• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie provincievlag (Gelderland) gekocht

Pluspunten

Vlotte levering volgens afspraak.

Duidelijker prijs aanduiding op de website.

Pluspunten

goed product. snelle levering. duidelijke communicatie.

Pluspunten

Goed advies, goede communicatie. En uiteindelijk goed opgelost ivm niet tegelijk leveren van de vlag. Je merkt dat dit bedrijf er boven op zit om het goed te doen en daarover de klant goed meeneemt in de oplossing.

Transporteur goed meenemen in de kwaliteitsslag om het uitstekend te doen. Ik werd door hen gebeld toen het een en ander werd afgeleverd en daarbij werd gemeld dat de doos met vlaggen nageleverd zou worden. Uiteindelijk bleek dat de chauffeur dit niet had doorgegeven of dat het niet gemeld was?

Pluspunten

Ik heb alleen maar lof voor het bedrijf

Heb ik niet

2 sterren: slechter dan verwacht

Bezorging door Business Post, niet thuis en een briefje in de bus: 40 kilometer rijden om de vlag op te halen. Waardeloos. Reviews met verbeterpunten laat Vlaggen Unie verwijderen. Chapeau hoor !

Pluspunten

Snelle levering en kundig geplaatst, daarbij eerst oude uitstekende delen van een vorige mastbevestiging verwijderd.

Geen!

Pluspunten

Overzichtelijke website die het makkelijk maakt een mooie mast te kiezen. Ook duidelijk kenbaar gemaakt dat men gesloten was voor een bepaalde tijd. Daarbij zelfs nog een kortingscode om de langere levertijd te compenseren. (altijd goed :) )Inmiddels is de mast geplaatst en alles is netjes afgewerkt en functioneert naar behoren. Al met al erg tevreden.

Ondanks een extra vraag na sluiten van mijn bestelling, heeft u het super goed gecorrigeerd! Klasse

Pluspunten

Precies geleverd wat er op de website stond, ondanks vakantie vlotte levering volgens afspraak. Duidelijke omschrijving voor installatie, mast stond zo nadat het beton hard was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima levering

Hoorde pas, nadat besteld was, dat de verzending een aantal dagen op zich liet wachten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet duidelijk aangeven dat bedrijf door vakantie gefloten is en pas na drie weken gaat leveren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Wij hebben de vlag nóg steeds NIET ontvangen hij is wel al betaald

Bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

tot nu goed,echter is er nog niets geleverd,dan pas volledige beoordeling

Pluspunten

1)complete levering 2)snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Overzichtelijke website

Telefooncentrale zegt gesloten ivm vakantie, zie tijden website, maar daar staan de vakanti periode niet op vermeld. Op de website werkelijke verzendtijd aangeven, ik heb 3 augustus besteld en nu 14 augustus nog steeds niks binnen. Als dat ook met vakantie te maken heeft dien je dat aan te geven.

Pluspunten

Duidelijke uitleg, op tijd geleverd, uitstekende kwaliteit

Tijdens een sluitings periode, bijvoorbeeld vakantie, even aangeven wanneer weer bereikbaar, staat ook niet op de site

Nvt

Richterlaan 4