Zeer positief

Na bestelling snelle levering ,de volgende dag in huis ,er wordt een mooi product geleverd. Een tevreden klant.

Snelle levering, en mooie wimpel.

Goede service en product geheel naar wens.

Topservice, snelle levering, hoge kwaliteit.

Heel tevreden over de producten van Vlaggen Unie. Bij deze, vlaggen unie 12 points !

Perfecte levering

Simpel bestellen en snelle levering

Snel en correct

Vlaggen Unie leverd snel en correct en de kwaliteit is ook perfect !

prima wimpel en snelle levering

prima wimpel en snelle levering

Ga zo door

Geweldig ga zo door alles is naar wens verlopen

Op tijd geleverd goede kwaliteit!

Vol verwachting gewacht op de bestelling, en die is geheel voldaan

Heldere website, snelle service. Zakelijk en prima kwaliteit

Prima, ik zou jullie echter pas echt aan iedereen aanbevelen als jullie ook fairtrade producten zouden leveren. Het is nu niet helder hoe jullie producten zijn gefabriceerd en door wie. Daar mogen jullie best wel wat meer informatie over geven.

Prima mooie vlag en de gewenste maat ,maar wat een verspilling om deze vlag van 40 x 60 cm in een reuze doos te versturen en er 4.40 bezorgkosten gemaakt moesten worden en DHL er druk mee was. Een grote envelop en twee postzegels erop dan had hij prima door de brievenbus gekund en was het sneller hier geweest. Nadenkertje voor U? Verder tevreden hoor. Vr groet.

prima produkt keurige levering

prima produkt keurige levering

prima kwaliteit, vlotte bezorging

Inmiddels 2 vlaggen ontvangen. Netjes verpakt, keurig van kwaliteit.

snel geleverd

Mooie vlag, goede kwaliteit, snel geleverd

Zeer mooi en goeie kwaliteit!

De vlag die ik heb besteld om aan mijn opa te geven is heel mooi en goeie kwaliteit. Ben er heel blij mee! Zou zo weer hier bestellen!

Top en mooi

snelle levering goede service

Het klantcontact verliep vriendelijk en snel.

Bestelling in vakantie periode gedaan, direct na vakantie werd ik gebeld en hebben we een datum voor het plaatsen afgesproken. Op deze datum is de mast zeer vakkundig geplaatst door een zeer vriendelijke meneer die ook nog even uitleg gaf. Gewoon super.

Snelle levering, top kwaliteit.

Snelle en goede levering en we vlag is van top kwaliteit.

snelle levering, goede kwaliteit

overzichtelijke website met veel producten, je kunt alles vinden wat je nodig hebt.

Vlotte levering en goed geplaatst binnen de levertijd

makkelijk te bestellen via internet en prima uitgevoerd door de bezorger.

De meest complete vlaggen winkel!

ze hebben letterlijk alles op vlaggen gebeid. Ook de service is top en snel! Koop voortaal al mijn vlaggen hier. Top winkel.

Snel en goede prijs kwaliteit

Snel en goede prijs kwaliteit. Vlag ziet er netjes uit,voor een leuke prijs.

Snelle levering en goede kwaliteit

De bestelling was compleet, de kwaliteit goed, de prijzen goedkoop, en de levering snel. Ik heb niks op of aan te merken.

goede kwalliteit

goede kwaliteit

Snel en compleet geleverd

Bestel gemak via de overzichtelijke site.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten