Met vlag en wimpel geslaagd!

Vlaggen Unie heeft snel en goed geleverd. De producten die ik had besteld zijn super.

Kwaliteit stok en vlag vielen iets tegen

Op tuin geleverd. Prijs / kwaliteit valt iets tegen. Wij hadden iets meer/ degelijker verwacht.

Uitstekende service

Vlaggen van goede kwaliteit en goed en snel verzonden.

Goed product, trage levering

Zeer tevreden over de bestelde vlag. Levering duurde veel langer dan de aangegeven tijd op de website. Natuurlijk accepteer ik een vertraging vanwege de huidige corona-omstandigheden. Maar dan is het een gemis dat er geen track en trace code wordt meegedeeld zodat de klant tenminste op de hoogte is van waar de vertraging zich bevindt.

Mooie en duidelijke website, makkelijk bestellen en levering snel en op tijd.

Mooie vlag, snelle levering

Voornamelijk positief, maar het zou handig zijn als er een mailtje wordt gestuurd dat de bestelling verstuurd is. Dan weet de klant wanneer zijn of haar bestelling ongeveer bezorgd zal worden.

Perfect geregeld

Goede afhandeling

Ze er snelle levering van de vlag

Mooie producten en snelle levering

Kwalitatief mooie producten en snel geleverd. Niets op aan te merken.

prima ervaring

makkelijke manier van bestellingen. Nette prijzen. De bestelling kwam aan op de dag zoals aangegeven via de mail. de artikelen zijn ook naar wens.

Prachtige vlag van hoogwaardige kwsliteit

Zeer snelle levering

Snelle levering goede kwaliteit

2vlaggen besteld Goede kwaliteit snel geleverd

Snel, goed & goedkoop.

Makkelijke site, snel besteld en snel geleverd. Goede kwaliteit

Mooie vlag en stevige stok

Vlag heeft nu 2 x uitgehangen en ziet er nog prima uit. Lijkt goede kwaliteit en ben er tevreden mee. Had alleen verwacht dat er ook een haakje/ systeem bij zat om de vlag half stok te hangen, maar dat was helaas niet zo, maar toch opgelost met extra touwtje.

Aanrader...!!! Voor stipt en snelle bezorging.

Ik wist pas dat ik, met een 6m vlaggemast in het voortuin en ook voorzien met een vlagstok houder op de gevel, op één dag vóór de Dodenherdenking, zonder vlag zat... helemaal géén een!!! Toch was mijn bestelling geplaatst en geaccepteerd waardoor levering de eerst werkende dag wordt geleverd!!! Maar te laat uiteraard... de volgende keer dan. Nu heb ik de NL'se vlag, de Limburgse en de Wimpel in huis... hurrah!!!

Kwaliteit en goede service

Goed geholpen, goede informatie

Goede kwaliteit vlaggen en wimpels die de prijs waard zijn

Ik had recent een Brabantse vlag en wimpel gekocht van de Vlaggen unie voor de verjaardag van een familielid. Beiden kwamen later dan de verjaardag binnen, maar ze waren wel van uitstekende kwaliteit en ik ben dan ook zeer tevreden met beide producten.

Snelle en correcte levering

Zeer content

Snelle en nette levering. Voldoet aan de verwachtingen.

Niks op aan te merken

Keurige levering/ingepakt. Zeer goede kwaliteit spullen.

Mooie snelle levering.

Goeie omschrijving welke lengte bij welke mast past.

Perfecte en snelle levering

Heen 5 sterren, want er kan altijd iets beter. De verpakking voor transport liet wat achterwege. Maar de geleverde artikelen (2 komplete vlag pakketten) is juist en verder goed overgekomen.

Vlag niet goed afgewerkt

De vlag had deels een losse naad waardoor ik zelf een deel moest bijnaaien voordat deze opgehangen kon worden. Teleurstellend. Rest van pakket wel in orde.

tijdig volgens afspraak geleverd

conform afspraak tijdig geleverd en tegen een scherpe prijs. Produkt is van uitstekende kwaliteit.

Goed product

De ervaring is positief, goede comunicatie,snelle levering en een mooi product dat vermoedelijk jaren mee gaat.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.