waarom geen 5 sterren, omdat ik wel had verwacht dat er een vlaggen etikette en schroefjes bij zouden zitten evenals dat de schroefgaatjes waren voor geboord.

kwam door de corona denk ik een paar dagen later als verwacht,de bestelling kwam gelukkig op tijd voor de dodenherdenking.

Netjes afgeleverd alles zag er super goed uit. Alleen een beetje jammer mijn man laat de vlaggen stok vallen toen hij hem op wilde hangen en viel precies op de oranje knop dus die is kapot en zit er niet meer op net een uur in huis en toen al kapot. Dus daar baalde ik wel van. Maar jullie bedrijf is super

Voor de Vlaggen Unie mag de vlag uit!

De Vlaggenunie levert het bestelde product ondanks de zeer drukke periode bijzonder snel, zonder wachttijd! Goed product (mooie duurzame stof) voor een concurrerende prijs!

goed product en snel geleverd

goed product wat snel geleverd werd

Goed product matige levering

Ik heb een mooie vlag ontvangen maar de levering hield te wensen over. De vlag was op 30 april besteld en in eerste instantie roegezegd dat ie 4 mei zou komen. Daarna aangepaste datum nasr 5 mei, toen 6 mei etc. Uiteindelijk 8 mei las geleverd. Jammer want nu kan ik em pas volgend jaar gebruiken

Duidelijk en snel

Het bestelde artikel was er snel. Klantvriendelijk en duidelijk.

Prima levering !

Wij hebben een prachtige vlaggenset mogen ontvangen. Enig puntje van kritiek is dat de aluminium vlaggenstokhouder erg scherpe randen had op de plaats waar je de vlaggenstok in doet. Even bijgevijld en opgelost.

Correcte service

Prima service en correcte levering.

Misleidende advertentie

Op Google zag ik een advertentie van een totaal pakket, zoals afgebeeld was het een vlag met een vlaggenstok en wimpel etc. En dat voor maar 21 euro excl btw. Ik dacht die wil ik. Het eerst snel geleverd. Maar alleen de vlag en vlaggenstok. Blijk je ook nog het een en ander aan te moeten vonken wat uiteindelijk het bedrag over de 30 eur excl btw zou brengen.. gewoon misleidend.. en dan ook het retour proberen te sturen.. je moet zelf de verzendkosten betalen!! Ik laat het maar zo. Maar bestel hier echt noooooiiiitttt meer!!!

Prima service !

Snelle levering, goede kwaliteit!

Prima, geen op- of aanmerkingen :)

Wij hebben de complete (vlaggen)set besteld en zijn voor 100% tevreden. De bezorging was snel en alles keurig verpakt. Wij hebben dus niets op- of aan te merken. Ga vooral zo door, wij zullen jullie zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, Esther en Björn

Snelle afhandeling , compleet geleverd

op Koningsdag een set besteld voor 5 mei en deze werd netjes op tijd geleverd.

Correcte betrouwbare webshop

Keuze was goed te maken. Correct gecommuniceerd over een verlate deelzending. Goede kwaliteit van de producten.

Zeer positief

Volledig volgens afspraak en zeer goede kwaliteit. Zal zeker vaker van Uw diensten gebruik maken.

De levering,plaatsing en omgang met ons al klant heel attent

Vakkundig personeel bij plaatsing en goede service na foutieve bestelling van onze zijde naar de gewenste producten. Te kleine vlag en wimpel besteld. Netjes en snel omgezet naar juiste formaat. Kortom: super proces van bestelling t/m plaatsing

Goede kwaliteit vlag, snelle levering en goede service

Ik had een houten vlaggenstok met ned. Vlag gekocht. Deze is snel geleverd. Helaas bij aankomst was de top van de stok (het oranje deel) gebroken omdat er alleen plastic omheen zat en verder geen bescherming. Mail gestuurd en binnen een week een nieuwe oranje plastic top ontvangen die ik er makkelijk zelf kon opzetten. Vlag ziet en kwalitatief goed uit.

Prima levering

Prima service na onjuiste levering

Ik kreeg mijn bestelling in 2 aparte levering, omdat een gemeentevlag langer duurt. Dit was keurig aangegeven. Helaas kreeg ik de verkeerde gemeentevlag toegestuurd, maar dit werd netjes en snel gecorrigeerd. De geleverde producten waren netjes verpakt. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Nette transporteur zeer matig product

Nette transporteur, beleefd, hulpvaardig en netjes van taal en antwoord Zeer matig product, in de Mast zaten bij levering reeds dutjes en een van de ankers moest ik nieuw schroefdraad op laten tappen, anders konden de bouten er niet op worden geschroefd, vlag gemaakt van middelmatige kwaliteit erg statisch.

Zeer positief

Snelle levering, je wordt netjes op de hoogte gehouden van de levering. Levering volgens planning. Kwalitiet is top!

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie vlag, snel geleverd

Na bestelling snel geleverd. Vlag ziet er goed uit

snelle service

top

De vlag is snel en netjes geleverd. Alleen jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten