Snel en gemakkelijk

Snelle levering en plaatsing, goede kwalitieit

Na bestelling van een vlaggenmast (polyester) en een vlag, werd de mast al binnen een week geplaatst. Dat gebeurde snel en doeltreffend. De mast is van prima kwaliteit evenals de vlag. Een aanwinst kortom en ook een aanrader voor wie nog twijfelt.

Snelle levering. Zeer tevreden.

Duidelijke website. Zeer tevreden. Alles is netjes verpakt. En een snelle levering.

Uitstekend!

Snelle levering, goede kwaliteit. De Vlaggen Unie doet wat ze belooft!

Mooie vlag van Laren nh bestelt super mooie kwaliteit.

Prachtige vlaggen

Wij zijn een actie gestart in Blaricum om onze eigen vlag te laten wapperen als ondersteuning en saamhorigheid in deze bizarre tijden.dit houdt in dat we inmiddels al 200 vlaggen hebben besteld. De service en snelheid waarmee we de bestellingen binnen krijgen is fantastisch. Wij zijn meer dan tevreden over de VlaggenUnie en raden dit bedrijf dan ook van harte aan

Prachtige vlaggenmast en een super service.

2 vlaggenmasten besteld. 1 voor onze buren en 1 voor onszelf. Snel geleverd en super netjes geplaatst. Wij zijn heel tevreden en zullen deze firma zeker aanbevelen.

Goede kwaliteit en supersnelle levering

Voor de inwoners van onze gemeente hebben we de lokale vlag laten drukken bij de Vlaggen Unie. Het contact ging razendsnel en ik werd goed op de hoogte gehouden mbt de levering. De vlaggen kwamen zelfs nog eerder binnen dan men in eerste instantie vertelde. De kwaliteit is prachtig en ook de volgende 2 bestellingen gingen probleemloos. Mede dankzij medewerker Maurice. Bedankt nog.

Gisteren vlag besteld, vandaag geleverd Top kwaliteit

Goed communicatie, goede service

Door de Corona hebben we het product nog niet kunnen bekijken, maar hopelijk is dat even goed ‼️

Goede service en snelle levering

Prima service en snelle levering,telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk personeel wat je deskundig te woord staat.

Cocurrerende prijs en snelle levering.

Concurrerende prijs en snel geleverd.

Bij de vlaggenunie met vlag en wimpel geslaagd !

Heb een prettige ervaring met de vlaggenunie. Een prachtige vlaggenmast gekocht met bijbehorende maat vlag en wimpel. Ze geven goed advies en snelle levering. Het enige wat jammer was dat ze de vlag net 1 dag na de verjaardag van mijn man pas konden plaatsen. Maar voor de rest zijn we zeer tevreden

Zoals je van een goed bedrijf verwacht

Snel en correct

vlaggenunie levert zeer snel haar producten tegen relatief lage prijzen

Al sedert een paar jaar zijn we de trotse bezitters van een vlaggenmast, de Nederlandse vlag met oranje wimpel en de Brabantse wimpel van vlaggenunie. Werkelijk een meerwaarde voor ons gebouw. Zeker in de wintermaand december als de mast voorzien is van "kerstverlichting".

Mooie vlaggen

Scherpe prijs kwaliteit verhouding! De vlaggen hebben een mooie print en zijn. Watjes afgewerkt. De levering is vlot en goed traceerbaar.

Keurig op tijd geleverd keurig verpakt mooie wimpels Wapperen al in de wind

zeer goed

Ik heb goede zaken gedaan, snelle levering, Top!

Zeer professionele tafelvlaggetjes

Perfecte follow-up. Snelle levering. Uitstekende drukkwaliteit.

Goede sterke vlaggenmast makkelijk t p.oe plaatsen

Goede sterke vlaggenmast maklelijk te plaatsen

de internet informatie is betrouwbaar

mijn verwachtingen zijn allen uitgekomen

snelle en keurige levering

1e keer iets besteld, de levering was snel en keurig verpakt

Goed en snel

Mooie vlag, goede prijs en super snelle levering. Niets aan of op te merken.

Bestelling vlot en keurig afgeleverd TOP

De geplaatste bestelling mooi en prima verzorgd mogen ontvangen. Artikelen zien er pico bello uit. Dank & succes met jullie mooie bedrijf.

lekker snel besteld en bezorgd

Gemakkelijk besteld. Snel bezorgd op de dag erna. Top kwaliteit

Richterlaan 4