Zeer slechte kwaliteit masten

Wij hebben een Polyester vlaggenmast besteld, incl plaatsen. Tijdens het plaatsen bleek de mast beschadigd te zijn. er zat over de hele lengte een zwarte naat met stukken er af gebroken. de paal hebben wij geweigerd. meteen contact opgenomen met de klantenservice. hier werd op een onvriendelijke toon vermeld dat dit normaal is bij polyester masten. hierdoor zijn wij genoodzaakt om een aluminium mast te kiezen. helaas moeten wij hiervoor alle kosten nogmaals betalen, waardoor wij honderden euro's extra kwijt zijn. niks geen coulance. nu is de aluminium mast er, ook van matige kwaliteit.. (deuk)

Communicatie en kwaliteit product goed. wel iets later geleverd dan gedacht.

Het belangrijkste is dat de vlag op tijd is geleverd voor de nationale feestdagen, ook al kwam de levering later dan op de website vermeld stond. De communicatie over de bezorgmomenten was echter duidelijk en goed geregeld.

Redelijk

Product prima, levering ook. Alleen was er sprake van een Koningsdagkorting met een code die je nergens in kon vullen. Opmerking daarover geplaatst bij bestelling. Geen reactie helaas.

Makkelijk bestellen, goed afgeleverd.

Zeer goed en keurig geleverd.

Zeer goed afgeleverd en product is van goede kwaliteit.

Geen negatieve ervaring. De gestuurde stok is redelijk.

heel goed

Gewoon goed, een goed voorbeeld voor andere bedrijven.

Besteld en 1 a 2 dagen daarna in huis!!

Geschrokken van de kwaliteit

De levering is snel dus geen probleem. Echter, voor de prijs van een handy stick had ik wel meer kwaliteit verwacht. Er zat niet eens een afwerkdopje aan de onderkant. 2 buisjes en een stukje plastic voor 42 euro. Het is dat ik het nodig heb, maar

Snel duidelijk welke mast

Vlaggen mast met bijbehoorende vlag(gen) besteld. snelle response en duidelijkheid over de levering

goede service bij problemen

Verkeerde wimpel gestuurd, werd direct prima verholpen

Kwaliteitsproducten tegen goede prijzen

Mooie vlag, goed kwaliteit en snelle levering. Top!

Uitstekend!

Niets

het bestellen is eenvoudig, ze leveren snel en als je vragen hebt krijg je snel contact. er was 1 deel niet geleverd bij de aflevering maar dit is direct opgelost en nagestuurd. prima service.

Prompte levering

Een bestelling op zaterdag, dinsdag geleverd !

Verkeerde artikelen gekregen.

Goederen van iemand anders gekregen met zijn pakbon. Mijn goederen zijn ergens in het maasland geleverd. Telefonische beloftes gedaan om dezelfde middag nog een retouren te sturen en mijn juiste bestelling op de post te doen. Dit alles is niet gebeurd. Verkeerde goederen nog steeds bij mij thuis en mijn vlag hangt niet met bevrijdingsdag. Hele droevige en slechte afhandeling met love beloftes. Ik mag hopen hier nog iets van te horen. Bas

Makkelijke site, goede prijs kwaliteit verhouding

Zondag besteld en op tijd geleverd, makkelijke site met duidelijke keuzes, netjes verpakt, mooie kwaliteit producten

Goed geregeld

Vlaggen op tijd binnen en precies wat ik besteld had. Alleen jammer van de kortingactie de volgende dag die ik dus misliep!

vlagcorrectors

Directe communicatie en snelle levering

Prachtig materiaal

Een snelle levering , een prachtig product daar kan je de vlag mee uithangen.

Snelle service. Goed materiaal

Na bestellen was de levering snel binnen. Vlaggenstok en vlag zien er perfect uit.

bestelling zeer snel in huis en prima kwaliteit

Goede spullen, defect supersnel opgelost

Heb een volledige vlaggenset inclusief de draaiende vlag-fixatie “fixers” besteld. Snel binnen, goed verpakt. Prima kwaliteit. 1 van de fixers was helaas wel defect. Na een mailtje werd direct een nieuwe set toegestuurd. Super service!

Richterlaan 4

9207 JV Drachten