Pluspunten
Super, bellen en gelijk geregeld. Vlaggen waren zelfs nog een dag eerder. Nogmaals prima.
Pluspunten
Ik deed een last minute bestelling en was zeer tevreden over de snelheid. Aangezien dit niet de eerste aankoop was, wist ik dat de kwaliteit perfect zou zijn. Ik ben dus een zeer tevreden klant.
VerbeterpuntenEen tip is om even via een mail te laten weten dat de bestelling verzonden is.
Pluspunten
Nadat de eerste zending van onze wimpel was misgegaan vanwege drukte/slordigheden bij PostNL is kosteloos een nieuwe wimpel toegestuurd!
Pluspunten
goed advies, zowel via chat als telefonisch
Pluspunten
transparant Eerlijke site
Verbeterpuntenwww.coolenexpertise.nl
Pluspunten
Order kon nog niet worden uitgevoerd vanwege niet passende afbeelding. De nieuwe moet nog worden aangeleverd. Telefonisch contact was behulpzaam en duidelijk.
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Website gebruikersvriendelijk
VerbeterpuntenVoor zover is van de website gebruik heb gemaakt, heb ik nog geen verbeterpunten opgemerkt.
Pluspunten
vriendelijk, kwaliteit ok, snel, duidelijke site
Verbeterpuntengeen opmerkingen misschien wat meer uitleg welk formaat vlag je zou moeten kopen
Pluspunten
direct antwoord bij een vraag supersnelle levering
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenNiet zozeer voor vlaggenunie maar wel voor de bezorgdienst. Pakket paste net niet in de brievenbus maar was er wel in gepropt waardoor ik het bijna niet eruit kreeg
Pluspunten
Alles naar wens gegaan
Pluspunten
kun je op aan, echter prijs/kwaliteit kan nog worden verbeterd. Product qas in verhouding duur. Voorts werden niet de originele schroeven bij geleverd, derhalve een min punt.
VerbeterpuntenDe originele bijbehorende schroeven bijleveren en niet andere lange schroeven.
De stof van de vlag kanbeter
Pluspunten
Snel; efficiënt; klantvriendelijk.
VerbeterpuntenEr mankeert iets tussen in de Communicatie tussen Formenta en VlaggenUnie. De klant is daarvan de dupe. In mijn geval heb ik een halve dag zitten wachten op een mast die niet kwam (achteraf vanwege files en andere oorzaken). Daarna nieuwe afspraak maken en wordt de plaatsing 7 dagen later..... Uiteindelijk waren de werknemers van Formenta prima jongens die precies wisten waar ze mee bezig waren. Echter een telefoontje/appje/smsje een week eerder zou wel prettig zijn geweest.
Gouden knop was beschadigd. Daar hebben we over gebeld maar eigenlijk vond de medewerker dat de beschadiging niet de moeite waard was om iets mee te doen. Terwijl wij toch wel vinden dat we recht hebben op een 100% product.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Uiteraard horen er geen beschadigingen op de schaaldelen van de mastknop te zitten. Mocht u deze willen retourneren dan is dat mogelijk, wij zullen u dan nieuwe toesturen. Met vriendelijk groet, Vlaggen Unie
Pluspunten
Snelle levering en goede producten
VerbeterpuntenBeter kijken wat er word verstuurd want anders moet de klant kosten maken om het terug te sturen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling en de opmerking omtrent het retourneren. Daar waar het 99/100 keer goed gaat kan het eens voorkomen dat u het verkeerde product ontvangt. Mocht dit voorkomen dan kan dit uiteraard geretourneerd worden op onze kosten. Wij zullen u na ontvangst van de retour gekomen artikelen de juiste toesturen. Met vriendelijke groet, Vlaggen Unie
Pluspunten
goede kwaliteit.snelle levering
Suggestions
We have question and remarks in regards to the colors code for red and blue uses for this Norwegian flag on Glans polyester fabric. According to Norwegian standards the color shall be as stated below; “Flaggets farger skal være norsk rød (pantone 200) og norsk blå (pantone 281).”
Pluspunten
Keurige aflevering niets teveel en op afgesproken tijd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede en nette levering
VerbeterpuntenEen bericht wanneer het pakketje verzonden is
Richterlaan 4
9207 JV Drachten