Heel tevreden over kwaliteit product en dienstverlening

Besteld en binnen een paar dagen volgens afspraak geleverd.

Vlotte afhandeling van een prima product

Wij zijn blij met de led-verlichting in onze vlaggenmast. Een goede en eenvoudige beschrijving (al dan niet digitaal) was voor ons prettig geweest om het product gemakkelijk te plaatsen.

Snelle levering en prima service

Ik had al een bestelling geplaatsten de betaling geregeld toen ik er achter kwam dat ik wat vergeten was. Eén telefoontje en het vergeten artikel werd nog in mij pakketje gevoegd en voor de betaling van dit artikel kreeg ik later dan de rekening on line toegestuurd. Ik hoefde dus niet tweemaal de verzendkosten te betalen dank zij deze goede service.

super

super snel geleverde vlag blijf mooi hangen

Alles perfect!

Prachtige vlag van gemeente Nissewaard, de vlag correctors werken heel goed.Heb alleen een gaatje erbij geboord voor de stevigheid, moet er eigenlijk Standard bij gemaakt worden.

Vriendelijke mensen. Goede service. Geen complete vlaggenmast.

Alles is redelijk goed verlopen. De vlaggenmast is volgens afspraak geplaatst. Het touw in de vlaggenmast was echter te kort. Dit is ter plaatse door de monteur gerepareerd. De instructie op de vlaggenmast klopt nu niet meer Up is down geworden e.a. Voor een dure vlaggenmast, ondanks dat ie het doet, toch een net niet gevoel.

Doen wat ze beloven

Mooie vlaggenmast voor een prima prijs geleverd. Jammer dat deze ondanks goede verpakking toch kleine lakbeschadiging had. Maar dit is na melding direct opgelost middels het toesturen van een lakstift.

Kwaliteit van vlaggen op haar beste!

Alle vlaggen die ik heb besteld zijn van goede kwaliteit! Ik ben ook zeer tevreden met de klantenservice. Alles wordt duidelijk uitgelegd en als je een probleem hebt wordt je daar vriendelijk bij geholpen!

Het bestellen, het op de hoogte gehouden blijven worden en levering is gegaan zoals het hoort!

Door te googlen op wat voor een vlag ik zocht, kwam ik bij Vlaggen Unie uit. Alles is gegaan zoals het hoort te gaan. Al klinkt dat in deze tijd erg makkelijk. Ga zo door.

Goede ervaring, keurig aflevering en op tijd.

Ik heb het plaatsen van de vlaggenmast als positief ervaren. De mannen waren keurig op tijd en hebben de plaatsing netjes gedaan.

Snelle en professionele afhandeling

Na telefonisch wat informatie ingewonnen te hebben, was het online bestellen heel duidelijk. De mast + kerstboom zijn zeer snel geleverd en uiterst professioneel geplaatst.

Het bestellen ging vlot en goed. De volgende dag werd het product al bezorgd.

Uitstekend. Kwam op tijd voor bruiloft.

Vlaggen El Salvador en Mexico. Bijjzonder. 4 nationaliteiten in gemeentehuis Den HAAG. 4 culturen. Latinos 2 landen in Centrale Amerika. De bruid en de bruidegom. W getuige : Frans en Roemeens.

goede service

ook al was er een foutje gemaakt bij de bezorgservice hebben ze het snel en goed opgelost

Mooie vlag besteld en op tijd geleverd. Mooie kwaliteit en kleuren. Top!

snelle betrouwbare service

Het is niet de eerste keer dat we bestellen bij de vlaggenunie. Ook onze mast, vlaggen en banners komen er vandaan. Maar zoals altijd, erg netjes en betrouwbaar. Een super snelle reactie via de mail en de dag erna al een ontvangen. Heel netjes!

Snelle correcte levering

Komen afspraken na. Snelle correcte levering.

Zeer klantvriendelijke en accurate levering

De materialen zijn keurig aan huis geleverd. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit!

Een dag daarna al bezorgd

Goed te woord geholpen en de volgende dag al bezorgd. Geweldig

goede voorlichting en service

ik heb met hun contact gezocht en ze hebben mij goed geholpen een mooi product geleverd.

Snel en keurig ontvangen

We hebben voor de kerstdagen een pakket besteld voor in de voortuin. Bestelling kwam snel in een leuke doos. Heel blij mee

heldere en duidelijke communicatie

het ging fantastisch met het bestellen van de vlaggenmast als ook het plaatsen van de vlaggenmast. Zeer correct en super snel.

Doen wat ze beloven

Vragen worden snel en netjes beantwoord en snelle levering

Snel

Goede en snelle levering ga zo door

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.