wens ingevuld.

Duidelijke website en vlotte afhandeling van de bestelling

Uit verschillende vlaggen- en wimpel leveranciers gekeken en uw site was erg toegankelijk en nodigde uit om bij u te bestellen.

Mooie vlag!

Mijn zoon is er erg blij mee. Hangt nu in zijn kamer!

Snelle levering ondanks drukte

Fijn om uit totaalpakketten te kunnen kiezen. Hoef ik zelf voor een cadeau niet bij elkaar te zoeken

Prima zaken, en ze communiceren goed

Overal kan wat fout gaan; bij ons miste er iets in de verpakking. Maar, een mailtje was genoeg om dat alsnog nagezonden te krijgen. Iedereen kan vlaggen versturen, maar het gaat er om hoe je omgaat met foutjes.

Goed!

Ik heb een vlag van Estland besteld en het is een mooie kwaliteit! Handig dat er een touwtje aanzit zodat je de vlag gemakkelijk kan ophangen aan een mast. Wat ik wel jammer vind is dat er geen gaatje in de hoek van de vlag is dat je hem makkelijk kan ophangen aan je muur bijvoorbeeld. Verder snelle levering en goede kwaliteit! M.v.g. Diaz van der Meij

Kan niet beter

Prima afhandeling

Goed en snel geregeld!

Goed product en snelle professionele afhandeling. Ook installeren zeer netjes en snel, super tevreden.

alles op tijd binnen gekregen

Mooie vlaggen en prachtige kwaliteit

Zeer tevreden over de mooie vlaggen, zowel de kwaliteit van de vlaggen als de stokken is geweldig. Snelle levering en keurig verpakt.

En een goed aflevering. Alleen zonden dat er bij de mast geen kerstverlichting meer was.

Prima service, mooie wimpel.

Na een prima levering en plaatsing van onze vlaggenmast wederom een goede levering van de bestelde wimpel. Iets later bezorgd door de drukte bij de pakketpost.

Mooie site, snelle levering en staat als een paal.

In vlaggenmast land een hele duidelijke site met scherpe prijzen. Na bestelling razendsnelle levering. Op een service vraag snel antwoord met documentatie. De mast staat, de wimpel wappert en het is een sierraad voor de pas betrokken woonboerderij. Mast degelijk verpakt voor een schadevrij transport. Doos met onderdelen en beschrijving compleet. Waarom dan een 8? Altijd scherp blijven en gaan voor een 9.

Mast prima, lampjes later geleverd maar ook ok

Lange gekoesterde wens om een mast te zetten bij onze woonboerderij. Overal waren de kerstlampjes uitverkocht maar hier nog kunnen scoren, top! Mast staat geweldig, met de "trots op de boer" vlag natuurlijk. Ook met de lampjes nu een prachtig gezicht. Fijne kerstdagen!

Product komt er goed uit een blikvanger

Geniet er van als ik buiten kijk ook vragen van de buurt FIJNE DAGEN Jan van der Sommen

Goede service en snelle levering.

Fairybell kerstboom gekocht voor de vlaggenmast. Helaas was de info niet echt goed, multicolor wil niet zeggen dat je zelf de kleuren kan instellen. Kon afbestellen, maar achteraf staat het best wel gaaf. Prima service van de valggenunie.

Fijne webwinkel, en snel bezorgt

Ik was opzoek naar een kantelanker, maar andere webwinkels waren niet fijn in de bestelling. Daarom ervoor gekozen op deze site te bestellen. Snel besteld en snel geleverd. Ik ga zeker nog eens hier bestellen.

Snel geleverd, goede kwaliteit

De bestelling was op tijd binnen en de kwaliteit van het product was erg goed!

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.