Voor een vlag,moet je gewoon bij vlaggen unie zijn!!

Makkelijk en snel, de site is duidelijk en werkt goed! Prima kwaliteit vlag gekregen!

Alles prima

Snelle bevestiging, keurig e-mailverkeer, aflevering volgens afspraak, kwaliteit product perfect.

De wimpel voldoet aan onze verwachting.

Vlugge levering

Goede kwaliteit 👍

Betrouwbare site en snelle levering

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Binnen een werkdag bezorgd

Prima en snel

Bestellen was efficiënt, advies adequaat en levering snel en vakkundig.

Zoeken en vinden op internet ging prima. Na bestelling werd adequaat gereageerd en belde planning snel. Plaatsing ging prima. Resultaat is perfect en heeft de vernieuwbouw van mijn dochter en schoonzoon gemarkeerd op een bijzondere manier. Het cadeau van Pake en Oma Hiemstra staat er perfect bij op Merkelân 21 in Beetsterzwaag.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ze verkopen in de beschrijving een vlaggenstok van hout maar dit is een dun houten stok met omhulsel van plastic. Willen ook niet bij retourneren de verzendkosten vergoeden wat ze wel van de wet verplicht zijn.

• Kwaliteit
  • Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap

Geleverd conform afspraak

goed en aan te bevelen géén enkel probleem

Goede levering/ goed product

Goede en snelle levering van een wimpel voor onze vlaggenmast. Over de Prijs-kwaliteit verhouding zijn wij dik tevreden.

Goeder ervaring

Naar goed advies een vlaggenmast besteld, een week later werd deze al geplaatst. Super service Alleen maar lof

Er is geleverd op tijd en met kwaliteit. De vlag gaat uit!

Er is geleverd op tijd en met kwaliteit. De vlag gaat uit!

Correcte bevestiging en uitvoering

Correct

Snelle service met een goed product

Heldere uitleg op de website, dat maakt het extra feestelijk om te bestellen. Het ontvangen van het de bestelde wimpel ging zeer snel. Al met al slaagt de Vlaggen Unie met Vlag en Wimpel

ZEER GOED

GOEDE INFORMATIE EN SNEL ANTWOORD OP VRAAGSTELLING. CORRECTE AFLEVERING VOLGENS AFSPRAAK. NETTE MONTAGE. VEEL SUCCES .

Goede service met goede beschrijving

Goed advies goede omschrijving en werkt perfect top service

betrouwbare kwaliteit

Zeer tevreden over de vlag, de kwaliteit en de afhandeling.

Prompte levering

snelle en duidelijke bestelprocedure en dito levering

Top kwaliteit en klantvriendelijk

Telefonisch een vlaggenmast besteld, dit met een wijziging in de lengte na advies van een verkoper. Achteraf de perfecte lengte en keurig geplaatst door vriendelijke monteurs.

Snelle en kwalitatief goede levering; vlag heeft goede kwaliteit

Perfect qua kwaliteit en prijs.

Mooie heldere wimpel. Goede breedte/lengte verhouding. Lekker geluidsarm aan de vlaggenmast. Na een stuk of 6 versleten wimpels van andere fabrikanten, Heb ik hier veel vertrouwen in. Had ik het maar eerder geweten. Ik kan het (zonder aandelen te hebben) een ieder aanbevelen.

Snelle levering, goede service

Na de verkeerde mastadapter geleverd te hebben, na een telefoontje de goede toegestuurd gekregen zonder extra kosten, dit is goede aftersale service .

Prima kwaliteit.

Er zat geen papieren rekening in (ik moest dit indienen). Verder lijkt het prima kwaliteit te zijn.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten