Super snelle en goede service!

De producten werden extreem snel geleverd, zeker in de COVID-19 tijd vind ik dat erg netjes! Producten zijn zoals verwacht, dus kan niet anders dan zeer tevreden zijn.

goede kwaliteit en snelle levering

Helaas kreeg ik maar 1 wimpel gestuurd in plaats van de bestelde 2, maar dit is razendsnel en zonder gedoe hersteld. Hulde! Keurige wimpels voor een redelijke prijs.

Snel en goed.

Snelle levering, mooie producten.

Snel geleverd, goede service en top kwaliteit

keurig geleverd

besteld,betaald en geleverd beter kan niet

Top geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Voldeed volledig aan de verwachting

Snelle bezorging! Dus konden vlaggen met bevrijdingsdag! Wel hadden we liever de premium gekocht, dit konden we helaas niet zo goed op de website vinden, verschil tussen die vlaggen. Dat zouden we jullie willen adviseren om op de website te vermelden.

Snel en goede kwaliteit

De bestelling werd snel verzorgd, de communicatie over wanneer was er niet. Een track en tracé in deze tijd zou toch mogelijk moeten zijn.

Super service!!

Bij het bestellen van een product stond er bij de opmerking dat de levering iets langer kom duren ivm corona... Na een week nog niks gehad te hebben heb ik een mailtje gestuurd met de vraag waar het product zich bevindt.... al binnen een paar uur bericht terug dat er bij post nl iets fout was gegaan en het pakketje zoek is geraakt...ze zouden een nieuwe toe sturen... en binnen 2 dagen had ik het in huis..!!

Fijne website, goede communicatie en netjes bezorgd.

Vlaggenmast inclusief vlag en wimpel en extra wimpel besteld. Binnen 1 week bezorgd netjes verpakt. Helaas zonder vlag en wimpel. Na contact netjes en snel nageleverd.

n.vt.

Goede kwaliteit

Hoewel de communicatie omtrent de levering van de goederen nog wat verbeterpunten heeft, zoals een mailtje bij aankomt bij de pakketbezorger, of iets dergelijks, is de kwaliteit van de vlaggen uitstekend zoals ik gewend ben. De levering verliep daarnaast ondanks de huidige omstandigheden prima binnen de aangegeven levertijd.

Fantastisch product, correcte levering

Tijdens mijn zoektocht naar een leuk surprise kwam ik bij de vlaggenunie terecht. Duidelijke site, mooi product, eenvoudig te bestellen en snel geleverd!

Goed product trage levering

Mooie vlag besteld. Werd helaas te laat geleverd. Bleek zoek te zijn geraakt. Vervolgens vrij snel een nieuwe ontvangen.

Bestelling vlot bezorgd

Goeden hulp

Heel positief

Helemaal top

Helaas was door de Corona drukte Vlaggen Unie telefonisch niet te bereiken en per mail moeilijker. Ik heb mijn bestelling ook daardoor later ontvangen. Wel keurig verpakt. En mijn mailtjes zijn uiteindelijk goed opgepakt en keurig afgehandeld. Tip mogelijk een telefonisch bereikbaarheid moment instellen. Ik neem aan dat mijn email adres niet vermeld wordt op de website. Daarvoor geef ik geen toestemming.

Snelle en nette bezorging.

Snelle bezorging en keurig verpakt.

Goed product, handige website, adequate persoonlijke reactie op leveringsprobleem door koeriersdiens

zie boven

Het duurde even... maar de mast is oké!

Na onze bestelling bleef het even stil, maar inmiddels geleverd en de mast is oké.

Zeer goede vlag

Snelle en goede service

Snelle levering kleine foutje door maar 1 vlag te sturen. Na dit gemeld te hebben 2 dagen later de 2e vlag ontvangen. Zeer tevreden over jullie.

Chinese kwaliteit

Premium vlag?? kwaliteit is matig, je kunt er zo'n beetje doorheen kijken. Dat geldt ook voor de wimpel. Ben benieuwd hoe de standaard vlag is.. Aluminium vlaggenstok is prima, behalve de dop dan. Het kost niet veel maar je krijgt er nog minder voor. Liever de kwaliteit van vroeger.

Vlotte levering

De bestelling werd vlot afgeleverd, een niet voorradig artikel werd snel en in overleg vervangen door een voorradig artikel

Toen ik het nodig had was het er zo had het nodig op 4en 5 mei en een paar dagen voor die tijd lag het in de brievenbus

Richterlaan 4

9207 JV Drachten