Vlaggenunie prima , vervoerder slecht

Vlaggen unie reageert prima qua aflevering en reactie op e-mails. De vervoerder GLS neemt niet eens de moeite om te bellen bij de toegangspoort. Er werd een niet thuis mail gestuurd terwijl er gewoon tussen 8 en 17:30 uur een havenmeester aanwezig is die met zijn telefoon de poort kan openen.

Geweldige kwaliteit

Snelle levering. En de vlag ziet er fantastisch uit. Ben er super blij mee.

Fijne online winkel

Na meerdere bestellingen ervaar ik een vlugge levering, goede prijs/kwaliteit en een duidelijke website zodat je exact weet wat je besteld.

Super goede en snelle levering!

Netjes verpakt

Voldoed

Netjes en snel geregeld

Vlag, stok en wimpel besteld alles na twee dagen binnen, keuring verpakt en van goede kwaliteit. Vlaggen unie….een aanrader !!!!

Vlaggenstok is prima, communicatie goed

Alles prima. Alleen de levering door GLS was niet helemaal goed. Artikel was wel heel zichtbaar neergezet. Gelukkig stond het er bij thuiskomst nog.

Voor mij niet meer

Ik had in het weekend een bestelling geplaats en die wilde ik later annuleren. Er was nog niets verstuurd, dus contact opgenomen, maar annuleren was niet meer mogelijk. Zo onzinnig en zo klantonvriendelijk!

Flag fixer besteld en ontvangen. Makkelijk te bevestigen, duidelijke uitleg op de verpakking

SLECHT !!!!

Vlag was niet wat ik verwachte. De afmeting is beduidend kleiner dan wat ik veronderstelde te krijgen. Verw.achte een normaal formaat voor het uithangen. Behoorlijke prijs voor een mini vlagje. Ik voel me behoorlijk belazerd.

Slechte levering

Heb al 2 dagen bericht dat de bestelling komt , maar heb nu nog niks.

Duidelijke website, snelle service

Goed en snel

Goed en snel geleverd Nu hopen dat deze van jullie niet verkleuren. Zoals bij andere leveranciers.

Mooie wervende verpakking

Aangename verpakking, mooie inhoud, de eerste keer in mijn leven dat ik een nieuwe vlag heb gekocht. Mooie vlag, goede communicatie.

Super mooie vlag en zeer snelle levering

Hele goede ervaring

Snelle en correcte afhandeling

Xx

Is goed slleen geen beschrijving erbij

Geen beschrijving nix erbij

Mooi product en snelle en correcte levering

Mooi product en snelle en correcte levering

Mooie spullen

Prima spullen, duidelijke website.

Uitstekend, snel, duidelijk, gekregen wat ik vroeg. In 10 minuten gemonteerd. (Vlaggenstokhouder en vlaggenstok).

Mooi product,snelle levering

Website overzichtelijk,goede info,mooi product,snelle levering

Snel geleverd, goed verpakt.

Blij mee... !

altijd snel en correct

prima prijs kwaliteit verhouding

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.