prima alles in orde

vlag en stok met muurmateriaal werden netjes verpakt geleverd

Goed kwaliteit

goede kwaliteit van levering

Goede levering!!

Alles wat je mag verwachten! Top.

Snelle levering en goede service!

Bestellen via de website is ontzettend eenvoudig, het is een kwestie van samenstellen naar gelang je smaak. De levering en installatie verliep uitstekend, duidelijke en heldere communicatie v.w.b. afspraken!

Plaatsen vlaggenmast Duidelijke communicatie, snel geregeld, netjes geplaatst, alles netjes achtergelaten en nog even uitleg gehad hoe je hem het handigst gebruikt.

Snelle levering, goede service

Ondanks de COVID-crisis en de grote hoeveelheid werk die men waarschijnlijk rond 4 en 5 mei heeft, heb ik toch tijdig mijn bestelling mogen ontvangen. Communicatie was goed en duidelijk.

Snelle levering en mooi product

De wimpel en vlaggenstokhouder waren snel aanwezig. Netjes verpakt en goede prijs/kwaliteitsvertoning.

voldeed aan mijn verwachringen

het artikel is degelijk enprecies zoals ik verwachte perfect in gebruik. levering duurde wat langer dan verwacht maar daar zalde corona wel debet aan zijn. Werd overigens al voor gewaarschuwd. Prima

Vlotte levering. Behalve het formaat viel tegen. Volgende keer een grotere vlag.

Alles kwam netjes en op tijd binnen

De datum van verwachte leverdatum kwam precies overeen, echt super! En alles kwam super netjes binnen.

Met vlag en wimpel

Prima service snelle uitstekende reactie bij niet geleverd product.

Heel blij met de vaandel van Noord-Holland

De Noord-Hollandse vaandel hangt bij ons huis aan een mast van 6 meter hoog. Zelfs de mensen in de buurt, vinden het een mooi plaatje in de woonwijk.

Goed spul geleverd. Net stikwerk, goede kwaliteit doek.

Goed ontvangen.

Heb er goede ervaring mee en een vlugge levering alles was super verpakt geen schade

Positief, vriendelijk

Mijn bestellingen aan de transporteur waren niet goed doorgegeven. Fout werd snel hersteld.

Na een mail omdat mijn bestelde product langer op zich liet wachten dan de genoemde levertijd zeer snel opgelost en geleverd.

goede producten

Goede producten, maar weinig advies bij de productspecificaties; kocht een aluminium vlaggenmast en vlag; beel dat er geen bevestigingspunten en bevestigingshaken/touw aanwezig was om de vlag te kunnen bevestigen aan de paal.

Goede kwaliteit en een snelle levertijd!

Ik beveel vlaggenunie van harte aan. Ze leveren snel, op tijd en de kwaliteit van het product mag er zijn!

Oke, echter had aparte onderdelen in een pakket met korting kunnen kopen

Had aparte producten gekocht. Terwijl ik beter een pakket met korting kon kopen. Daarnaast ook een te kleine vlag terug moeten sturen. Een nieuwe vlag opnieuw met verzending zal nog meer kosten vragen. Dus ben teleurgesteld en heb spijt dat ik nu meer geld kwijt ben en ook geen vlag.

fijne vlag, goede doek

Goed verzonden, op tijd, goed doek, lekker groot, haakje is prima. Hij wapperde heel goed tijdens de feestdag.

Na bestelling snel geleverd.

Handige site en nette levering

Het was wat lastig om de juiste dingen in het winkelmandje te krijgen op de site. Verder verliepen de bestelling en levering prima

Ondanks in het begin van de bestelling wat kleine probleemen alles keurig en netjes afgehandeld

Snelle levering ondanks Coronatijd

Snelle levering ondanks Coronatijd, was bij bestellen voor mij niet helemaal duidelijk wat ik nodig had om de vlag kompleet te maken en moest dus achteraf nog wat artikelen bijbestellen, zonde want dat koste me 2x bezorgkosten.

Snelle service, top kwaliteit

Lang gezocht naar vlag met alles erop en eraan. Kwam toen deze leuke aanbieding tegen! Meteen besteld. Snelle levering, en goede kwaliteit!

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.