Vlot besteld, snel geleverd.

Prima kwaliteit.

Geweldig bedrijf

Levert snel , alle vlaggen kun je bestellen. Je zou gek zijn , als je hier niet besteld

Mooie webshop super

Alleen de bezorging van GLS waardeloos Zeggen kan niet bezorgen adres niet te bereiken Wegomlegging iedereen kan hier komen PostNL dhl dpd Alleen gls niet Dus dan zou ik het eind mei nog niet hebben Je heb toch een TomTom In gls post latten brengen daar opgehaald ! En de volgende dag wie is wel in de straat ? GLS tegen over mij ! Dus volgende keer liever niet met GLS !

Goede en snelle service

Tevreden

in 1 woord geweldig

Hij was op de minuut op tijd. Alles wat gedaan moest worden ging heel netjes. Hij was ook precies om 10.00 weg alles schoon en op geruimd achter latent

Echt Hollandsch bedrijf.

snel en juist geleverd

Goede website, veel keus, snelle levering, 2 vlaggen als brievenbuspakketje, goede kwaliteit. Value for money.

1x bestelling gedaan,super verlopen verder geen ervaring met vlaggenlijn.

mooi product, op tijd geleverd

mooi product, op tijd geleverd

Goed en snel

Mooi product

Snelle levering en goede kwaliteit

Professionele mensen die achter hun producten staan.

Alles ex

Leuk van onze Frieze vrienden Prizen zijn excl btw en verzendkosten Dan is je wimpel niet meer zo goedkoop En materiaal is erg dun

Keurig

Snel bezorgt

Snel en netjes afgeleverd

Makkelijk bestelproces en snel geleverd

Lijkt niet helemaal compleet

Bij de vlaggestok geen kikker geleverd om vlag vast te knopen

Vlag nog niet gezien.

Tot op heden nog geen vlag ontvangen! Wil ‘m wel graag 18/4 uithangen. Ben benieuwd…..

Eenvoudig bestellen en vlotte levering

Makkelijk om vlag te vinden en bestellen. Levering snel en in de brievenbus, wel zo makkelijk.

prima. Levering goed en op de aangegeven dag

de levering was goed en op aangegeven dag, ik mis alleen de aanslag bal bovenin de mast. Ik ga daar niet voor klagen maar het is toch jammer.

Perfecte uitvoering van mijn opdracht. Snel en keurig verpakt.

De kwaliteit van de vlaggen laat niets te wensen over.

Snelle levering, vindt dat de kwaliteit wel wat beter zou mogen maar schijnbaar is de stof niet tegen het weer in de Zeeuwse polder een heel lange periode gewaarborgd.

Zeer tevreden over Vlaggenunie, kundig en snel!

Kundig en snel advies, offerte was zo geregeld. Levering verliep vlot en zonder gedoe. Prijs-kwaliteitverhouding is top en de leuke actie met gratis vlag en wimpel was een mooie bonus. Zeker een aanrader!

prima producten, snel in huis

prima producten, snel in huis

Richterlaan 4

9207 JV Drachten

Over Vlaggen Unie

Vlaggen Unie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige vlaggen en vlaggenmasten. We leveren, plaatsen en repareren vlaggenmasten door het hele land met de bijbehorende vlaggen. De vlaggen & masten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop met een snelle levertijd en meer dan 1000 soorten vlaggen en masten uit voorraad leverbaar.