Doen wat ze zeggen.

Uitgebreide beschrijving van het materiaal etc. van de vlag en snelle verzending.

Goed, maar wel een beetje slordig.

Vlaggen unie heeft ons veel goeds gedaan. De mast was snel geleverd en indien men vragen had, reageerden de medewerkers snel. Helaas was het qua betalingen niet even netjes. We kregen een factuur binnen die €10,00 meer koste, dan dat ze ons vertelt hadden. Ook kregen wij nog factuur binnen van de vlaggenmast, maar die hadden we wel al betaald. Jammer..... Indien dit niet gebeurd was, had ik zeker 5 sterren gegeven.

Kwaliteits product

Op tijd geleverd prima kwaliteit

De levering was niet op het juiste adres, dit is echter de volgende dag opgelost.

Ondanks dat het de volgende dag goed is opgelost, vond ik het wel jammer, omdat het een cadeau was en wij dat die dag graag bezorgd wilden hebben.

Goed product

3 vlaggenmasten op 3 verschillende adressen geleverd . Top 👍

Keurig verzorgd..grote klasse

Klantvriendelijk en snel

Mijn bestelling was in 2 delen Verzonden maar had dat niet goed gelezen dus had ik gebeld. Super vriendelijk geholpen en netjes uitleg gekregen. Alles ook ontvangen hoe ik het had verwacht.

Geweldige service

Gelijk dag erna in huis! Perfecte kleur!

Snelle service en goede kwaliteit

Ik heb 3 vlaggen besteld waaronder een vlag die je bijna nergens kan krijgen, gewoon op voorraad en dus een zeer snelle levering en de kwaliteit is ook super

Keurig nette levering

Bestelling vlot afgewerkt en netjes afgeleverd.

Zoals afgesproken

Product goed bezorging slecht

Netjes verpakt en binnen twee dagen in huis prima Maar diegene die het bij mijn bezorgt heb krijgt een onvoldoende deze heb het pakketje zo in mijn brievenbus gepropt dat heel de klep van de bus was afgebroken ik was thuis had ook even aan kunnen bellen Met vriendelijke gr Mevr van der Maas

goede webshop, prima wimpel, keurig geleverd :-)

Makkelijk via internet besteld en snel geleverd! De wimpel hangt vrolijk te wapperen :-). Daar worden we blij van.

prima service

Snelle plaatsing, komen afspraken na.

Buiten de kwaliteit van het geleverde om, perfecte levering van de artikelen! Binnen de door jullie aangegeven levertijd en keurig verpakt! Kwaliteit van het bestelde, zeer tevreden!

Goed en snel geregeld!

Mooie en bruikbare onderdelen geleverd!

Mooie vlaggen, goede prijs, snel geleverd

Heel tevreden

Snelle service en netjes verpakt binnengekomen

Snelle service en netjes binnengekomen.

Topervaring!

De vlaggenmast is een prachtige blikvanger in de tuin voor ons huis. Hij is op tijd geleverd en met zorg geplaatst. Om tot de juiste keuze te komen zijn we professioneel geadviseerd. Ook als je daarna nog iets nodig hebt wordt het direct geleverd. Zal deze firma altijd met plezier aanraden aan anderen.

Ruime keus, niet te duur!

Snelle levering .

Goede snele levering

Prima service. Bestelde wimpel had een fabricage foutje, maar één telefoontje en ik kreeg per omgaande een nieuwe. Top.

Snel en correct afgewerkt

Aanbevelingswaardig

Zorgvuldig afgehandeld, en keurige afspraak.

Mooie en snelle levering .

Duidelijk en netjes afgehandeld incl transport

Prima kwaliteit en compleet incl boortje 👍

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.