goede kwaliteit, makkelijke bestelprocedure

aanvankelijk niets ontvangen, na email echter vlotte levering

ECHT EEN TOPPERTJE

Alles ging zoals het moest gaan Transparant en correcte aflevering

Dit bedrijf is een echte aanrader!

Snel besteld, snel geleverd. Geen klachten, goede service, goede kwaliteit.

Goed product en snelle levering

Het totaalpakket; vlag, vlaggenstok, vlaggenstokhouder en wimpel zijn van prima kwaliteit. Ook de bijgeleverde halfstok-clips is een aanrader.

vandaag besteld 2 weken later geleverd

Precies zoals ik zeg helaas de volgende dag geleverd kunnen jullie niet waarmaken en telefonisch zijn jullie gewoon niet te bereiken dus dat is ook al een slechte score

Keurig geleverd!

Volgende keer weer!

Leverancier waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat!

I.v.m. omstandigheden gevraagd of plaatsing voor bepaalde datum kon plaatsvinden en ondanks Corona en korte tijd, (door lange tijd nodig voor vergunning), heeft planning Vlaggenunie dit toch weten te realiseren. Hierdoor heeft de initiator nog net kunnen genieten van de mast! Hiervoor nog onze dank.

Snelle actie

Vlotte komplete levering

Vlaggen unie heeft mijn bestelling nerjes verpakt en op tijd geleverd. Goede kwaliteit

snelle levering en bij een bestel fout zoals in mijn geval snelle actie en oplossing. Thankss

Vlag en stok niet echt mooi

De houten vlaggenstok is een houtenstok met daaromheen wit geplastificeerd en een fel oranje plastic top. De vlag voelt nogal stug en is niet recht aan de zijkant.

Super snelle levering en kwalitatief goede vlaggen! Ook een stuk goedkoper dan de concurrent ;-). Zeker een aanrader.

Uitstekend bedrijf met goede service

Ik heb begin dit jaar een nieuwe vlaggenmast besteld en keurig op de afgesproken tijd gekregen en geplaatst. Prima. Daarna nog 2 vlaggen. Alles prima geregeld. De enige opmerking die ik zou kunnen plaatsen is, dat ik de 2 vlaggen niet op de zelfde dag kon krijgen omdat de gemeentevlag gemaakt moest worden. Toen heb ik teruggeschreven, dat ik de Nederlandse vlag niet direct nodig had, die is pas voor koningsdag en dat duurt nog lang. Dat ze dus de twee vlaggen wel wat later gezamenlijk konden sturen. Dat scheelt weer porto. Hierop geen antwoord gekregen en toch apart gekregen.

Helemaal TOP!

Snelle levering en vlaggen van top kwaliteit! Onze EHBO-POST in Standdaarbuiten heeft er een mooie vlag bij.

Goede en snelle levering.

Hun vlaggen zijn van goede kwaliteit en de leveringen zijn snel. Een zeer goede en betrouwbaar bedrijf.

Kwaliteit levering

Levertijd van materiaal is prima. Alleen de vlaggenmast was beschadigd. Nog voordat ik het plastic opende was dit al zichtbaar. Er is wel direct een nieuwe eleverd.

mooie prodcten

heel uitgebreid assortiment

Goede en snelle levering, prijs kwaliteitverhouding uitstekend.

gemeentevlag Huizen snel geleverd en goede kwaliteit

De Huizer gemeentevlag besteld. Voor deze, maar ook vele andere gemeenten, is de vlag het symbool als teken van medeleven met de slachtoffers van corona. Redelijk snel geleverd en van prima kwaliteIt. Volgende week wordt de vlaggenmast geplaatst en dan hoop ik dat de vlag kan wapperen.

Helemaal tevreden

Goede kwaliteit, prima service

Ik heb een vlaggenpakket gekocht voor iemand die de sleutel van een nieuwbouwhuis had gekregen. Het werd netjes verpakt aangeleverd. De kwaliteit ziet er goed uit, zodat het levenslang mee kan! Uiteraard duurder dan een bouwmarkt, maar de kwaliteit is ook wel af te zien.

super geregeld

heel gewoon plaatste de bestelling, betaalde gelijk en kreeg de bestelling heel snel

Zeer tevreden klant

Super goed bedrijf die dit altijd goed doen zeker een aanrader

Mooie mast

Duidelijke website, nette prijzen, snelle levering, en voor zover we tot nu toe kunnen beoordelen, een mooie mast

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.