Prima, goed snelle leveringen

Levering snel en netjes Retourneren prima snel en netjes Terug betaling ook top geregeld Tevreden klant hier.

Set besteld, helft niet geleverd.

Voor koningsdag bestelde ik een koningsdag set ( stok, vlag, houder, wimpel ). Slechts de stok en vlag werden geleverd. Bij navraag werd gesteld dat ik de houder niet had besteld, dus jammer dan. Maar het was een set.. enorm slechte actie van eigenaar Sill Marinus.

Alles volgens plan, ziet er goed uit.

Heb 2 vlaggen besteld, apart bezorgt, kan kosten besparend. Kan begrijpen dat je niet alles op voorraad hebt, maar zoals ik aangaf geen twee verzendingen. Lech de klant uit dat het twee dagen langer duurt, mijn inziens geen probleem.

Geheel tevreden met mijn bestelling

Precies de vlag die ik hebben wilde, keurig verpakt in een fraaie doos, en eerder bezorgd dan ik, in verband met de drukte, had verwacht.

Producten waren prima, ik miste instructie en tips voor vlaggen

De producten die ik besteld had, zijn snel geleverd en kwaliteit is prima. Ik miste wat extra tips. Ik had bijv. graag een clip er bij besteld waardoor de vlag niet steeds om de mast heen draait. Als ik die nu weer wil bestellen, moet ik verzendkosten betalen en dat vind ik zonde. Verder had ik wel een instructie erbij gewild voor thuisgebruik over hoe je de vlag bevestigt en bijv. hoe je de vlag halfstok hangt.

volledig voldaan aan de verwachting

positief

Snel geleverd en netjes en vakkundig geplaatst.

Ondanks dat er op de website stond dat het door de grote drukte de levertijden mogelijk wat langer konden zijn kregen we toch al snel een afspraak om de vlaggenmast te komen plaatsen. Alles is na volle tevredenheid gegaan. Mast ziet er mooi en stevig uit en is netjes en snel op de aangegeven plek geplaatst.

Perfekt en snel

Prettig en snel geregeld.

De website is gemakkelijk en het gewenste product snel gevonden. Prijs kwaliteit verhouding ook netjes. Aan te raden !

Een tevreden klant

Toen ik op zoek was naar een Friese vlag kwam ik op de website van de vlaggenunie. Ik zag dat ze Friese vlaggen verkochten. Ik wilde nog graag voor Koningsdag een vlag hebben. Na de bestelling lag de vlag twee dagen later in de brievenbus. Ruim op tijd.

de vlag js van zeer goede kwaliteit.

De vlag is erg mooi en sterk, enige reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven is omdat er stond dat hij de volgende dag zou komen maar hij 5 dagen later kwam. Zal waarschijnlijk door de huidige omstandigheden komen, maar zou fijn zijn als jullie dat hadden gemeld. Verder erg tevreden!

Mooie vlag en kwaliteit. Snel geleverd en een goede prijs kwaliteit.

Zie hierboven.

Prima geregeld en makkelijk bestellen

Site werkt goed. Alles goed uitgelegd en de levering ging snel. Tip: een track en trace code meesturen van het pakketje.

goede service

ik had 2 vlaggen stokken besteld en eentje geleverd .na een mailtje werd de tweede de volgende dag al geleverd. dank je wel voor de service. met vriendelijke groeten G .Arts

Absoluut uitstekend

Uitstekende service. Goederen werden conform afspraak zeer netjes afgeleverd. Prima prijs-kwaliteit verhouding !!

Mooie set

Mooi vlag stevige stok.

Goed genoeg

Premium Nederlandse vlag besteld. Levering verliep zoals beloofd. Kwaliteit vlag verdient wat mij betreft het kenmerk ‘Premium’ niet helemaal. Zal lang meegaan, maar er zijn mij te veel naden / stiksels / overlappingen zichtbaar. Tot slot niet prettig dat er verzendkosten gerekend worden aan de klant als hij / zij niet tevreden is.

Snel, degelijk product en goed verpakt

Prachtig compleet vlagpakket, snel geleverd!

Makkelijk te bestellen, compleet met houder, wimpel enz. en zeer snel geleverd voor een mooie prijs. Leuk om cadeau te doen aan de jonge generatie, zodat er volop gevlagd kan blijven worden.

Snelle levering, goede kwaliteit voor een heel nette prijs

Spaanse vlag besteld bij Vlaggenunie. Het product snel gevonden en voordeliger dan bij anderen. De kwaliteit bleek na ontvangst ook heel goed te zijn en ook de levering was lekker snel. De vlag hangt nu dagelijks bij ons Chalet in Nederland

geweldig

volledige bestelling , volgens afspraak geleverd dus in 1 woord

Prima vlaggenstok, vlag en wimpel 👍

Prima vlaggenstok, vlag en wimpel 👍

Gewoon goed

Besteld en ondanks de drukte toch op tijd binnen . Top

Een oude gezinstraditie weer op tijd mogelijk door jullie snelle levering.

Mijn man was altijd degene die de vlag ophing. In de jaren na zijn dood raakte onze staande vlaggenmast in de tuin in verval. Dit jaar fijn opgeknapt, met wat spulletjes van jullie mooi op tijd voor koningsdag en 4 en 5 mei. Met zoveel vreugde heb IK de vlag gehesen. Fijn was jullie mail met info over de vlag en het vlaggen. Dank mevr. Nelleke de Vos

Teleurgesteld

Ik had een Friese Vlag besteld. Ik kon de maat niet vinden en heb dat via de chat gevraagd. Ik kreeg hierop geen antwoord. Ik ben er toen vanuit gegaan dat de maat 100 x 150 zou zijn. Helaas ontving ik overigens keurig op tijd een vlagje van ik denk 40 x 60. Jammer!

Richterlaan 4

9207 JV Drachten