Super service

Duidelijke website, snel geleverd, goede kwaliteit

Prima service!

Prima service!

Mooie vlaggen snel geleverd

Voor een gunstige prijs twee kleinere vlaggen gekocht mooie kwaliteit en snel geleverd

Gewoon goed……

Duidelijke webwinkel,,degelijke kwaliteit, concurrerende prijs en vlot in huis. Het klinkt misschien niet uitbundig maar kom er maar eens om “gewoon goed”!

Prima vlag.

Ik als schipperskind vroeger nu vlaggen gegeven aan zoon. Haing mooi te wapperen op trouwdag zaterdag.

Mooie, correcte producten. Adequate service

Zoals het hoort te zijn.

precies als besteld

netjes afgeleverd alles perfect gegaan

Snelle levering!

Ik bestel wat ik graag wil hebben en heb dan vaak binnen 1 a 2 dagen alles binnen!

Goede zoekfunctie

Probleemloos besteld en geleverd.

Snelle levering maar levensduur mag wel wat langer

Goede kwaliteit en snelle levering.

Duidelijke website, eenvoudig betalen, goede kwaliteit en snelle levering.

Supersnel bezorgd, prima vlag

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Gebruiksaanwijzing ontbrak, weet nu niet precies hoe ik de vlag vast moet maken, lijkt alsof ik hem gewoon moet knopen? Dat voelt een beetje cheapy. maar eerst maar eens kijken hoe hij er bij hangt de eerste keer.

Kan niet beter

De dop is prul

Een heel klein haakje eraan op de vlag aan vast te maken. De service was wel goed, nieuwe dop gekregen. Want die was uit elkaar gevallen Maar de dop blijft prul. Misschien de dop ook van aluminium maken.

Ben goed geholpen op alle vlakken. ik hang de vlag uit voor hun.

mast moet nog worden gezet. maar tot nu toe is de communicatie en de hulp bij keuze zeer goed.

Gaat altijd mooi snel!!

prima super snelle service!!

Prima materialen, goede prijzen, vlotte levering

We hebben de vlag, de stok, de houder en wat accessoires besteld. Vlotte levering van echt geod materiaal!

Super blij mee

Mooie kwaliteit

Prachtige kleur, juist formaat en mooi koord om vast te binden!

Uitstekend. Eenvoudig bestellen, op tijd geleverd.

Snelle service, maar slecht geïnformeerd

Afgelopen week heb ik een vlaggenstok gekocht van jullie. Nu blijkt dat ii de vlag nog vast moet maken aan een clip. Deze moet ik nu opnieuw bestellen inclusief extra bezorgkosten. Hoort dit niet bij een vlag, of zet het er anders bij op de site dat dit nodig is. Ik wil dit toch even melden, aangezien er nu extra werk gedaan moet worden en er extra een rit gemaakt moet worden voor 2 clips, dit vind ik echt jammer van het werk. Het is niet mijn bedoeling om een klachtenmail te schrijven, maar vind wel dat jullie hiervan op de hoogte moeten worden. De clipjes heb ik inmiddels besteld. Dit bericht is ook als mail gestuurd.

flag fixer helaas niet effectief genoeg

De flag fixer maakt z'n belofte niet echt waar. Nog steeds wikkelt de vlag zich rondom de stok. Het proces wordt wel vertraagd, maar ik had gehoopt op een beter resultaat.

Mooie stevige vlag, ik had alleen donkerdere kleur blauw verwacht

Vlag is degelijk met goede haken eraan om te bevestigen. Voor Nicaragua had ik een cobalt blauwe kleur verwacht. De originele vlag die je daar koopt is donkerder van blauw. Kan je die aanpassing bestellen???

Prima kwaliteit, snelle levering

Levertijd bevestiging niet te vinden

Bestelen gaat goed, alleen weet ik nu niet wanneer het geplaatst gaat worden. Na telefonisch overleg de datum gekregen.

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.