Mijn oude vlag van Bhutan was in slechte staat en was blij de nieuwe zo snel geleverd gekregen

Snelle correcte service

Baniermasten besteld en laten plaatsen Correct afgewerkt en goed product geleverd

Snelle levering, goede prijs

Deense vlag besteld. Moeilijk te vinden in NL, maar een goede prijs en snelle levering. Product zoals omschreven en goede kwaliteit.

Snelle afhandeling en adequaat gereageerd

Mijn bestelling van een fairybell kerstboom met losse mast werd binnen 2 werkdagen bezorgd. Helaas bleek niet de juiste -met 1200 led lampjes - in de doos te zitten, maar het exemplaar van 900 lampjes. Één telefoontje was voldoende. De retour bon werd nog tijdens het gesprek gemaild en de goede verzendklaar gemaakt. Met een welgemeend excuus!

Prima en vlot geholpen

Van bestelling tot aflevering geen klachten. Vlot en goede kwaliteit. Bedankt Vlaggen unie !

Snelle levering en goede kwaliteit vlag

Ik ben onder de indruk van het assortiment vlaggen, de kwaliteit en de snelle levering. Sinds kort heb ik een vlaggenmast en ik vind het leuk om verschillende soorten vlaggen (festiviteiten en gebeurtenissen) te hebben. Leuk om dat hier te kunnen kopen.

Top kwaliteit en snelheid

Goede voorlichting over type mast en materialen. Na het online duidelijke bestelproces een zeer snelle en correcte afhandeling inclusief plaatsing. Vriendelijk personeel

Supersnelle levering

Mijn kerstverlichting voor in de vlaggenmast werd lekker snel geleverd

Snel bezorgd!

De bestelde vlag ziet er mooi en goed gestikt uit! Zeer tevreden over! Erg jammer dat er verzendkosten worden berekend.......... terwijl het pakje voor 90 eurocent in de brievenbus binnen kwam !!!

Perfecte service en levering

Bestelling snel en perfect uitgevoerd. Een aanpassing van de bestelling werd gelijk opgepakt en doorgevoerd. Communicatie hierover was duidelijk. Prima!

Snelle reactie, heldere prijs, werd echt meegedacht.

Een mail en binnen een half uur telefonisch contact! Echt heel fijn. Alle opties duidelijk uitgelegd en samen het te leveren product samengesteld. Erg klantvriendelijk en een hele goede service. Een aanrader!

zeer tevreden

Gelukkig per telefoon goed te bereiken.

Was wat lastig om bij de gewenste vlag uit te komen, uiteindelijk ben ik tevreden over de geleverde vlag !

Uitstekend. Prima klantenservice!

De vlag die ik besteld had was niet aangekomen. Na contact met de klantenservice is dit helemaal opgelost doordat er een nieuwe vlag is gestuurd. Prima service!

'Wat 'n pronkje!'

Wij hebben de Fairybell van 6 meter met twinkellichtjes besteld bij De Vlaggen Unie en deze werd binnen 2 dagen al geleverd. Dit was natuurlijk voor ons het excuus om de 'kerstboom' meteen maar op te zetten. Samen met onze dochters van 7 en 9 hebben we dit binnen 1 uur gedaan. Wel had mijn man vooraf al een gat voor de vlaggenmast gereed gemaakt en hier wat beton in gestort. De instructie is duidelijk en alles zit heel netjes ingepakt. Onze dochters konden niet wachten totdat het donker zou worden ;-). Het is echt een prachtige boom met mooi warm sfeerlicht en sinds hij bij ons in de voortuin staat gaan onze gordijnen 's avonds niet meer dicht haha!

Snel en goede levering. Alles naar wens

Naar wens ontvangen

Snel en netjes geleverd

Snel, duidelijk en compleet

Duidelijke website met goede informatie. Helder bestelproces in korte stappen en een snelle service.

In één woord; GRANDIOOS

Supersnel geleverd product van Nederland s fabrikaat.

Prima , had mast ontvangen met beschadiging , gebeld en is direct prima opgelost, nieuwe onbeschadigde mast ontvangen

niets op aan te merken

makkelijke en duidelijk te bestellen en vlotte levering, zelfs sneller dan op site en in e-mail vermeld. Helemaal niets op aan te merken dus..

Prefect

Goed bereikbaar,een prettig overleg en een mooi product

Prima product en snelle levering

Bestelde snel geleverd.

Goed en snel

Vlaggenmast is vakkundig en snel geplaatst.

100%tevreden

Snelle nette levering en precies zoals de beschrijving was.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.