Snelle levering en goede service

Duidelijke omschrijving product. Na bellen goede service. Levering zoals beloofd binnen één dag.

Pakket snel ontvangen,

Pakket snel ontvangen, na een vraag die we telefonisch hebben gedaan, goed te woord gestaan

Snel

Mooie vlag en snelle levering

Had een voorstel voor de vlag en deze is perfect ontworpen en gefabriceerd, snel en we zijn zeer tevreden.

Snelle nette levering

Goed produkt

snel en zeer correct

vlag is heel snel geleverd en geplaatst de nazorg was prima

Goed en snel

Snelle levering van de bestelde vlaggen en vlaggenmasten. Goede prijs kwaliteit.

Breed assortiment, met de mooiste wimpels kwa kleuren en grote van de harten van de Friesevlag.

Prima snel geregeld

Jullie hebben een mooi product

Goede kwaliteit

Keurige service, goede kwaliteit en super snel geleverd.

Snelle levering (ofschoon ik het tegen de kerst pas ga gebruiken)

Ook de vlaggenmast die door jullie geleverd is staat erg mooi en is goed geplaatst. We zijn er erg blij mee.

Zeer snelle levering

Ik heb kerstverlichting voor in de vlaggenmast besteld en had het de volgende dag al binnen.

Duidelijke website en snelle levering top!

Goede kwaliteit. Goede service.

Uitgebreide keuzemogelijkheid. Eenvoudig, snel en makkelijk te bestellen. Blij met de kwaliteit

we zijn benieuwd

nog een beetje vroeg , voor kerstverlichting , maar uit gepakt en levering was perfect , we tellen af !

goed advies en contact

Wij wilden onze vlaggenmast ombouwen. Hier hebben we goed advies bij gekregen. Helaas hadden we zelf een foutje gemaakt, maar dit is goed opgelost.

Voldoet aan verwachting

Goede kwaliteit, snelle levering. Iets aan de dure kant.

Was precies volgens afspraak. Goede kwaliteit Niets op aan te merken

De website is duidelijk en overzichtelijk en levering van bestelling is vlot.

Wij zijn tevreden over het geleverde artikel.

Prettige snelle communicatie

Heldere duidelijke site!

snelle en nette levering

Zeer snel en alles keurig verpakt en netjes geleverd op de juiste datum

Goede en snelle levering en goed bereikbare klantenservice.

Mijn bestelling was zeer snel binnen, ik werd goed op de hoogte gehouden. En bij telefonische vraag over levering zeer snel en duidelijk antwoord.

Goed product

goed product nette levering snel binnen en heel netjes verpakt

perfecte levering en kwaliteit

Nadat wij afgelopen voorjaar door de Vlaggen Unie een prachtige polyester 6 meter hoge kantelbare vlaggenmast hebben laten monteren door een zeer professionele monteur van de Vlaggen Unie, hebben wij alvast voor de aankomende kerstperiode bij dezelfde Vlaggen Unie een prachtige 6 meter hoge Lumedi 1200 Led lampen kerstboom besteld welke binnen 2 dagen keurig is afgeleverd, met een stevige korting en een gratis een 3 meter lange wimpel. Dus wij zijn klaar voor de kerst, en wij zullen hiermee een prachtige kerstfeer gaan creeeren aan de voorkant van onze woning, mede dankzij de Vlaggen Unie. TOP BEDRIJF !!!

Richterlaan 4

9207 JV Drachten