Alles oké. Mooie produkten en geleverd conform de afspraak.

Zéér tevreden.

Zeer netjes en snel

Vlag van Brabant bestelt voor de 2e keer . Een snelle reactie en levering. Ik beveel U vlaggen unie dan ook zeer aan.

snel, informatief en betrouwbaar

Vlaggenunie beschikt over een heldere website. Op een korte vraag heb ik telefonisch contact gehad en werd vriendelijk en met goed advies geholpen. Vervolgens werd mijn bestelling vlug verwerkt, goed verpakt en opgestuurd. Dank voor de goede zorg

Goede informatie en goede service

Eén klein minpuntje, er wordt te snel naar de internet site verwezen en zelf houd ik van meer een persoonlijk contact. Zeker als je als leek informatie wil, is het zoeken op internet vaak, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Verder ging de levering voorspoedig en het product is naar wat ik ervan verwachtte en dus uitstekend. Met vlag en wimpel dus zeer geslaagd. Groet van M.M. Offringa

Snel afgehandeld en geleverd!

Goede afhandeling en bestelling etc. De vlag was er inderdaad na 2 werkdagen zoals beloofd op de website. Enige wat ik zou veranderen: Terwijl je aan het betalen bent, komt er al een mailtje binnen met de informatie dat de bestelling pas verwerkt wordt als je hebt betaald. Vervolgens krijg je geen e-mail meer dat de bestelling is verwerkt. Je weet dus niet goed of het dan allemaal goed is gegaan en je bestelling er aan komt. Mooie prijzen ook vergeleken met andere websites.

Goede website

Vandaag besteld morgen in huis, wat wil je nog meer.

Mooi op tijd binnen voor het examen van m’n dochter. Goede en snelle levering.

Snel en netjes geleverd

Duidelijke website, nette prijs en snelle levering. We hadden nog een vraag over het (zelf) plaatsen en ook hier kregen we vlot een antwoord op. Nadat duidelijk was hoeveel zakken beton er ongeveer nodig zijn, was het verder een fluitje van een cent om de vlaggenmast te plaatsen. Wij zijn er erg blij mee: een parel voor de tuin/het huis.

Perfect !!

Precies geleverd wat we verwacht hadden

Duidelijke website en snelle service

Website met juiste vlag was snel gevonden, order was ook snel binnen. Vind het alleen jammer dat je altijd verzendkosten moet betalen. Zou verzendkosten boven een bepaald bedrag vrijstellen.

Geweldige service!

Online besteld en snel in huis! De vlag is van mooie kwaliteit, super!

Precies goed en op tijd geleverd. Tevreden

Helder en duidelijk en snel in huis

Vlugge levering,goede prijs en kwaliteit

Erg klantgericht en mooie producten

Wij waren opzoek naar een vlaggenmast voor bij onze woning, volledig blind opzoek gegaan en na goed advies van de Vlaggen Unie een naar ons idee juiste mast uitgekozen. Plaatsing werd snel ingepland en nog sneller uitgevoerd. Een strak afgewerkte mast en plaatsing zoals het hoort.

Goede verkoop advies maar daarna teleurstellend...

Ik heb de vlaggen unie gebeld vanwege de duidelijke website. Per telefoon meer advies gevraagd en door de telefoniste het verzoek gehad om online een offerte aan te vragen. Dezelfde dag nog een offerte ontvangen maar geen antwoord op de vragen/keuzes die ik in de offerte heb gesteld. Hierom opnieuw gebeld en de telefoniste vroeg mij om mijn vragen per e mail te stellen omdat ze de medewerker niet kon bereiken. Tijdens het -opnieuw- stellen van mijn vragen belde de medewerker mij terug en kwam ik door goed en professioneel advies tot een definitieve bestelling. De vlaggenmast met toebehoren zou woensdag 17 juni bezorgd worden. Woensdag 17 juni: Chauffeur van Oegema aan de deur met mededeling dat hij de vlaggenmast kwam afleveren. Deur open van de laadruimte; geen vlaggenmast. Chauffeur had de wagen niet geladen en s’morgens voor vertrek niet gecontroleerd. Chauffeur weer weg..s’middags contact met planner Oegema. Vlaggenmast zou de dag erop (donderdag 18 juni) bezorgd worden. Donderdag 18 juni; Vlaggenmast met toebehoren volgens afspraak bezorgd. Zondag 21 Juni; Doos met toebehoren gecontroleerd. Hierover heb ik de volgende opmerkingen: - Gouden knop Zit een barst in (door en door)en een donkere plek. - bijgeleverde montage instructie is zeer matig... De tekstopbouw is niet logisch, kans op vroegtijdig uitharden bij gebruik van snelbeton waardoor het plaatsen van de ‘groens unit’ (waarom deze benaming inboet Engels?) mogelijk te laat gaat plaatsvinden met alle nadelige gevolgen van dien... In de tekst wordt gemeld dat de afstand van de platte moeten 80mm (zeer belangrijk) vanaf de top moet zijn. Op de tekening staat een maat van 75mm ... Het vastzetten van de beide schalen van de mastknop evenmin. ( wat moet er in het gat van de bovenste schaaldeel..? Over het gebruik van de zwarte Afdekdoppen wordt niets vermeld. Kortom, de montage instructie kan verbetert worden.. Succes hiermee! Rolf Tambach

Niet goed.

De meebestelde vlag werd niet geleverd. Kan gebeuren. Gebeld. de medewerker neemt op maar hij zegt niet te kunnen helpen, want hij is slechts de "telefonist" zoals hij zichzelf noemt. Advies is om het formulier op de site in te vullen. Dit gedaan maar na een paar dagen geen reactie, dan maar een mail gestuurd. Binnen een dag een reactie van.....telefoniste de medewerker! Sorry dat...enz. Vlag nu binnen enkele dagen thuis. De medewerker zal tijdens het eerste telefoontje een off day hebben gehad en de dagen daarna ook. De bestelde mast en vlag zijn prima, op de meegeleverde gebruiksaanwijzing en schroeven na. De gebruiksaanwijzing is incompleet, ongeveer de helft van de noodzakelijk informatie ontbreekt, er zit een fout in en wat er overblijft is voor een deel onduidelijk. Drie van de meegeleverde schroeven zijn niet zelfborend waardoor het schroeven in de kunststof mast lastig is en je het risico loopt dat de schroef niet vast gaat zitten. Tja....

Goede kwaliteit en super service.

Door drukte helaas een late levering. Ook was er een onderdeel niet voorradig, maar is allemaal netjes opgelost en geleverd.

Duur voor slechte kwaliteit

Vlag besteld op koningsdag, kwam 8 mei binnen.. het begon al bij het bestellen. Eerst staat er dat je voor rond de 30 euro klaar bent. Uiteindelijk een dikke 50 euro neergelegd voor een heel slecht setje.. levering was te laat en is daarna naar een afhaalpunt gestuurd omdat ik niet thuis was. Na eindelijk de vlaggen set in ontvangst te hebben genomen, waren de naden niet goed gestikt. Veel losse draden en een slechte kwaliteit stof. Ik ben ontevreden over deze bestelling, zeker toe ik 3 dagen daarna een vlaggen set bij de gamma zag voor maar 12.50.. ik voelde me erg opgelicht en zal ook nooit meer hier iets kopen of iemand aanraden hier iets te kopen!!!

Snelle service en goede kwaliteit/prijs

Ik had een Groningse vlag besteld 150 bij 225. Deze prijs kwam ik nergens anders tegen op het internet. En een prima product en een goede prijs wat wil je nog meer als consument.

Kapot onderdeel wordt zonder discussie vervangen

Vlaggen Unie is lief voor hun klanten. Niet alleen waren ze de goedkoopste, de bestelling werd ondanks corona snel geleverd en nadat ik 2 maanden later gemeld had dat van de vlaggenstok de coating losliet wordt zonder discussie een nieuwe toegestuurd (de oude hoeft niet terug). Da's service. Moesten meer bedrijven doen.

Goede service en hulp. Makkelijke website

Wow. Super snel, schitterend resultaat

Wow

Netjes en snel geleverd

Goed en netjes Ook super snelle antwoorden via de mail

de vlag, stok en levering is precies volgens verwachting, helemaal goed

mooie vlag van een fijne kwaliteit: droogt snel, wappert mooi, licht van gewicht, sterk materiaal Stok is stevig Levering is snel en goed

Richterlaan 4

9207 JV Drachten