Levering binnen 12 uur!!

Bestelt op maandagmiddag, thuisbezorgd op dinsdagochtend! Prima verpakt en precies het formaat dat ik nodig had. On dit geval was snelheid de belangrijkste factor. Heel tevreden dus

Voldeed aan de verwachtingen.

Prima verpakt, snelle levering en product uitstekend.

Keurig verpakt en alles erbij. Bezorging prima

Keurig op tijd geleverd

Bestelling geplaatst, keurig op de hoogte gehouden qua levering

Snelle service kwalitatief goed.

Het was wel fijn geweest dat een bestelling wordt nagekeken en dat er aangegeven wordt dat er een onderdeel mist. Clips na moeten bestellen.

Goede en snelle service, mooie vlag.

Ik ben heel tevreden over de snelle service en de kwaliteit.

Perfect! De Vlaggen Unie is Top!

Mijn bestelling was onverwachts, eigenlijk niet direct gepland. Tot mijn verrassing kwam mijn bestelling op de dag van mijn land viering op tijd binnen. Ik kon het niet geloven. Yes, het feest kan beginnen. Mijn dag kon niet meer stuk, ik was in de Wolken!!!

accuraat en snel

Snelle levering van juiste bestelling in goede verpakking. Restitutie kosten geretourneerde vlaggen binnen 2 dagen op rekening gestort.

Snel en corect geleverd

Limburgs vaandel besteld binnen 2 dagen in huis Super

Klant vriendelijke

Ben zeer goed geholpen zeer tevreden toppie ik raad ze aan

Snelle levering en goed product

Snelle en correcte levering. Goed product.

snel en voordelig super geregeld

Makkelijk besteld en snel in huis voor mijn open tuindag!!

Bestellen bij Vlaggenunie is pret met internet.

Prima ervaring, goede levering.

Goed.

Correcte en adequate service.

goede service

prima kwaliteit prijs verhouding

Goede kwaliteit

Goed en snel geleverd

Correcte en snelle levering

online besteld en correct afgeleverd.Verder geen contact nodig gehad.

Snelle levering en goed product. Faire prijs.

Helemaal tevreden en goed product.

Goed product voor een faire prijs.

Fijn correct contact

Alles perfect

levering, kwaliteit, goed verpakt en snel. Zó hou je klanten!

Uiterst snelle en correcte levering in juiste formaat en kleuren ! Achtergrond dat ik nog twijfel over vervolgaantal zijn: - in afwachting van besluit (rest) familie oa over formaten - doorzichtigheid maakt de vlag toch wat flets dus wordt nog nagedacht over andere kwaliteit Maw meer dat tevreden over VlaggenUnie zelf !

Snelle levering en overzichtelijke informatie.

Behulpzaam

TOP

Netjes aangekomen mijn zoon is er blij mee

Top!!

9 vlaggen besteld.. Super kwaliteit, snelle levering!

Richterlaan 4

9207 JV Drachten