Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering

geen

Pluspunten

goede telefonische voorlichting, vlotte levering. Product (Limburgse vlag) voldoet aan verwachting. Gunstig geprijsd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel kundige levering en montage

After sales

Pluspunten

Pluspunten

My girlfriend loves the fact you’ve got the flag off her home country on stock and even in the size what fits our boat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie wimpel, snelle levering

Het is geen fluisterwimpel. Het stokje slaat tegen de maatbeker tikt. Nu heb ik de wimpel weer vastgezet met de twee uiteinden. Is niet zo mooi en ik zou mij kunnen voorstellen dat Saar een makkelijke oplossing voor is.

Pluspunten

snel, goed en correct.

Pluspunten

Het te wensen artikel kon niet via webshop besteld worden. Na een telefoontje de volgende dag was het binnen 15 minuten opgelost. Bestelling geplaatst en keurig de volgende dag thuis bezorgd.

Pluspunten

Prima prijs en super snelle levering!

Pluspunten

Goed en goedkoop

Ik heb geen verbeterpunt gevonden. De bestelling kwam correct en snel binnen.

Pluspunten

Ben zeer tevreden, had een wimpel van Brabant besteld. Vond deze toch veel te lang. Telefonisch contact gehad, en zonder problemen retourneren en een andere besteld.

Pluspunten

Alles liep zoals het hoort te zijn.

Op de website,bij de soort beschikbare vlag bevestigingen zou een foto bijplaatsen ter illustratie handig zijn.

Pluspunten

-telefonisch een aantal vragen gesteld, die ter zake kundig werden beantwoord -bestellen ging eenvoudig, levering was vlot -duidelijke website

Pluspunten

Goed op tijd bij de afspraak, razendsnel gezet en vriendelijke monteur. Kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben!

Pluspunten

makkelijke site, duidelijke uitleg en keuzes. Prima

aangeven wanneer geleverd wordt, ik moest er zelf een mail over sturen,

Pluspunten

Als particulier wilde ik een vlaggenmast. Voorafgaand aan de bestelling info en raad gevraagd over de plaatsing via de chat. Werkt goed en ik wist hoe ik de fundering moest voorbereiden op een al bestaande fundering. Daarna de mast, polyester 7m. besteld. Goed en beschermend verpakt met toebehoren (kantelvoet e.d.) binnen enkele dagen aan huis geleverd. Zit een duidelijke instructie bij. Fundering met kantelijzer is inmiddels door mij geplaatst. Moet nu uitharden en de mast kan over circa een week worden geplaatst.

Pluspunten

Website overzichtelijk. Snelle levering

Niets

Pluspunten

Alles prima verlopen. Wat mij opviel , er zat géén verzendbrief bij

Controle door middel van verzend brief van de inhoud

Pluspunten

Bestelling snel geleverd, goed ingepakt. Goede communicatie

misschien betere communicatie mogelijk tussen vlaggenunie en transporteur. De planning van de transporteur had een verkeerd adres aan de chauffeur doorgegeven en daar kwam ik achter toen de chauffeur mij belde. De volgende dag werd het alsnog bezorgt, maar ik moest dat zelf navragen bij vlaggenunie die, naar ik begreep, daar niet van wist.

N.v.t.

Pluspunten

Overzichtelijke website, duidelijke informatie. Komt me vooral over als 'een eerlijk bedrijf geînteresseerd in zijn eventuele klanten'. Geen poespas; ik houd daar wel van. Feedback van Maurice is echt goed. Levering perfect, plaatsinginstructies duidelijk. Zelfs de vrachtwagenchauffeur is een gezellige kerel, die duidelijk plezier heeft in het bezorgen van de vlaggenmasten.

Na vijf dagen (exclusief weekend) heb ik toch zelf maar even contact opgenomen over de levering; ik had een berichtje daarover verwacht, dat kan beter.

Bij voorkeur verzendkosten bij bestelling direct vermelden .

Pluspunten

Snelle levering tegen goede prijs!

Richterlaan 4

9207 JV Drachten