Goede snele levering

Prima service. Bestelde wimpel had een fabricage foutje, maar één telefoontje en ik kreeg per omgaande een nieuwe. Top.

Snel en correct afgewerkt

Aanbevelingswaardig

Zorgvuldig afgehandeld, en keurige afspraak.

Mooie en snelle levering .

Duidelijk en netjes afgehandeld incl transport

Prima kwaliteit en compleet incl boortje 👍

Goeie snelle levering van de artikelen

Helemaal goed...

GOEDE COMMUNICATIE

de communicatie verliep geweldig snel goed en het leveren en plaatsen was top.

Op tijd en conform afspraak

Op tijd gekeverd en precies zoals afgesproken

netjes zoals het hoort

Mijn vlaggenmast wordt weer gesierd door een nieuwe wimpel. Mooi compleet uitgevoerd. Rubber tegen geluid is leuke bijkomstigheid.

zonder probleem en zeer snel geleverd

duim 🎀

Kwaliteit en op tijd geleverd

Mooie vlag vlot geleverd en uitstekende info voor het kiezen van de juiste voor in mijn geval een vlaggenmast.

Kwalitatief prima

Beloofde levertijd van 1 dag klopt niet. Vrijdag ca. 16.00 uur besteld, geleverd dinsdag ca. 18.00 uur. Overigens goede afhandeling en prima vlaggen.

Zeer goed en snelle service

Ik had al een review geschreven voor de vlaggenmast ! Ik heb een andere wimpel aangevraagd en deze werd snel geleverd en geld werd geretourneerd! Ook mondeling was de eigenaar vriendelijk en gaf juist advies!

Bestellen; Goed en snel bezorgd; vlag goede kwalileit

Bestellen; Goed en snel bezorgd; vlag goede kwalileit

zeer mooie vlaggen en snelle levering

zeer content. Betaalbaar

Prima en vlotte dienstverlening

Eerst keer - zeer verrast door de snelle levering, zelfs voor items die niet direct in voorraad waren.

super , snel en correct

Altijd al als zeer positief ervaren , een aanrader.

Correcte afspraken levering en plaatsing

Goede communicatie Perfecte plaatsing mast Correcte en tijdige levering

gemakkelijk besteld, vlot bezorgd.

zie hierboven

Helemaal ok!

Er was wat onduidelijkheid over mijn postcode maar ipv wat veel andere bedrijven doen: klakkeloos opsturen, werd ik even keurig gebeld. Kon ik direct ook even de levertijd opvragen. Die was ruim binnen de beloofde tijd.

Snelle correcte levering

Bestelling is correct en snel geleverd, goede kwaliteit van de vlaggen

Tevreden

Goeie snelle service en levering. Prima, tevreden.

Vlaggenmast

Mooie vlaggenmast gekocht, erg blij mee

Uitstekend, qua informatie, correctie van een fout in mijn bestelling en plaatsing!

In één woord top!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.