Snelle levering en goede kwaliteit wimpel

Verpakking tot in detail verzorgd: bijpassende tape; mooie lay-out begeleidende kaart.

Unie(k)!

Ruime keus...snelle bezorging.

Snelle correcte service

Snelle en correcte levering

Vlotte complete levering

Prachtige aluminium vlaggestok en mooie vlag, echter vind de oranje plastic dop met haakje erg “goedkoop” ogen en niet solide.... we gaan ervaren of dit duurzaam is.

2 vlag/wimpel besteld 1 wimpel is geleverd wel betaald!!!!!!!!!!!!!!!

Ik had een wimpel en een Airbornevlag besteld, de wimpel was na 2 dagen binnen. De Airborne vlag heb ik nog steeds niet ontvangen. Allebei de vlaggen zijn wel betaald. Ik wacht nog steeds op de Airbornevlag,

top! snelle levering en adequaat geholpen.

Erg vriendelijk te worden gestaan en bedrijf doet wat er afgesproken is. Ook een keurige snelle reactie op een vraag via de mail. Kwaliteit van de vlag is goed. Kortom kan het bedrijf van harte aanbevelen.

Vriendelijk geholpen

Toen de bestelling binnenkwam en er een probleem mee was, ben ik via de chatfunctie op de website direct en vriendelijk tewoordgestaan en bleek een deel van de bestelling inderdaad al eerder opgestuurd te zijn. Ik ben zeer tevreden over zowel mijn bestelling als de klantenservice.

Zeer slecht

Ordernr 07094 Ik had een wimpel besteld zonder stokje, ik kreeg er eentje met stokje. Hierover gebeld en werd dit vlug rechtgezet en volgende dag wimpel teruggestuurd en wimpel zonder stokje ontvangen. So far so good. Wimpel opgehangen, keek later en vond er iets vreemds aan. Het lusje bleek aan de blauwe kant te zitten. Hierover gebeld met de medewerker en volgens hem was dit normaal en op verzoek van klanten zo gedaan. Hij praatte alles recht wat krom was. Toch weer opgehangen maar niet tevreden en volgende dag maar weer gebeld en kreeg een retourfomu- lier. Ongebruikte vlaggen etc. kon ik mijn geld terugkrijgen. Aangezien deze wimpel al had gehangen kan men dus al moeilijk gaan doen. En begon ik al met verzendkosten. Dus ik heb deze wimpel toch maar gehouden en net lusje gemaakt aan rode kant en touwtje gekocht voor blauwe kant. Ik had ondertussen al een andere besteld. Natuurlijk aan de rode kant. Zelf heb ik ruim 40 jaar gevaren en allerlei soorten vlaggen in mijn handen gehad en is het lusje toch altijd de bovenkant geweest en ook anderen die ik dit gevraagd heb wisten niet anders.

Geen bijzonderheden de vlaggen in goede staat ontvangen. Overzichtelijk zoeken naar vlaggen

Snelle levering, prima product!

Vlag van Togo is vast niet een veel gevraagd artikel, maar werd zeer snel bezorgd. Uitstekend!!

alles perfect verlopen

Overzichtelijke website waarbij het bestellen makkelijk verloopt. Product op de juiste dag bezorgd. Goed verpakt en onbeschadigd.

Niet naar mijn verwachting

De bestelling liet te lang op zich wachten, 2 maal gebeld, uit eindelijk goed gekomen.

Hele snelle levering

Na bestelling een hele snelle levering

Toppie

Snelle correcte levering

Makkelijk en snel te bestellen, levering was volgens afspraak!

Punctuele levering van een goed product

Bestelling verliep makkelijk, levering was op het afgesproken tijdstip, product voldoet volledig aan de beschrijving.

geweldig

supersnel geleverd en prima kwaliteit. overzichtelijke site. ben zeer tevreden.

Top service, keurige plaatsing

Super service, plaatsing was perfect en keurige prijs kwaliteit verhouding!

geweldige Limburgse vaandel van prima kwaliteit.

Hij wappert geweldig ,de Limburgse vaandel, in een andere provincie. Een verfraaiing van de vlaggenmast.

Goed product, levering zoals aangegeven

Ik ben zeer tevreden met de vlaggen die ik besteld heb. De levering vond plaats op het aangegeven tijdstip. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Geweldig!

Snelle levering en binnen de aangegeven tijd. Bezorger was behulpzaam. Product goed verpakt en van goede kwaliteit.

Dikke prima

Snel geleverd en keurig verpakt Mooie kwaliteit Zeer tevreden

Mooi product dat snel werd geleverd.

Een mooie Nederlandse vlag, met donker blauwe baan. Van goede kwaliteit stof. Snelle levering. Chapeaux!

snelle reactie keurig bezorgt top gewoon hoef hier niet veel woorden voor te gebruiken

Prima vlaggen en supersnel geleverd

Alles verliep van bestellen tot ontvangen vlekkeloos. Een prettige overzichtelijke website met duidelijke "winkelwagen" . Bestelling ingediend om 12:00 en deze zat ook daadwerkelijk de volgende dag in de brievenbus. Fijne online ervaring👍🏼 dikke 10

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.